Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

За здраве

5 най-важни причини, поради които си струва да използвате хранителни добавки

Съвременният начин на живот носи много предизвикателства за здравето и понякога, независимо от усилията ни да се храним разнообразно и балансирано, в диетата ни може да липсват някои важни хранителни вещества. Ето защо имаме нужда от помощ под формата на хранителни добавки, които ще допълнят ежедневните ни нужди. Нека да разгледаме първите пет причини, поради които трябва да обмислите използването им.

  1. Подпомагане на дефицит на определени витамини и минерали
  2. Подобрено общо физическо и психическо благосъстояние
  3. Укрепване на имунната система
  4. Екипировка за специфични нужди за спорт и физическа активност
  5. Подкрепа в борбата със стреса и динамичното ежедневие

Подробности за категорията „Хранителни добавки“

Категорията Хранителни добавки в нашия онлайн магазин Zdrave365.com е внимателно подбрана гама от продукти, предназначени да поддържат здравословния начин на живот и да предпазват тялото в ситуации на повишено натоварване. търсене на основни витамини и минерали.

Натуралните хранителни добавки са източник на изключително важни вещества, които помагат на организма да функционира пълноценно и здравословно. Добре познатите продукти в нашата категория включват: биотин, ленено масло, рибено масло,коластра, d маноза,мака,хиалуронова киселина,родиолаи др.

Zdrave365.com е място, където здравето е на първо място. Нашите продукти са внимателно подбрани и тествани, за да служат на всеки, който иска да се погрижи изцяло за своето благополучие.

Често задавани въпроси

Как да разбера дали имам нужда от хранителни добавки?

Всеки човек е индивидуален и нуждата му от определени хранителни вещества може да варира. При симптоми на дефицит или при особени житейски обстоятелства (студенти, активно спортуващи, възрастни хора и др.) консултацията с лекар може да помогне за изясняване на необходимостта от суплементация.

Какви ефекти мога да очаквам от приема на хранителни добавки?

Ефектите зависят от вида на добавката и нуждите на организма. Най-общо казано, целта на хранителните добавки е да поддържат здравето и да помогнат на тялото да функционира оптимално.

Могат ли хранителните добавки да заменят балансираната диета?

Не, хранителните добавки не могат да заменят пълноценното и балансирано хранене. Те са начин за допълване и оптимизиране на хранителния прием, но в основата трябва да стои здравословното и разнообразно хранене.

Има ли странични ефекти от използването на хранителни добавки?

Като всяко нещо, използвано в прекомерни количества или без да се вземат предвид индивидуалните нужди, хранителните добавки също могат да причинят странични ефекти. Тяхното оптимално използване трябва да бъде в съответствие с указанията на специалистите и инструкциите за експлоатация.

На каква основа избирате продуктите, които предлагате?

Изборът на продукти в Zdrave365.com се базира на строги критерии за качество и ефективност. Ние си сътрудничим само с доказани и надеждни производители, които използват висококачествени суровини и използват най-добрите производствени методи.

Ежедневното здраве е основна цел за много от нас и с подходящата подкрепа от хранителни добавки постигането на този баланс става по-лесно. В Zdrave365.com ценим вашата честност и благополучие, затова се стараем да ви предложим най-доброто от природата в удобна и достъпна форма.

Открийте пътя към здравето с естествени хранителни добавки

В забързаното и динамично ежедневие все повече хора осъзнават колко важни са здравето и правилното хранене. Поради тази причинанатуралните хранителни добавкинамират своето място в диетата на своите потребители. В тази статия ще представим 5 основни причини за избора на хранителни добавки и как те могат да допринесат за подобряване на вашето здраве.

5 най-важни причини, поради които си струва да използвате хранителни добавки

  1. Поддържане на оптимални нива на хранителни вещества – в днешния свят не винаги е възможно да получим всички необходими витамини и минерали от храната, която ядем.
  2. Подкрепа на имунната система – Някои добавки, като витамин С, ехинацея и цинк, са известни със своята роля в подкрепа на имунната система.
  3. Справете се със стреса по-лесно – билки като ашваганда и родиола роза могат да помогнат за намаляване на стреса и да подобрят адаптирането към натиска на ежедневието.
  4. Подобряват храносмилането и метаболизма – Диетичните фибри, пробиотиците и ензимите играят ключова роля за здравето на храносмилането.
  5. Козметични и естетически предимства – Добавки като биотин, колаген и хиалуронова киселина допринасят за поддържането на млада и здрава кожа.

Защо си струва да изберете естествени хранителни добавки?

Продуктовата категория на нашия онлайн магазин е обогатена с внимателно подбрани хранителни добавки от естествен произход. Важно е да предлагаме продукти, базирани на лечебните свойства на билките и растенията, които са в хармония с тялото и човешкото здраве.

Ние се храним здравословно, но все още сме изложени на ежедневен стрес, замърсяване и модифицирани храни, които влияят на способността ни да усвояваме основнивитамини, минерали , аминокиселини и други важни за нас вещества. Натовареността на съвременния човек определя необходимостта от допълнително хранене и защита чрез хранителни добавки.

Изобилие от жизненоважни вещества

Нашето предложение включва разнообразие от продукти, включително биотин, който е важен за поддържане на здрава коса и кожа, ленено семе и рибено масло, известен с високото съдържание на омега мастни киселини, необходими за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система иколастра- естествен пребиотик, който стимулира имунната защита.

Други ключови продукти включват d-маноза, която благоприятства здравето на пикочните пътища, мака - която подобрява сексуалното здраве и нивата на енергия и <силна>хиалуронова киселинакоято овлажнява кожата и поддържа функцията на ставите. Обръщаме специално внимание народиолата, която е известна със своите адаптогенни свойства, помагащи на тялото да се справи с физическия и психически стрес.

Често задавани въпроси

В: Хранителните добавки представляват ли риск за здравето?

О: Хранителните добавки, когато се използват според указанията и след консултация със здравен специалист, са безопасни и могат да осигурят множество ползи за здравето.

В: Мога ли да заменя балансираната диета с хранителни добавки?

О: Не, добавките са предназначени да допълват, а не да заместват разнообразната и балансирана диета.

В: Как да изберете правилните хранителни добавки за вас?

О: Важно е да определите индивидуалните си нужди и да се консултирате с диетолог или лекар.

В: Колко време трябва да приемам добавката, за да почувствам ползите от нея?

О: Зависи от вида на добавката и индивидуалната реакция на тялото ви. Някои хора усещат ползите почти веднага, на други може да отнеме няколко седмици или месеци.

Приложение

В Вашето здраве е нашата ежедневна мисия в Zdrave365.com разбираме важността на здравословното хранене и поддържането на здравето в дългосрочен план. Нашата селекция от хранителни добавки е създадена, за да ви даде възможност безопасно и ефективно да поддържате здравето си. Черпейки от науката и природата, ние ви предоставяме всичко необходимо, за да поддържате здравето си блестящо всеки ден.

Натуралните хранителни добавки добиват все по-голяма популярност в целия свят. Развитието на науката позволи на човечеството отдавна познатите лечебни свойства на билките и растенията да бъдат вкарани в масовото производство и да достигат до всички хора по света. Природата ни е дала възможност да се възползваме от нейните дарове като живеем и се храним здравословно. В глобалния свят е все по-трудно да набавим нужните ни витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти, омега мастни киселини, от които тялото се нуждае всеки ден, за да функционира правилно организма ни. Хранителните добавки - да подпомагат здравословното функциониране на организма като ни доставят жизнено важните хранителни вещества, които не можем да си набавим от храната. Най-известните от тях са биотин, ленено масло, рибено масло, коластра, д маноза, мака, хиалуронова киселина, родиола и други.

Respiratory Care with Andrographis Leaf Extract 120 таблетки | Doctor's Best Respiratory Care with Andrographis Leaf Extract 120 таблетки | Doctor's Best
Топ продукт
Марка: Doctor's Best
Respiratory Care with Andrographis Leaf Extract 120 таблетки | Doctor's BestПоддържа здрав имунен отговор Облекчава симптомите на инфекции на горните дихателни пътища Съкращава продължителността на кашлицата и болките в гърлото Респираторно Здраве с Екстракт от Андрографис 120 т..
49.19 лв.
Без данък:49.19 лв.
Купи
Марка: Myprotein
Vitamin B Complex 120 таблетки I Myprotein За поддържане оптималната дейност на нервната система Възпрепятства изтощението на организма Подпомага дейността на човешкия мозък Има антиоксидантно влияние Спомага за правилния ход на обменните процеси Премахва депресията, недоброто ..
13.49 лв.
Без данък:13.49 лв.
Купи
Марка: Doctor's Best
Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps I Doctor`s BestПредпазва от сериозни сърдечни проблеми Пречиства кръвоносните съдове Подобрява функциите на кръвта Подпомага функционирането на костния мозък Подпомага храносмилането Срещу вируси и инфекции Годжи Бери Екстракт 600 мг ..
41.70 лв.
Без данък:41.70 лв.
Купи
Марка: Myprotein
Alpha Lipoic Acid 60/120 капсули I MYPROTEINПодобрява спортните постижения Стимулира произвеждането на енергия Подпомага здравето на мускулите и костите Засилва издръжливостта при физическо натоварване Неутрализира вредното влияние на свободните радикали Предотвратява разрухата на к..
31.39 лв.
Без данък:31.39 лв.
Купи
SAM-E Joint 200 мг 60 таблетки I Jarrow Formulas SAM-E Joint 200 мг 60 таблетки I Jarrow Formulas
Безплатна доставка
Марка: Jarrow Formulas
SAM-E Joint 200 мг 60 таблетки I Jarrow FormulasПодпомага регенерирането на клетките Подпомага обмена на вещества в кожата Помага при алергии и възпаления Подпомага здравето на костите При чернодробни проблеми За детоксикация и елиминиране вредите от тежки метали Помага при ставни..
119.90 лв.
Без данък:119.90 лв.
Купи
Марка: Jarrow Formulas
Cordyceps 500 мг 60 таблетки I Jarrow FormulasПонижава стреса и умората Подпомага обмена на вещества Помага при репродуктивни проблеми При нарушения в кръвоносната система Против аритмия, проблеми с половите органи, анемия Има силни имуностимулиращи свойства Подпомага работата на ..
50.60 лв.
Без данък:50.60 лв.
Купи
Марка: Jarrow Formulas
BroccoMax 385 мг  60 капсули I Jarrow FormulasМощен антиоксидант Против възпаления Влияе благоприятно на зрителната функция Спомага обмяната на веществата Стимулира имунната подкрепа Подобрява храносмилането Влияе благоприятно при стомашни разстройства Подобрява отделянето ..
58.49 лв.
Без данък:58.49 лв.
Купи
Марка: Natrol
Гимнема Силвестре Gymnema Sylvestre 300мг 30 капсули NatrolПотиска апетита Регулира холестерола Използва се при диабет Понижава нуждата от прием на сладки храни Гимнема Силвестре 300мг 30 капсули Natrol на добра цена нормализира теглотоКакво представлява Гимнема Силвестре?Ги..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Купи
Марка: Biovea
Винпоцетин - екстракт от Зимзелен - за здравето на вашия мозъкВинпоцетинът е полусинтетично производно на алкалоида винкамин. Vinpocetine e екстракт, които се извлича се от растението зеленика (зимзелен), което наподобява пълзяща лоза, пълзящо растение, което цъфти обилно главно напролет. И..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Купи
Марка: Healthy Origins
Малинови кетони 100 мг 90 капсули | Healthy Origins Изгаря излишните мазнини Стимулира метаболизма за изгаряне на мазнини Увеличава тонуса Потиска апетита Бързо и ефективно отслабване Не допуска повторно качване на теглото Детоксикира и пречиства организма Малинови..
19.90 лв.
Без данък:19.90 лв.
Купи
Марка: Biovea
Босвелия 250 мг 100 капсули | BioveaМощно и естествено противовъзпалително средство без никакви негативни странични ефекти. Подпомага механичните свойства и издръжливостта на ставите, спомага за предпазване на хрущяла и съединителната тъкан. Облекчава симптомите при артрит. Вземете сега Бос..
37.49 лв.
Без данък:37.49 лв.
Купи
Марка: Biovea
Tongkat Ali LJ100 Екстракт 100:1 80 мг 60 таблетки | BioveaРегулира хормонален баланс при мъжете Повишава нивата на тестостерона и АТФ (аденозин трифосфат) Спомага за изграждане и тонизиране на мускулите Регулира стойностите на холестерола Повишава либидото, повлиява еректилната дисфу..
93.49 лв.
Без данък:93.49 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
Позвънете
Filter Products