Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Диети RSS Feed

В нашия форум ще намерите много съвети за отслабване и голямо разнообразие от изпитани диети. Тук ще говорим само за диети и за упражнения за отслабване. Ще обсъдим различните начини за отслабване и режимите на хранене. Всяка диета има различен ефект, има такива, с които ще отслабванете много бързо и такива, за които се исисква време за постигнати резултати. Има диети, които предлагат безопасен и ефективен начин за сваляне на излишните килограми. 

Диетата е хранителен режим, при който се спазва определен тип хранене с цел да се коригира теглото на човека или да се подобри здравословното му състояние. Спазването на хранителен режим не означава гладуване, а правилна консумация на храна. За една диета са важни количеството, качеството и съотношението на приеманите храни. Има различни диети, които ще помогнат и при различни болести, като диабет, сърдечни болести, наднормено тегло и др. 

Атанасова Искра 0 802
Кои са начините да отслабнете? Десетки хиляди жени търсят бързи начини да отслабнат. Имайки предвид този факт, търсенето на нови диети, а също и уж много ефективни хранителни добавки, не пада, а всек..
0 2769
Програма за детоксикация и трайно отслабване Може би вече сте чували за програмата Усещане за подмладяване, защото тя набира все по-голяма популярност. Тя се осъществява чрез швейцарския сироп за о..
0 4298
Примерно меню 1 ден – Белтъчини Закуска:1 вид плод, каквото количество Ви е необходимо, за да се нахраните. Например ябълка, круша, пъпеш, киви, ягоди, череши и др. Но не смесвайте различните ви..
0 3982
Примерно меню 2 ден – Сложни въглехидрати, варива Закуска: Плодове по желание, но да не се смесват. Обяд: Консумират се варива, зеленчуци или картофи. Супа или яхния от боб или леща бе..
0 3752
Примерно меню 3 ден – Въглехидрати Закуска: Плодове по избор, но да не се смесват. Обяд: Консумират се въглехидрати Пица с тесто без яйца и мляко със зеленчуци и подправки, за десерт с..
0 9319
Научете кои са допустимите храни и какъв е режимът по дни 90-дневната диета е една от най-популярните в световен мащаб диети. Тя се прилага от милиони хора в различни страни и е известна с разнообр..
0 10735
Какво трябва да знаем, когато спазваме режима? 90-дневната диета е прост и ефективен метод за отслабване, но все пак е добре да знаете някои основни тънкости, които ще Ви улеснят и ще направят меню..
0 8282
Тонизирайте организма и подобрете храносмилането Сред изобилието от най-различни диети е много трудно да изберем тази, която най-добре пасва на нас и на нашите навици и организъм. Предлагаме Ви да ..
0 3130
Ден 1 подготвя организма за ежедневния прием на лимонов сок Сутрин се пие лимонов сок с вода на гладно. След 15-20 минути може да се закуси. Закуска: Плодове по избор и 50 грама сурови ядки. ..
0 2708
За закуска си пригответе вкусна каша със сирене Сутрин се пие лимонов сок с вода на гладно. Към топлата вода с лимон може да се добави и малко мед за подслаждане. След 15-20 минути може да се закус..
0 2570
За още по-добър ефект включете топла вода с лимон и на обяд Сутрин се пие лимонов сок с вода на гладно. Към топлата вода с лимон може да се добави и малко мед за подслаждане. След 15-20 минути може..
0 2433
Закусете с яйца, за да сте пълни с енергия цял ден Сутрин се пие лимонов сок с вода на гладно. Към топлата вода с лимон може да се добави и малко мед за подслаждане. След 15-20 минути може да се за..
Показани 1 от 12 | 126 (11 Страници)
Позвънете