Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Сърдечно здраве

Magnesium Formula 120 капсули | Doctor's Formulas
Ново
Марка: Doctor's Formulas
Magnesium Formula 120 капсули | Doctor's Formulas  Поддържа здравето на сърцето Подобрява костната минерална плътност и се грижи за здравето на костите Преустановява появата на дефицит на магнезий Магнезий Формула на капсули е на топ цена от Doctor's FormulasКакво знаем за Магнезий Форм..
20.68 лв.
Без данък:20.68 лв.
Купи
Full Spectrum Shiitake Mushroom 500 мг 60 капсули | Swanson Full Spectrum Shiitake Mushroom 500 мг 60 капсули | Swanson
Ново
Марка: Swanson
Full Spectrum Shiitake Mushroom 500 мг 60 капсули | Swanson Грижат се за здравето на сърцето Регулират нивата на холестерола  Грижи се за доброто здраве и имунитет Успешно действа срещу онкозаболявания Дарява с повече сили и енергия Пълен Спектър Гъба Шийтаке на капсули е на топ цена от Swanson..
31.40 лв.
Без данък:31.40 лв.
Купи
Magnesium Formula 60 капсули | Doctor's Formulas
Ново
Марка: Doctor's Formulas
Magnesium Formula 60 капсули | Doctor's Formulas  Поддържа здравето на сърцето Подобрява костната минерална плътност и се грижи за здравето на костите Преустановява появата на дефицит на магнезий Магнезий Формула на капсули е на топ цена от Doctor's FormulasКакво знаем за Магнезий Форму..
15.28 лв.
Без данък:15.28 лв.
Купи
Марка: Artesania Agricola
Linda ren diet Suero de leche 500 гр | Artesania Agricola Насърчава мускулния растеж Намалява глада и подпомага загубата на тегло Поддържа здрава имунна система Подобрява здравето на костите Помага за понижаване на кръвното налягане Понижава нивата на холестерол Linda ren diet Суроватка на прах е на..
21.83 лв.
Без данък:21.83 лв.
Купи
Omni Biotic Hetox Light 30 сашета | Institut AllergoSan
Безплатна доставка
Марка: Institut AllergoSan
Omni Biotic Hetox Light 30 сашета | Institut AllergoSan Доказано подпомага нормализирането на метаболитните процеси и функцията на черния дроб Ефективно намалява обиколката на талията и натрупването на висцерална мазнина Има положително въздействие върху нивата на кръвната захар и инсулиновата резис..
102.06 лв.
Без данък:102.06 лв.
Купи
Марка: Now Foods
GTF Chromium 200 мкг 100 таблетки | Now Foods Потиска апетита и намалява желанието за сладко Намалява количеството на „лошия“ холестерол Хармонизира функциите на сърцето и подобрява състоянието на кръвоносните съдове Нормализира функциите на щитовидната жлеза Възстановява увредените тъка..
19.50 лв.
Без данък:19.50 лв.
Купи
Марка: Doctor's Formulas
Cardiotonic 60 таблетки | Doctor's Formulas Оказва благоприятно въздействие върху сърцето Регулира глюкозния баланс Има антиоксидантно действие Оптимизира липидния баланс Кардио Тоник за Сърдечно Здраве таблетки е на отлична цена от Doctor's FormulasКакво знаем за Кардио Тоник за Сърдечно Зд..
35.60 лв.
Без данък:35.60 лв.
Купи
Марка: Doctor's Formulas
Artenorm 60 капсули | Doctor's Formulas Подпомага функциите на сърдечно-съдовата система Нормализира кръвното налягане Намалява нивото на „лошия“ холестерол в кръвта Намалява риска от атеросклероза Разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението Елиминира аритмията Предотв..
31.48 лв.
Без данък:31.48 лв.
Купи
Марка: Natural Factors
Rutin 250 мг 90 капсули | Natural Factors Подобряване на кръвообращението Намаляване на риска от сърдечни заболявания Предотвратява развитието атеросклероза Има онкозащитни свойства Има антиоксидантно действие Нормализира вътреочното налягане Нормализира храносмилането Има антибактериален ефект Пови..
37.20 лв.
Без данък:37.20 лв.
Купи
Марка: Fortex
Магнекардин 500 мг 60 таблетки | Fortex За здравето на сърцето При умора, стрес, депресия За повече енергия, сила и издръжливост Регулира нивата на кръвната захар Магнекардин на таблетки е на топ цена от FortexКакво знаем за Магнекардин? Магнезият е жизненоважен минерал, който играе съществена ..
24.55 лв.
Без данък:24.55 лв.
Купи
Марка: Swanson
Pantesin Pantethine 60 гел-капсули | Swanson  Грижи се за здравето на сърцето Регулира нивата на холестерол Метаболит с висока бионаличност на витамин Б-5 Пантезин Пантетин на 60 дражета е на топ цена от SwansonКакво знаем за Пантезин Пантетин? Известен също като бис-пантетин или като марк..
59.50 лв.
Без данък:59.50 лв.
Купи
Марка: AllNutrition
Berberine 90 капсули | AllNutrition Помага за поддържане на нормални нива на кръвната глюкоза Подпомага контрола на нормалните нива на триглицериди в плазмата Поддържа нормалните нива на холестерол Берберин на капсули е на топ цена от AllNutritionКакво знаем за Берберин? Известен също като берб..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Показани 1 от 12 | 1065 (89 Страници)