Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

За спортисти

Защо спортистите избират хранителни добавки от Zdrave365.com

Петте най-важни причини, поради които спортистите използват хранителни добавки

Спортистите си поставят високи цели, а постигането им изисква перфектна комбинация от редовни тренировки, балансирана диета и подходяща подкрепа на тялото с хранителни добавки. Ето и петте най-важни причини да се доверят на продуктите „За спортисти“ на Zdrave365.com:

  1. Ускорена регенерация – след интензивна тренировка, мускулите се нуждаят от необходимите хранителни вещества за бърза регенерация.
  2. Подобрена издръжливост и сила – Добавките осигуряват необходимата енергия и подкрепа за по-дълги и по-ефективни тренировки.
  3. Балансиран прием - Помагат за покриване на повишените нужди на организма от протеини, витамини и минерали.
  4. Подобряване на атлетичните постижения - наличието на висококачествени добавки спомага за постигане на максимална ефективност.
  5. Увеличаване на ежедневната енергия – спортистите се нуждаят от стабилен енергиен резерв не само за тренировки, но и за динамично ежедневие.

Ползи от хранителните добавки за спортисти

Choice Zdrave365.com е създаден, за да отговори на строгите изисквания на спортистите. Ние разбираме, че всяка калория и всяко хранително вещество трябва да бъдат прецизно изчислени, за да се осигури оптимално функциониране на тялото и отлични резултати. Ето защо в нашия онлайн магазин предлагаме:

  • Суроватъчен протеин - Богат на аминокиселини, той е изключително важен за поддържане и изграждане на мускулна маса.
  • Аминокиселини с разклонена верига BCAA – подпомагат мускулната регенерация, намаляват умората и подобряват издръжливостта.
  • Гейнери - Специализирани добавки за увеличаване на телесното тегло и мускулна маса, съчетаващи протеини и въглехидрати.
  • Stacks - Комплекс от различни хранителни добавки, които ви помагат да постигнете идеалния баланс.
  • Витамини - Те осигуряват пълноценност на диетата и спомагат за поддържане на добро общо състояние.

Нашият асортимент включва продукти от признати марки като Prolab, Biovea, Now Foods и много други, които са синоним на качество и ефективност.

Често задавани въпроси

Всеки спортист има ли нужда от хранителни добавки?

Въпреки че хранителните добавки могат да бъдат изключително полезни, те не са задължителни за всеки спортист. Важно е да се консултирате с диетолог или лекар, за да определите индивидуалните си нужди.

Могат ли хранителните добавки да заменят здравословното хранене?

Не, хранителните добавки не заместват балансираната диета. Те трябва да се приемат като хранителна добавка, а не като основен източник на хранителни вещества.

Хранителните добавки, приемани от спортисти, имат ли странични ефекти?

Всеки продукт може да причини нежелани реакции, особено ако препоръчителните дози не се спазват има някои здравословни ограничения. Винаги четете етикета преди употреба и потърсете професионален съвет, ако е необходимо.

Как да избера добавката, която е най-подходяща за моите нужди?

Разгледайте внимателно описанието на продукта и неговите ефекти. Ако имате някакви съмнения, можете да се свържете с нас, за да получите професионален съвет от нашия екип.

Изберете здраве и ефективност със Zdrave365.com

В Zdrave365.com сме посветили работата си на вашето здраве и ежедневна подкрепа. Тук ще намерите висококачествени хранителни добавки за спортисти, които ще подпомогнат вашия напредък и благополучие. Открийте продукти, които ще ви помогнат да постигнете целите си и да поддържате здравословен начин на живот.

Вашият успех е нашата мисия. Разгледайте нашата категория „За спортисти“ и изберете най-доброто за вас в Zdrave365.com.

Хранителните добавки добиват все по-голяма популярност сред всички хора. И ако за някои хора те са увлечние, за спортистите са необходмост. Човешкия организъм действа така, че след интензивни силови натоварвания мускулите не могат да се възтановат доставтъчно само от храната, която приемаме. Професионалните атлети, боди-билдърите любителите спортисти се нуждаят от повече потеини и аминокиселини от хората, които не спортуват. Протеините снабдяват мускулите с техните градивни елементи аминокиселините, които ги възтановяват и изграждат. В раздела Фитнес добавки ви предлагаме само най-високо качество хранителни добавки за спортисти като Суроватъчен протеин, BCAA Аминокиселини с разклонена верига, Prolab Essential Whey Protein, Prolab Amino 2000, гейнъри, стакове и витамини, подпомагащи режима на спортистите. Някои от марките, чиито продукти предлагаме са Prolab, Biovea, Now Foods и други.

Марка: Biovea
Tongkat Ali LJ100 екстракт 100:1 80 mg 60 таблетки Представяме ви Tongkat Ali LJ100 - висококачествен 100:1 екстракт от корени на Tongkat Ali, концентриран в удобна доза от 80 mg на таблет. Създаден специално за поддържане на вашето здраве и жизненост, този продукт е идеален за всеки, който иска да ..
93.49 лв.
Без данък:93.49 лв.
Купи
Марка: Biovea
Открийте силата на белия трън 100 mg/60 капсули от BioveaЗащитата на черния дроб е изключително важна за поддържането на добро цялостно здраве. Известен също като бял трън, белият трън се използва в народната медицина от хилядолетия заради своите лечебни свойства . Всяка капсула от нашия продукт..
27.70 лв.
Без данък:27.70 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Позвънете
Filter Products
Добавен на | Последно обновен на