Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Здравословни добавки

Здравни добавки: Вашият път към оптимално здраве

Въведение: Живеем във времена, когато ритъмът на живот е ускорен, а стресът и неправилното хранене са наши постоянни спътници. В такава среда поддържането на тялото сздравословни добавкисе превръща не само в желана, но и в съществена практика за поддържане на добро здраве и жизненост.

5 най-важни причини, поради които си струва да използвате здравословни добавки

1. Подобряване на цялостното ви здраве

Допълването на вашата диета с хранителни добавки може да помогне за подобряване на цялостното ви здраве и доброто функциониране на всички системи на тялото.

2. Преодоляване на дефицита на хранителни вещества

Съвременните диети често са лишени от важни витамини и минерали. Добавките са удобен начин за запълване на тези пропуски.

3. Подкрепа при повишено психическо и физическо натоварване

Известно е, че някои добавки повишават устойчивостта на стрес и подобряват когнитивните функции.

4. Принос към по-здравословен начин на живот

Консумирането на добавки може да действа като катализатор за вземане на по-здравословни решения в ежедневието ви.

5. Подобряване на специфични здравословни състояния

Някои добавки имат специфични предимства, като подобряване на съня, облекчаване на болката или подпомагане на имунната система.

В този раздел на нашия онлайн магазин ще намерите широка гама отздравни добавкикоито отговарят на високи стандарти за качество и ефективност.

Нашата селекция от здравословни добавки

Нека да разгледаме по-подробно някои от предложенията, които сме подготвили за вас, като акцентираме върху ползите от тях и как могат да подобрят вашето здраве.

Витамини и минерали

В основата на всяка добре балансирана добавка са витамините и минералите, които са необходими за различни функции на тялото, от имунната подкрепа до енергийния метаболизъм.

Пробиотици

Чревното здраве е пряко свързано с цялостното ви благосъстояние. Пробиотичните добавки поддържат здрава храносмилателна микрофлора.

Антиоксиданти

В борбата срещу свободните радикали вашите най-добри съюзници са антиоксидантите. Те помагат за предотвратяване на увреждането на клетките и забавят процеса на стареене.

Омега-3 мастни киселини

Омега-3 мастните киселини, известни със своите противовъзпалителни свойства, са от съществено значение за здравето на сърдечно-съдовата система и мозъчната функция.

Билкови екстракти и адаптогени

Билките се използват от векове за медицински цели. Адаптогените помагат на тялото да се адаптира към стреса и повишават имунитета му.

Често задавани въпроси (FAQ)

Защо е важно да приемате хранителни добавки?

Дори и най-добрата диета може да не осигури всички необходими хранителни вещества. Добавките осигуряват тези липсващи елементи, давайки на тялото ви всичко, от което се нуждае.

Могат ли хранителните добавки да заменят балансираната диета?

Не, добавките са предназначени да допълват, а не да заместват храненето. Те ви помагат да постигнете оптимален прием на хранителни вещества.

Как да разбера кои добавки са подходящи за мен?

Изборът на добавки трябва да се прави в зависимост от индивидуалните нужди и здравословно състояние. Препоръчва се консултация със здравен специалист.

Има ли странични ефекти от приема на хранителни добавки?

Хранителните добавки, използвани според указанията, рядко предизвикват странични ефекти. Може да сте алергични към някоя съставка, така че винаги проверявайте внимателно съставките.

Трябва ли да се консултирам с лекар преди да приемам хранителни добавки?

Да, винаги се препоръчва да се консултирате с Вашия лекар, особено ако сте бременна, кърмите или приемате други лекарства.

Разгледайте продуктовата категория на онлайн магазинана нашия уебсайт и открийтездравословни добавки, които ще се погрижат за вас отвътре. Обогатете ежедневието си с витамини, минерали и билкови екстракти, които са внимателно подбрани, за да осигурят оптимални резултати за вашето здраве.Нашият ангажимент е да ви предоставим добавки, които са не само ефективни, но и безопасни, с прозрачен състав и подкрепени от научни изследвания. Обещаваме здравословни добавки, които ще осигурят на тялото ви това, от което се нуждае за правилно развитие всеки ден.
Multivits & Minerals 60 гел-капсули | Grassberg Multivits & Minerals 60 гел-капсули | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
Мултивит & Минерали 60 гел капсули | Грасбърг Предимства на Multivits & Минерали 60 гел капсули:Подпомагане на имунната система: Мултивитамините и минералите, съдържащи се в продукта, укрепват имунната защита и помагат на организма да се бори с инфекциите. Повишена енергия и тонус: Витамини и ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Купи
Immu Boost - Beta Glucans 60 капсули | Grassberg Immu Boost - Beta Glucans 60 капсули | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
Immu Boost - бета глюкани 60 капсули | Грасбърг Immu Boost - Beta Glucans 60 капсули от Grassberg е иновативна хранителна добавка, предназначена да подсили имунната система, да контролира холестерола и да подобри метаболизма. Продуктът е предназначен за всеки, който търси подкрепа за здравето си в д..
35.49 лв.
Без данък:35.49 лв.
Купи
Vitamin C 500 мг 60 капсули | Grassberg Vitamin C 500 мг 60 капсули | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
Витамин C 500 mg 60 капсули | Грасбърг Витамин C 500 mg 60 капсули от Grassberg е вашият съюзник за оптимална имунна и нервна система, както и надеждна антиоксидантна защита. Тази висококачествена хранителна добавка е предназначена да поддържа вашето здраве и енергия на всеки етап от живота. Основни..
8.92 лв.
Без данък:8.92 лв.
Купи
Folic Acid 400 мкг 60 капсули | Grassberg Folic Acid 400 мкг 60 капсули | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
Фолиева киселина 400 мкг 60 капсули | Грасбърг Вашето решение за здрава бременност, красива коса и здрав мозък. Фолиева киселина 400 mcg 60 капсули от Grassberg е високоефективна хранителна добавка, предназначена да поддържа оптималното здраве на вашето тяло. Формулиран специално с оглед на нуждите ..
18.49 лв.
Без данък:18.49 лв.
Купи
Joint Support 60 капсули | Grassberg Joint Support 60 капсули | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
```html Поддръжка на ставите 60 капсули | Грасбърг Joint Support е иновативен и цялостен хранителен продукт от Grassberg, разработен специално за поддържане на здравето на ставите и хрущялната тъкан. Съдържащ четири ключови съставки, продуктът осигурява надеждна опора на ставите, насърчава гъвкавост..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Calcium 600 + D3 + Zn + K 60 таблетки | Grassberg Calcium 600 + D3 + Zn + K 60 таблетки | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
Калций 600 + D3 + Zn + K 60 таблетки | Грасбърг Grassberg Calcium 600 + D3 + Zn + K е иновативна хранителна добавка, разработена да осигури оптимална подкрепа за здравето на костите и да подсили имунната система. Благодарение на синергичния комплекс от ключови минерали и витамини, той осигурява множ..
27.49 лв.
Без данък:27.49 лв.
Купи
Cod Liver Oil + A + D 60 гел-капсули | Grassberg Cod Liver Oil + A + D 60 гел-капсули | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
Масло от черен дроб на треска + A + D 60 гел капсули | Грасбърг Продуктът Cod liver oil + A + D 60 gel capsules от Grassberg предлага изключително полезна комбинация от масла от черен дроб на треска с витамини A и D, които са изключително важни за поддържане на цялостното здраве. Тази хранителна доб..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Купи
Lecithin 1200 мг 60 гел-капсули | Grassberg Lecithin 1200 мг 60 гел-капсули | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
Лецитин 1200 mg 60 гел капсули | Грасбърг Лецитин 1200 mg от Grassberg е естествен източник на холин, високоефективен продукт, подходящ за ежедневна употреба. Този продукт осигурява на потребителите важни хранителни вещества, които поддържат метаболизма на мазнините, регулират холестерола и поддържа..
25.49 лв.
Без данък:25.49 лв.
Купи
Skin Hair Nails 60 гел-капсули | Grassberg Skin Hair Nails 60 гел-капсули | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
Кожа Коса Нокти 60 гел капсули | Grassberg – Подобрена кожа, красива коса, здрави нокти Skin Hair Nails 60 гел капсули от Grassberg е иновативен продукт, разработен да поддържа естествената красота на вашата кожа, коса и нокти. Изработен от внимателно подбрани съставки, този продукт е идеалният съюз..
33.49 лв.
Без данък:33.49 лв.
Купи
Omega 3-6-9 Balance 1000 мг 60 гел-капсули | Grassberg Omega 3-6-9 Balance 1000 мг 60 гел-капсули | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
Омега 3-6-9 Баланс 1000 mg 60 гел капсули | Грасбърг Omega 3-6-9 Balance 1000 mg 60 гел капсули е висококачествена хранителна добавка, осигуряваща идеално балансирани дози есенциални полиненаситени и мононенаситени мастни киселини. Този продукт е създаден за всеки, който цени здравето си и търси опт..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Купи
Selenium 100 мкг 60 капсули | Grassberg Selenium 100 мкг 60 капсули | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
Селен 100 мкг 60 капсули | Грасбърг Селен 100 мкг 60 капсули от Grassberg е изключително важна хранителна добавка, която предлага множество ползи за вашето здраве. Продуктът укрепва имунната система, укрепва косата и ноктите и предпазва правилното функциониране на щитовидната жлеза. Обобщение на пол..
22.49 лв.
Без данък:22.49 лв.
Купи
Natural Vitamin E 400 IU 60 гел-капсули | Grassberg Natural Vitamin E 400 IU 60 гел-капсули | Grassberg
Ново
Марка: Grassberg
```html Натурален витамин Е 400 IU 60 гел капсули | Грасбърг Натурален витамин Е 400 IU 60 меки капсули от Grassberg е висококачествена хранителна добавка, разработена за защита на клетките от оксидативен стрес, укрепване на имунната система и действа като мощен антиоксидант. Тази добавка предлага н..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 4469 (373 Страници)