Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Бременност и раждане RSS Feed

В тази категория ще намерите всичко за зачеването, развитието на бременносттаздравословното хранене на бременната, полезни съвети за здравето, и проблемната бременност. През деветте месеца на бременността си, жената преминава през 40 гестационни седмици. Хубаво е бъдещите майки да знаят за какво става въпрос, за да са наясно как протича развитието на бебето през всеки етап от бременността.

Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете. Целите пред проследяването на бременността са свързани със запазване на бременността, грижа за здравето на майката и плода, предотвратяване на усложненията, свързани с бременността и раждането. 

0 2020
Сега, когато знаете, че сте бременна, по-важно е от всякога да се грижите за себе си както физически, така и емоционално. Можете да увеличите шансовете си за безпроблемна бременност и здраво бебе, кат..
0 3430
Ако искате да бъдете енергични и здрави през периода на бременността, трябва да се храните правилно! През този период организма има големи изисквания. Правилното хранене по време на бременността до..
0 11712
Едва ли има жена, която да не копнее да стане майка. Това е един много интимен и прекрасен момент. Да станеш родител е нещо, което променя живота ти изцяло. Често дори не подозираш колко прекрасно нещ..
0 3298
Гаденето е един изключително досаден проблем, който предизвиква дискомфорт в организма и често води до повръщане. Тези два проблема могат да продължат за кратко, но може и да са много дълготрайни. Въп..
0 2408
В тази статия ще дадем повече информация защо плодовете и зеленчуците са толкова важна част от хранителния режим при бременност и какво количество трябва да се консумира. Заредени с основни хранителн..
0 1918
До неотдавна се смяташе, че бременните не трябва да правят каквито и да е упражнения и да избягват физическите активности. Новостите в областта обаче говорят друго. Как физическата активност повлия..
0 2462
Ако сте решили да се храните като веган, въпросът за приема на витамин В12 непременно ще Ви застигне. Но всъщност дефицитът на В12 може да застигне всички, не само веганите – болните от заболявания на..
0 2154
Здравото бебе означава здрава майка и, разбира се, здравата майка означава здраво новородено. Един от най-важните нутриенти, които трябва да се приемат преди бременността и в ранната такава, е фолиева..
0 2132
Недостиг на така наречения „слънчев витамин” се наблюдава при много хора. Добре е да знаем върху какво повлиява той, от кои храни можем да си го набавяме и какви са признаците на недостиг на витамин D..
0 2940
Дефицитът на желязо е един от най-често срещаните проблеми при жените, когато се говори за дефицит на минерали. Желязото е важно за производството на хемоглобина – протеин, който помага на червените к..
0 2809
Средиземноморската диета, която се характеризира с голям прием на мазнини (но полезни такива), е изключително полезна за организма. Кои са най-полезните мазнини, които можем да приемаме? Авокадо..
0 1502
Невинаги продуктите, които купуваме от аптеката или магазина за козметика, са толкова безопасни, колкото би ни се искало. Затова е добре да проверяваме състава на овлажнителите, кремовете, гримовете, ..
Показани 1 от 12 | 65 (6 Страници)
Позвънете