Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Vitamin B Complex 120 таблетки Myprotein

Vitamin B Complex 120 таблетки Myprotein от виде Vitamin B Complex tabs в категория Витамини. Vitamin B Complex 120 таблетки I Myprotein За поддържане оптималната дейност на нервната система Възпрепятства изтощението на организма Подпомага дейността на чо
Vitamin B Complex 120 таблетки Myprotein от виде Vitamin B Complex tabs в категория Витамини. Vitamin B Complex 120 таблетки I Myprotein За поддържане оптималната дейност на нервната система Възпрепятства изтощението на организма Подпомага дейността на чо
Vitamin B Complex 120 таблетки Myprotein от виде Vitamin B Complex tabs в категория Витамини. Vitamin B Complex 120 таблетки I Myprotein За поддържане оптималната дейност на нервната система Възпрепятства изтощението на организма Подпомага дейността на чо
Vitamin B Complex 120 таблетки Myprotein от виде Vitamin B Complex tabs в категория Витамини. Vitamin B Complex 120 таблетки I Myprotein За поддържане оптималната дейност на нервната система Възпрепятства изтощението на организма Подпомага дейността на чо
Vitamin B Complex 120 таблетки Myprotein
Витамин В Комплекс 120 таблетки на страхотна цена от Myprotein поддържа правилната работа на нервната система и помага при нервни разстройства и нарушения. Vitamin B Complex притежава антиоксидантно действие.Научете повече
13.49 лв.
Без данък: 13.49 лв.

Възможни варианти

Vitamin B Complex 120 таблетки I Myprotein

 • Vitamin B Complex от Myprotein подобрява паметта и поддържа дейността на нервната система

  За поддържане оптималната дейност на нервната система
 • Възпрепятства изтощението на организма
 • Подпомага дейността на човешкия мозък
 • Има антиоксидантно влияние
 • Спомага за правилния ход на обменните процеси
 • Премахва депресията, недоброто настроение, страха, тевожността
 • Подобрява паметта и познавателната способност
 • Витамин В Комплекс на таблетки на специална цена от Myprotein помага при хормонален дисбаланс
 • Съдейства за безпрепятствената предавка на нервните импулси

Какво знаем за Vitamin B Complex?

Витамин В Комплекс на таблетки от Myprotein на изгодна цена представлява широк спектър от полезни вещества, без който е немислима правилната работа на човешкия организъм. Тези вещества отговарят за нормалното функциониране на мозъка, за хормоналния фон, за правилния обмен на веществата. Витамините от група Б са водоразтворими вещества, които лесно се разрушават при термична обработка, а също и под въздействието на кофеина, алкохола, никотина и рафинираната захар.

Сред витамините, включени в състава на хранителната добавка Vitamin B Complex 120 таблетки е витаминът Б7, познат също и като Биотин. Изследванията на този витамин започнали още преди повече от век. Тогава учените спрели растежа на дрождите под влиянието на непознато вещество. Вече след известно време бил открит същият този компонент и го нарекли :Биотин”, а по-късно успели да го извлекат от яйчния белтък в чист вид. В същото време от 250 килограма яйчен прах можело да се извлече 1.1 мг Биотин – изключително малка цифра!

Как действа Витамин В Комплекс на таблетки?

Vitamin B Complex на изключителна цена елиминира умората и намалява стресаВитамините от Б група активно участват като коензими в обмяната на веществата в клетките. Витамин В Комплекс 120 таблетки активира работата на главния мозък, подобрява предаването на нервните импулси както във вътрешността на главния мозък, така и по цялата нервна система. Всеки един от витамините, включени в съдържанието на този комплекс, е жизнено необходимо вещество за здравословното функциониране на организма на човека. Необходимостта от прием на тези витамини се увеличава при хора, които страдат от най-различни заболявания и използват антибиотици за лечение. Работата е там, че в процеса на прием на такива препарати, витамините от групата Б активно се извеждат от организма, което влияе крайно негативно върху хода на лечението. Постъпването им в тялото само от храната е недостатъчно, за това се препоръчва използването на Vitamin B Complex 120 tablets.

При заболявания на стомашно-чревния тракт като гастрит, язвена болест и колит, приемът на този продукт би оказал много благотворно въздействие. Повишеното изтощение, хроничната умора, слабостта, влошаването на паметта и намаляването на работоспособността свидетелстват за дефицит на витамини Б в организма и са повод за прием на Витамин В Комплекс 120 таблетки. Ако не се обърне внимание на тези симптоми навреме, могат да се появят такива усложнения като неврологични нарушения, нервозност, постоянно чувство на страх, скованост и изтръпване на пръстите, нарушения на съня и тежка депресия.

Тиамин – активатор на нормалното мозъчно функциониране. Той поддържа нормалните мозъчни функции като активира въглехидратния обмен. В резултат на тази активация клетките по най-добрия начин започват усвояват глюкоза. А това вещество е източник и на енергия, която е нужда за подобряване на останалите видове обмен. Под влиянието на Тиамин, който е начело в списъка от компоненти на Vitamin B Complex таблетки от Myprotein, се активира умствената дейност на човека, засилва се паметта и се „подреждат” мислите.

Рибофлавин – антиоксидант. Този витамин е непосредствен участник в обменните процеси. Особено що се касае до белтъчините и мазнините. Освен това той възстановяван функциите на различните системи в тялото – от нервната до сърдечно-съдовата. Участието на Витамин Б2 – следващият включен витамин в състава на Витамин В Комплекс 120 таблетки, в дейността на сърдечно-съдовата система е обусловено с действието му в произвеждането на кръв. Освен това помага и за подобряване състоянието на дермата и очите.

Vitamin B Complex от Myprotein подпомага предаването на нервните импълси в организма и възстановява формоналния баланс

Ниацин – възстановява хормоналния фон и е енергетик. Това е най-активният поддръжник на окислително-възстановителните реакции. Помага да се извлече енергийната част от изядената храна, подобрява въглехидратния метаболизъм и предизвиква намаляване показателите на холестерола. С присъствието на този витамин в съдържанието на продукта, Vitamin B Complex таблетки съдейства за синтезирането на хормони и ензими, способства разширяването на кръвоносните съдове и предпазва от депресивни състояния и лошо настроение.

Пантотенова киселина – регулатор на обмяната на веществата. Тя играе важна роля в този процес,  най-вече в мастния обмен. Също така стимулира създаването от организма на кортикостероидни хормони. Особено необходим е на хора, които страдат от алергии, невралгии и бъбречни болести.

Витамин Б6 също намира задължително място сред компонентите на Витамин В Комплекс от 120 таблетки на невероятна цена. В човешкия организъм той се трансформира в пиридоксал и пиридоксамин, но не губи вълшебните си качества. Всички изброени вещества са активни участници в белтъчинния метаболизъм и участват в синтеза на аминокиселини. Не бива да забравяме и за синтеза на невромедиатори, с помощта на които се предават нервните сигнали. Този витамин способства снижаване количествата на холестерола и стимулира физическата активност. Повишава и жизнения тонус и функционирането на имунната и нервната системи.

Следващият по ред витамин от състава на Комплекс Vitamin B 120 таблетки е Биотин. Той играе важна роля в постояването на организма. Благодарение на него се регулират процесите на обмяна на белтъчини и мазнини, а освен това има и редица други полезни свойства сред които:

 • Образува мастни киселини
 • Поддържа и повишава имунитета
 • Намалява и нормализира количеството на захарта в кръвта
 • Подпомага процесите на обмен на въглехидратите и мастните аминокиселини
 • Задейства работата на нервните тъкани и на костния мозък
 • Регулира и стабилизира функционалността на потните жлези
 • Помага при онкологични патологии

Vitamin B Complex на хит цена се бори с депресията и подобрява настроениетоФолиева киселина – защитник от вродени дефекти в развитието. Тя е важен фактор в наследствеността, тъй като участва активно в образуването на нуклеинови киселини – РНК и ДНК. Потребността от този витамин се увеличава през бременността и обикновено се препоръчва на дамите, които са в това положение. Защитава плода от дефекти в неговото развитие и подпомага възпроизвеждането на кръвта. Фолиева киселина от състава на Витамин В Комплекс от 120 таблетки е антианемичен фактор.

Парааминобензоена киселина е друг елемент, включен сред съставките на хранителната добавка от Myprotein. Тя участва активно в обменните процеси, регулита работата на щитовидната жлеза, синтезира сложни протеинови съединения и съдейства за синтеза на интерферон и еритроцити. Също така помага за профилактика на нарушения в работата на храносмилателния тракт и предпазва от тромбообразуване. Това витаминно вещество е много силен антиоксидант, който влияе положително на състоянието на косите и кожата. При това ги защитава от разрушение под въздействието на ултравиолетовия спектър на слънцето и запазва техния привлекателен вид, младостта и красотата им.

В състава на хранителната добавка Vitamin B Complex на 120 таблетки присъства изключително важният Б12 витамин, който е главен участник в процеса на образуването на кръвта, като осъществява синтез на хемоглобин. Освен това, веществото стимулира образуването на аминокиселини и нуклеинови киселини и така способства понижаването на холестерола в кръвта и помага при различни нервни разстройства.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Тиамин1.4 гр127%
Рибофлавин1.6 гр114%
Ниацин18 мг113%
Витамин Б62 мг143%
Фолиева киселина200 µg100%
Витамин Б121 µg40%
Биотин150 µg300%
Пантотенова киселина6 мг100%
Парааминобензоена киселина30 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, дикалциев фосфат, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Продуктът е подходящ за вегетарианци! Съхранявайте на сухо място, без пряк достъп на слънчева светлина!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете