Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

За здраве

5 най-важни причини, поради които си струва да използвате хранителни добавки

Съвременният начин на живот носи много предизвикателства за здравето и понякога, независимо от усилията ни да се храним разнообразно и балансирано, в диетата ни може да липсват някои важни хранителни вещества. Ето защо имаме нужда от помощ под формата на хранителни добавки, които ще допълнят ежедневните ни нужди. Нека да разгледаме първите пет причини, поради които трябва да обмислите използването им.

  1. Подпомагане на дефицит на определени витамини и минерали
  2. Подобрено общо физическо и психическо благосъстояние
  3. Укрепване на имунната система
  4. Екипировка за специфични нужди за спорт и физическа активност
  5. Подкрепа в борбата със стреса и динамичното ежедневие

Подробности за категорията „Хранителни добавки“

Категорията Хранителни добавки в нашия онлайн магазин Zdrave365.com е внимателно подбрана гама от продукти, предназначени да поддържат здравословния начин на живот и да предпазват тялото в ситуации на повишено натоварване. търсене на основни витамини и минерали.

Натуралните хранителни добавки са източник на изключително важни вещества, които помагат на организма да функционира пълноценно и здравословно. Добре познатите продукти в нашата категория включват: биотин, ленено масло, рибено масло,коластра, d маноза,мака,хиалуронова киселина,родиолаи др.

Zdrave365.com е място, където здравето е на първо място. Нашите продукти са внимателно подбрани и тествани, за да служат на всеки, който иска да се погрижи изцяло за своето благополучие.

Често задавани въпроси

Как да разбера дали имам нужда от хранителни добавки?

Всеки човек е индивидуален и нуждата му от определени хранителни вещества може да варира. При симптоми на дефицит или при особени житейски обстоятелства (студенти, активно спортуващи, възрастни хора и др.) консултацията с лекар може да помогне за изясняване на необходимостта от суплементация.

Какви ефекти мога да очаквам от приема на хранителни добавки?

Ефектите зависят от вида на добавката и нуждите на организма. Най-общо казано, целта на хранителните добавки е да поддържат здравето и да помогнат на тялото да функционира оптимално.

Могат ли хранителните добавки да заменят балансираната диета?

Не, хранителните добавки не могат да заменят пълноценното и балансирано хранене. Те са начин за допълване и оптимизиране на хранителния прием, но в основата трябва да стои здравословното и разнообразно хранене.

Има ли странични ефекти от използването на хранителни добавки?

Като всяко нещо, използвано в прекомерни количества или без да се вземат предвид индивидуалните нужди, хранителните добавки също могат да причинят странични ефекти. Тяхното оптимално използване трябва да бъде в съответствие с указанията на специалистите и инструкциите за експлоатация.

На каква основа избирате продуктите, които предлагате?

Изборът на продукти в Zdrave365.com се базира на строги критерии за качество и ефективност. Ние си сътрудничим само с доказани и надеждни производители, които използват висококачествени суровини и използват най-добрите производствени методи.

Ежедневното здраве е основна цел за много от нас и с подходящата подкрепа от хранителни добавки постигането на този баланс става по-лесно. В Zdrave365.com ценим вашата честност и благополучие, затова се стараем да ви предложим най-доброто от природата в удобна и достъпна форма.

Открийте пътя към здравето с естествени хранителни добавки

В забързаното и динамично ежедневие все повече хора осъзнават колко важни са здравето и правилното хранене. Поради тази причинанатуралните хранителни добавкинамират своето място в диетата на своите потребители. В тази статия ще представим 5 основни причини за избора на хранителни добавки и как те могат да допринесат за подобряване на вашето здраве.

5 най-важни причини, поради които си струва да използвате хранителни добавки

  1. Поддържане на оптимални нива на хранителни вещества – в днешния свят не винаги е възможно да получим всички необходими витамини и минерали от храната, която ядем.
  2. Подкрепа на имунната система – Някои добавки, като витамин С, ехинацея и цинк, са известни със своята роля в подкрепа на имунната система.
  3. Справете се със стреса по-лесно – билки като ашваганда и родиола роза могат да помогнат за намаляване на стреса и да подобрят адаптирането към натиска на ежедневието.
  4. Подобряват храносмилането и метаболизма – Диетичните фибри, пробиотиците и ензимите играят ключова роля за здравето на храносмилането.
  5. Козметични и естетически предимства – Добавки като биотин, колаген и хиалуронова киселина допринасят за поддържането на млада и здрава кожа.

Защо си струва да изберете естествени хранителни добавки?

Продуктовата категория на нашия онлайн магазин е обогатена с внимателно подбрани хранителни добавки от естествен произход. Важно е да предлагаме продукти, базирани на лечебните свойства на билките и растенията, които са в хармония с тялото и човешкото здраве.

Ние се храним здравословно, но все още сме изложени на ежедневен стрес, замърсяване и модифицирани храни, които влияят на способността ни да усвояваме основнивитамини, минерали , аминокиселини и други важни за нас вещества. Натовареността на съвременния човек определя необходимостта от допълнително хранене и защита чрез хранителни добавки.

Изобилие от жизненоважни вещества

Нашето предложение включва разнообразие от продукти, включително биотин, който е важен за поддържане на здрава коса и кожа, ленено семе и рибено масло, известен с високото съдържание на омега мастни киселини, необходими за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система иколастра- естествен пребиотик, който стимулира имунната защита.

Други ключови продукти включват d-маноза, която благоприятства здравето на пикочните пътища, мака - която подобрява сексуалното здраве и нивата на енергия и <силна>хиалуронова киселинакоято овлажнява кожата и поддържа функцията на ставите. Обръщаме специално внимание народиолата, която е известна със своите адаптогенни свойства, помагащи на тялото да се справи с физическия и психически стрес.

Често задавани въпроси

В: Хранителните добавки представляват ли риск за здравето?

О: Хранителните добавки, когато се използват според указанията и след консултация със здравен специалист, са безопасни и могат да осигурят множество ползи за здравето.

В: Мога ли да заменя балансираната диета с хранителни добавки?

О: Не, добавките са предназначени да допълват, а не да заместват разнообразната и балансирана диета.

В: Как да изберете правилните хранителни добавки за вас?

О: Важно е да определите индивидуалните си нужди и да се консултирате с диетолог или лекар.

В: Колко време трябва да приемам добавката, за да почувствам ползите от нея?

О: Зависи от вида на добавката и индивидуалната реакция на тялото ви. Някои хора усещат ползите почти веднага, на други може да отнеме няколко седмици или месеци.

Приложение

В Вашето здраве е нашата ежедневна мисия в Zdrave365.com разбираме важността на здравословното хранене и поддържането на здравето в дългосрочен план. Нашата селекция от хранителни добавки е създадена, за да ви даде възможност безопасно и ефективно да поддържате здравето си. Черпейки от науката и природата, ние ви предоставяме всичко необходимо, за да поддържате здравето си блестящо всеки ден.

Натуралните хранителни добавки добиват все по-голяма популярност в целия свят. Развитието на науката позволи на човечеството отдавна познатите лечебни свойства на билките и растенията да бъдат вкарани в масовото производство и да достигат до всички хора по света. Природата ни е дала възможност да се възползваме от нейните дарове като живеем и се храним здравословно. В глобалния свят е все по-трудно да набавим нужните ни витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти, омега мастни киселини, от които тялото се нуждае всеки ден, за да функционира правилно организма ни. Хранителните добавки - да подпомагат здравословното функциониране на организма като ни доставят жизнено важните хранителни вещества, които не можем да си набавим от храната. Най-известните от тях са биотин, ленено масло, рибено масло, коластра, д маноза, мака, хиалуронова киселина, родиола и други.

Respiratory Care with Andrographis Leaf Extract 120 таблетки Respiratory Care with Andrographis Leaf Extract 120 таблетки
Топ продукт
Марка: Doctor's Best
Респираторна грижа с екстракт от листа на Andrographis 120 таблетки Поддържа здрав имунен отговор Облекчава симптомите на инфекции на горните дихателни пътища Скъсява продължителността на кашлицата и възпаленото гърло Респираторното здраве с Andrographis екстракт 120 таблетки на най-висока цена от D..
49.19 лв.
Без данък:49.19 лв.
Купи
Марка: Myprotein
Витамин В комплекс 120 Myprotein таблетки Витамин В комплекс 120 таблетки от Myprotein е вашият ключ към поддържане на оптимална функция на нервната система и подобряване на общото благосъстояние. Продуктът съчетава широка гама от водоразтворими витамини от група В, които подпомагат правилния метабо..
13.49 лв.
Без данък:13.49 лв.
Купи
Марка: Doctor's Best
Най-добрият екстракт от годжи бери 600 mg - Вашето здраве е нашата мисия! Най-добрият екстракт от годжи бери 600 mg 120 вегетариански капсули от Doctor's Best е висококачествен продукт, предназначен да подобри вашето здраве и да ви предпази от много заболявания. Благодарение на богатото си антиоксид..
41.70 лв.
Без данък:41.70 лв.
Купи
Марка: Myprotein
Алфа липоева киселина 60/120 капсули И MYPROTEIN Алфа липоева киселина 60/120 капсули от MYPROTEIN е отличен продукт за хора, които искат да подобрят своите спортни постижения, да увеличат издръжливостта и да поддържат здравето на мускулите и костите. Благодарение на силните антиоксидантни свойства ..
31.39 лв.
Без данък:31.39 лв.
Купи
SAM-E Joint 200 мг 60 таблетки I Jarrow Formulas SAM-E Joint 200 мг 60 таблетки I Jarrow Formulas
Безплатна доставка
Марка: Jarrow Formulas
SAM-E Joint 200 mg – 60 таблетки от Jarrow Formulas Подпомага регенерацията на клетките, здравето на костите и детоксикацията на тялото SAM-E Joint 200 mg 60 таблетки от Jarrow Formulas е идеалният избор за защита на здравето на вашите стави, сърце и черен дроб. Комбинирайки S-аденозилметионин (SAM-..
119.90 лв.
Без данък:119.90 лв.
Купи
Марка: Jarrow Formulas
Кордицепс 500 mg 60 таблетки I Jarrow Formulas Кордицепс 500 mg от Jarrow Formulas е мощна хранителна добавка, предлагаща широк спектър от ползи за здравето. Продуктът съдържа висококачествен китайски кордицепс, известен със своите имуностимулиращи и антиоксидантни свойства. Ежедневната консумация н..
50.60 лв.
Без данък:50.60 лв.
Купи
Марка: Jarrow Formulas
BroccoMax 385 mg 60 капсули I Jarrow Formulas BroccoMax от Jarrow Formulas е високоефективен продукт, който предлага силни антиоксидантни ефекти и редица ползи за здравето. Подходящ е за хора, страдащи от възпаления, проблеми със зрението, храносмилателни разстройства, както и хора, които имат нужда..
58.49 лв.
Без данък:58.49 лв.
Купи
Марка: Natrol
Gymnema Sylvestre Gymnema Sylvestre 300 mg 30 капсули Natrol Gymnema Silvestre е натурален продукт, предлагащ множество ползи за здравето. Състои се от 300 mg стандартизиранGymnema Sylvestreекстракт в 30 капсули, този продукт е идеалното допълнение към вашата здравословна рутина. Знаете ли, че този ..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Купи
Марка: Biovea
Vinpocetine Wintergreen Extract 10 mg 90 капсули Biovea Винпоцетин антиоксидант е продукт, специално разработен за подобряване на кръвообращението в мозъка и подпомагане на когнитивните функции. Продуктът съдържа 10 mg екстракт от golmierz във всяка капсула, което го прави изключително ефективен в п..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Купи
Марка: Healthy Origins
Малинови кетони Разбери-К 100 мг 60 капсули - Вашето решение за здравословно отслабване Малинови кетони Razberi-K 100 mg 60 капсули е иновативен продукт, комбиниращ най-новите научни открития за подпомагане на здравословното отслабване и контрол. Съдържащ високо концентрирани малинови кетони, този п..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Купи
Марка: Biovea
Босвелия 250 mg 100 капсули Босвелия е мощен натурален продукт, който предлага множество ползи за здравето. Използва се за поддържане на здравето на ставите, намаляване на възпалението и подобряване на цялостното здраве. Този продукт съдържа активната съставка босвелиева киселина, извлечена от смола..
37.49 лв.
Без данък:37.49 лв.
Марка: Biovea
Tongkat Ali LJ100 екстракт 100:1 80 mg 60 таблетки Представяме ви Tongkat Ali LJ100 - висококачествен 100:1 екстракт от корени на Tongkat Ali, концентриран в удобна доза от 80 mg на таблет. Създаден специално за поддържане на вашето здраве и жизненост, този продукт е идеален за всеки, който иска да ..
93.49 лв.
Без данък:93.49 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
Позвънете