Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Витамини

Защо витамините са ключът към нашето здраве?

Определянето на витамините като неразделна част от нашия живот е задължително за качественото и пълноценно функциониране на нашия организъм. Разбирането на тяхната същност и разпознаването на техните нужди гарантира по-добро здраве и живот. Витамините в хранителните добавки не са просто мода, а необходимост, потвърдена от научни доказателства.

5-те най-важни причини, поради които трябва да включим витамини в ежедневната си диета:

 1. Укрепване на имунитета: Те регулират не само функциите, но и създават защитна бариера срещу вредители.
 2. Подпомагане на усвояването на хранителните вещества: Улеснява процесите, свързани с метаболизма и тяхното пълно усвояване.
 3. Подпомагане на нервната система: Имат благоприятен ефект върху процесите на възбуда и подпомагат емоционалната стабилност.
 4. Стимулиране на производството на кръвни клетки: Допринася за здравословното кръвообращение и предпазва от анемия.
 5. Осигуряване на правилен растеж и развитие: Особено важно за деца и тийнейджъри по време на техния период на растеж.

Ползи от приема на допълнителни витамини

Въпреки че се съдържат в някои храни, съвременните диети често не могат да осигурят всички основни витамини в необходимите количества. Ето защо е изключително важно да приемате витамини под формата на хранителни добавки. Изборът на висококачествени продукти от доказани производители като 21st Century, Now Foods, Natrol, Solgarе важен, защото те определят как тялото ни усвоява и използва витамините.

В нашият онлайн магазин Zdrave365.com обръщаме специално внимание на състава и произхода на предлаганите от нас витамини. Като се съсредоточаваме върху хранителни добавки, обогатени с витамини, ние гарантираме, че са налични разнообразни опции, които да отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент.

Как да изберем правилно витамините?

Изборът на подходящи витамини трябва да става след консултация със специалист и внимателно изследване на собствените нужди на организма. Важно е да обърнете внимание на:

 • Препоръчителна дневна доза (RDA)
 • Съвместимост с други лекарства или добавки
 • Качество и произход на продукта

В нашата категория "Витамини" ще намерите продукти, подложени на строг контрол по отношение на състав и ефективност.

Често задавани въпроси:

 1. Защо трябва да приемаме витамини?

  Витамините са необходими за поддържане на правилното функциониране на метаболизма и за укрепване на имунната система.

 2. Как да разберем, че имаме нужда от допълнителни витамини?

  Ако изпитвате симптоми на умора, често боледуване, липса на енергия и кожни проблеми, може да се наложи да приемате допълнителни витамини.

 3. Как да разберем кой витамин ни липсва?

  Чрез кръвни изследвания и консултации с лекар или диетолог ние установяваме недостатъците на, наред с другото: тяло.

 4. Какви са предимствата от приема на витамини от хранителни добавки?

  Хранителните добавки осигуряват подходящото количество и баланс на витамини, което е трудно да се постигне само с диета.

 5. Има ли риск от предозиране на витамин?

  Ако се спазват препоръчаните дози и инструкциите на производителя се следват стриктно, рискът от предозиране е минимален. Винаги обаче се консултирайте с вашия лекар.

Посетете Zdrave365.com и разгледайте нашата селекция от витамини, за да намерите най-добрите продукти за вас и вашето здраве. Нека нашите знания и ангажираност към здравеопазването бъдат ваш партньор в стремежа ви към по-добро благополучие.

Витамините са много важни за човека, понеже играят важна роля за правилната функция на организма. Не могат да се произвеждат от тялото, както и да се синтезират в него. Необходими са за нормалния растеж и развитие. Витамините могат да се намерят в много малки количества в някои храни. Тяхната задача е да регулират метаболизма и да подобрят физическото състояние на тялото. При допълнителен прием на витамини ние подсилваме най-вече имунитета си. Изключително важни са за нормалното усвояване на хранителните вещества, влияят благоприятно на възбудителните процеси в нервната система, също така стимулират образуването на кръвни клетки. В тази категория може да срещнете богато разнообразие от витамини на различни производители, който да се грижат за вас и вашето здраве. Сред най-добрите производители на витамини се нареждат: 21st Century, Now Foods, Natrol, Solgar.

Марка: Myprotein
Витамин В комплекс 120 Myprotein таблетки Витамин В комплекс 120 таблетки от Myprotein е вашият ключ към поддържане на оптимална функция на нервната система и подобряване на общото благосъстояние. Продуктът съчетава широка гама от водоразтворими витамини от група В, които подпомагат правилния метабо..
13.49 лв.
Без данък:13.49 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Позвънете
Filter Products
Добавен на | Последно обновен на