Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

За нас

Zdrave365.com е място, на което можете да получите актуална информация, съвети и да се забавлявате, грижейки се с лекота за своето здраве. Нашата мисия е Вашето здраве! Екипът на Zdrave365.com е сформиран от хора, които разбират колко важно е здравето за всеки човек и колко различни са нуждите на всеки един. Стремим се ежедневно да предлагаме интересни и полезни материали, чрез които да Ви помогнем да подкрепяте както физическото, така и психическото си здраве. Защото! Двете вървят ръка за ръка.

Най-добрият баланс, който всеки от нас трябва да постигне, е "здрав дух в здраво тяло!".

Нашата мисия

Zdrave365.com е ниша, в която засягаме всеки проблем, свързан със здравето. Тук можете да откриете помощ за решаването на различни здравословни проблеми, да получите насоки за правилно хранене, дневен режим, физическо натоварване, а също и много полезна информация и помощници, за да следите своето благополучие и да бъдете здрави.

Независимо дали става дума за току-що появилия се на бял свят живот, или за човек на преклонна възраст - всеки човек е важен за себе си и за своите близки. Ние се стремим да Ви покажем начините да поддържате себе си и своите близки, за да сте здрави повече, по-дълго, да сте щастливи и животът Ви да бъде по-хармоничен и изпълнен с повече радост.Какво ще откриете, ако изберете Zdrave365.com за свой пътеводител?

1. Много разнообразна, полезна информация, засягаща различни апекти на здравето - съвети за Вашето ежедневие, тренировъчни програми, препоръки за здравословен начин на живот, а също и предупреждения, които ще Ви помогнат да държите болестите и неразположенията надалеч.

2. Здравословни продукти и натурални козметични средства, които целят да Ви помогнат да съхраните здравословното си състояние, да се предпазите от различни неразположения, да подпомагате психическото и физическото си здраве.

3. Новини, които ще Ви помогнат да се запознавате с нови тенденции и начини да останете здрави и да подобрите състоянието си при нужда.

4. Съвети за всеки - при бременност, кърмене, раждане, отглеждане на бебета и деца, за женското здраве, за мъжкото благополучие, за нашите майки и бащи - стараем се всеки ден да засягаме все повече и повече теми, които биха помогнали на всеки от Вас да поддържа собственото си здраве и да помага на своите близки и приятели.

Ние и Вие сме заедно в това

"Без здраве човек няма нищо" - Вие го знаете и ние го знаем. Нека поемем заедно по този път - да опазим здравето си възможно най-дълго, да си бъдем взаимно полезни, да направим така, че когато някой ни попита "Как си?", отговорът винаги да бъде честен и искрен, изричайки думичката "Добре!".

Вашето здраве е нашата мисия!

Позвънете