Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Бременност и раждане RSS Feed

В тази категория ще намерите всичко за зачеването, развитието на бременносттаздравословното хранене на бременната, полезни съвети за здравето, и проблемната бременност. През деветте месеца на бременността си, жената преминава през 40 гестационни седмици. Хубаво е бъдещите майки да знаят за какво става въпрос, за да са наясно как протича развитието на бебето през всеки етап от бременността.

Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете. Целите пред проследяването на бременността са свързани със запазване на бременността, грижа за здравето на майката и плода, предотвратяване на усложненията, свързани с бременността и раждането. 

0 1
Сега, когато знаете, че сте бременна, по-важно е от всякога да се грижите за себе си както физически, така и емоционално. Можете да увеличите шансовете си за безпроблемна бременност и здраво бебе, кат..
0 2
Ако искате да бъдете енергични и здрави през периода на бременността, трябва да се храните правилно! През този период организма има големи изисквания. Правилното хранене по време на бременността до..
0 10
Едва ли има жена, която да не копнее да стане майка. Това е един много интимен и прекрасен момент. Да станеш родител е нещо, което променя живота ти изцяло. Често дори не подозираш колко прекрасно нещ..
0 16
Гаденето е един изключително досаден проблем, който предизвиква дискомфорт в организма и често води до повръщане. Тези два проблема могат да продължат за кратко, но може и да са много дълготрайни. Въп..
0 8
В тази статия ще дадем повече информация защо плодовете и зеленчуците са толкова важна част от хранителния режим при бременност и какво количество трябва да се консумира. Заредени с основни хранителн..
0 3
До неотдавна се смяташе, че бременните не трябва да правят каквито и да е упражнения и да избягват физическите активности. Новостите в областта обаче говорят друго. Как физическата активност повлия..
0 1
Ако сте решили да се храните като веган, въпросът за приема на витамин В12 непременно ще Ви застигне. Но всъщност дефицитът на В12 може да застигне всички, не само веганите – болните от заболявания на..
0 6
Здравото бебе означава здрава майка и, разбира се, здравата майка означава здраво новородено. Един от най-важните нутриенти, които трябва да се приемат преди бременността и в ранната такава, е фолиева..
0 7
Недостиг на така наречения „слънчев витамин” се наблюдава при много хора. Добре е да знаем върху какво повлиява той, от кои храни можем да си го набавяме и какви са признаците на недостиг на витамин D..
0 4
Дефицитът на желязо е един от най-често срещаните проблеми при жените, когато се говори за дефицит на минерали. Желязото е важно за производството на хемоглобина – протеин, който помага на червените к..
0 7
Средиземноморската диета, която се характеризира с голям прием на мазнини (но полезни такива), е изключително полезна за организма. Кои са най-полезните мазнини, които можем да приемаме? Авокадо..
0 1
Невинаги продуктите, които купуваме от аптеката или магазина за козметика, са толкова безопасни, колкото би ни се искало. Затова е добре да проверяваме състава на овлажнителите, кремовете, гримовете, ..
Показани 1 от 12 | 65 (6 Страници)
Позвънете