Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Витамини и Минерали

Витамините са органични вещества (идват от растенията и животните), а минералите са неорганични вещества, които идват от почвите и водите и се абсорбират от растенията. За да расте и да се развива, човешкото тяло се нуждае от витамини и минерали. Витамините и минералите играят изключително важна роля в поддържането на нашето здраве.

Например Витамин Д помага на тялото да абсорбира калций, който образува силните кости. Недостикът на Витамин D може да доведе до заболявания на костите, тъй като тялото не може да усвоява калций. Най-добрият начин да си набавяме нужните витамини и минерали е като приемаме разнообразна храна, но тъй като за повечето от нас това е трудна задача, на помощ идват хранителните добавки. Особено популярни са хранителните добавки с Биотин, Витамин Б12, Витамини Б комплекс, Желязо, Калций, Магнезий, Цинк.

Заглавие: Витамини и минералиДобре дошли в оживения метрополис на полезни за здравето съединения, открити в нашата категория – „Витамини и минерали“. Всеки продукт на нашите виртуални рафтове, проследяващ праведния си произход до чистата прегръдка на природата, е фар за добре дошли. Витамините са нашите органични пионери, внимателно извлечени от богатата растителност и издръжливи същества, разпръснати из Майката Земя за ваше благополучие. Минералите, нашите могъщи неорганични рицари, идват от кората на нашата планета и най-дълбоките океански ровове, абсорбират се от растенията и се събират тук за нашите уважаеми клиенти.Заедно тези витамини и минерали играят страхотна симфония, която подхранва растежа и развитието на човешкото тяло, елегантно управлявайки сферата на здравето. Например, помислете за нашия съюзен атрибут,витамин D, който безпроблемно осигурявакалцийза укрепване на костите ви. Моля, не забравяйте, че балансираната диета е добродетелен начин за получаване на тези хранителни вещества. Въпреки това, за тези, които намират това за предизвикателство, ние предлагаме защита на здравето с нашите обогатени хранителни добавки. Възползвайте се от нашата гама от добавки, богати на биотин, витамин B12, витамин В комплекс, желязо, калций, магнезий и цинк. Потопете се в тази уелнес смес, съобразена с вашето оптимално здраве!
Марка: Myprotein
Vitamin B Complex 120 таблетки I Myprotein За поддържане оптималната дейност на нервната система Възпрепятства изтощението на организма Подпомага дейността на човешкия мозък Има антиоксидантно влияние Спомага за правилния ход на обменните процеси Премахва депресията, недоброто ..
13.49 лв.
Без данък:13.49 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Позвънете
Filter Products