Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Детоксикация RSS Feed

Детоксикацията представлява прочистване на организма, като се извеждат токсините и вредните вещества. Всеки ден ние вдишваме замърсен въздух, храним се с храни, които не са изцяло чисти. Преди години самият термин „детоксикация“ е означавал преодоляване към някаква зависимост, било то наркотична или зависимост към алкохол.

В днешно време обаче всеки един от нас знае, че детоксикацията на тялото е пречистване. Храносмилателната система и несамо са замърсени и задръстени от вредни вещества. Те по този начин немогат да функционират правилно. След това започва натрупване на килограми, обездвижване, проблеми с кожата, слаб имунитет и какво ли още не.

За да детоксикирате (прочистите) тялото си, трябва да поборите начина си на живот. Трябва да започнете да се храните правилно, да започнете да се движите повече. За тази цел е добре да изключите от менюто си храни, като захар и захарни продукти, алкохол, бял хляб, солени продукти, сосове и други.

Необходимо е да наблягате на плодове, зеленчуци, чайове и фрешове. Подходящи са пълнозърнести храни, семена, варива и ядки (сурови).

Упражненията всеки ден, ще подпомогнат процеса на детоксикация. Една гореща вана или сауна също е прекрасно за извеждане на токсините.

Голяма част от хората не проумяват, че повечето от заболяванията са резултат от наторен организъм, който е пълен с вредни вещества и токсини.

0 2618
Кленовата заха​р е по-полезна от тръстиковата В последните години кленовият сироп стана едно от най-предпочитаните средства зa отслабване и за пречистване на организма. Благоприятното му влияние вс..
0 3349
Дори не подозираме как ежедневно натоварваме тялото си с токсини Черният дроб е един от органите в човешките тяло, подложени на най-голямо постоянно натоварване и затова се нуждае от детоксикация. ..
0 4829
Започнете с приемането на повече вода Бъбреците могат да се нарекат пречиствателната система на организма и заедно с черния дроб са едни от най-натоварените органи, през които минават редица вещест..
0 2764
Програма за детоксикация и трайно отслабване Може би вече сте чували за програмата Усещане за подмладяване, защото тя набира все по-голяма популярност. Тя се осъществява чрез швейцарския сироп за о..
0 8276
Тонизирайте организма и подобрете храносмилането Сред изобилието от най-различни диети е много трудно да изберем тази, която най-добре пасва на нас и на нашите навици и организъм. Предлагаме Ви да ..
0 3120
Ден 1 подготвя организма за ежедневния прием на лимонов сок Сутрин се пие лимонов сок с вода на гладно. След 15-20 минути може да се закуси. Закуска: Плодове по избор и 50 грама сурови ядки. ..
0 2705
За закуска си пригответе вкусна каша със сирене Сутрин се пие лимонов сок с вода на гладно. Към топлата вода с лимон може да се добави и малко мед за подслаждане. След 15-20 минути може да се закус..
0 2564
За още по-добър ефект включете топла вода с лимон и на обяд Сутрин се пие лимонов сок с вода на гладно. Към топлата вода с лимон може да се добави и малко мед за подслаждане. След 15-20 минути може..
0 2426
Закусете с яйца, за да сте пълни с енергия цял ден Сутрин се пие лимонов сок с вода на гладно. Към топлата вода с лимон може да се добави и малко мед за подслаждане. След 15-20 минути може да се за..
0 2405
За закуска си спретнете пълнозърнести палачинки – хем вкусно, хем полезно Сутрин се пие лимонов сок с вода на гладно. Към топлата вода с лимон може да се добави и малко мед за подслаждане. След 15-..
0 2273
Пицата може да е здравословна, ако е с пълнозърнесто брашно Сутрин се пие лимонов сок с вода на гладно. Към топлата вода с лимон може да се добави и малко мед за подслаждане. След 15-20 минути може..
0 2592
През последния ден се пие само една чаша лимонов сок сутрин Към топлата вода с лимон може да се добави и малко мед за подслаждане. След 15-20 минути може да се закуси. Закуска: Препечена фили..
Показани 1 от 12 | 36 (3 Страници)
Позвънете