Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Здравословно хранене RSS Feed

При нас ще намерите много информация за здравословното хранене и как това да стане начин на живот. Предлагаме ви винаги актуални идеи и съвети, както и рецепти за здравословно хранене. Ако искате да промените начина си на живот, започнете с храненето. Можете да започнете да се храните здравословно, като се поинтересувате кои промени в храненето ви са най-добрият и безболезнен вариант. Когато четете дадена статия, не се хващайте веднага за частта с вредните храни, които трябва да спрете. Това може само да ви откаже от първите стъпки в промяната. Понякога отговорът на вашият старт в здравословното хранене се крие в това да увеличите приема на полезни, за сметка на лошите и не толкова полезни продукти. Всяка промяна в начина ви на храненете веднага ще се отрази на организма и външния ви вид. 

0 4164
Има милиони източници на протеини (белтъчини), но кои от тях са най-добрите? Ако зададете на 10 различни хора този въпрос, най-вероятно ще получите 10 различни отговора. Но от какво значение са про..
0 3169
Едно от чудесата, които природата ни предлага със своите фантастични качества, е медът. мляко или пък в комбинация с намачкани ядки. Една лъжица рано сутрин на гладно пък Ви засища и подпомага изчи..
0 4296
Задавали ли сте си въпроса кое е по-полезно? Да изядем един плод или да изпием един фреш? Някои ще кажат, че изцеждането на сок не е по-здравословно, отколкото яденето на цели плодове и з..
0 3239
Кое може да бъде по-просто и по-приятно за човека от водата? Познатата любима формула Н2О. Най-разпространеното съединение на Земята. Но в същото време и най-загадъчното, най-противоречивото на вси..
0 1740
10 място: Телевизор и кухня — несъвместими. Този, който е сложил телевизор в кухнята, е неспособен да контролира количеството изядена храна, отвличайки се с преглед на програмите. ..
0 2873
Концентрацията на THC-психоактивно вещество в състава му е под 1% Конопът е едно от най-разпространените растения по целия свят. Култивира се в редица страни, а приложенията му са многобройни. Може..
0 3530
Ако Ви се хапва нещо леко и оригинално, тези рецепти са точно за Вас Насладете се на лятното изобилие от зеленчуци, за да си приготвите нещо много апетитно, но и полезно за обяд. 1. Салата с чер..
0 2660
Въпреки че прилича на житно растение, киноата е от семейството на спанака и цвеклото Ако търсите нов и полезен продукт, който да включите в менюто си, киноата е отговорът за Вас. Тя е вкусна, много..
0 7144
Най-здравословни са диво отглежданите екземпляри риба. Рецепти за нейното приготвяне изобилстват и по телевизията, и в кулинарните списания. И има защо – тя е една от най-полезните риби. Убедете ..
0 2832
Важно е не само с какво, но и как се храним Имате чувството, че пълнеете от въздуха? На крак сте по цял ден, изразходвате много енергия, но килограмите се покачват, а не намаляват? Изпитвате и стом..
0 3775
Задължителни са в менюто на всеки вегетарианец Ядките са любима храна на мнозина. Консумират се от векове под най-различна форма. Освен че са много вкусни, те са и изключително полезни. Ядките са п..
0 2422
Всеки се опитва да ги избегне, но знаем ли какво всъщност представляват? Да поговорим за една от най-вредните съставки на редица пакетирани храни, които изобилстват по магазините – трансмазнините. ..
Показани 1 от 12 | 521 (44 Страници)
Позвънете