Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Витамини и Минерали

Витамините са органични вещества (идват от растенията и животните), а минералите са неорганични вещества, които идват от почвите и водите и се абсорбират от растенията. За да расте и да се развива, човешкото тяло се нуждае от витамини и минерали. Витамините и минералите играят изключително важна роля в поддържането на нашето здраве.

Например Витамин Д помага на тялото да абсорбира калций, който образува силните кости. Недостикът на Витамин D може да доведе до заболявания на костите, тъй като тялото не може да усвоява калций. Най-добрият начин да си набавяме нужните витамини и минерали е като приемаме разнообразна храна, но тъй като за повечето от нас това е трудна задача, на помощ идват хранителните добавки. Особено популярни са хранителните добавки с Биотин, Витамин Б12, Витамини Б комплекс, Желязо, Калций, Магнезий, Цинк.

Заглавие: Витамини и минералиДобре дошли в оживения метрополис на полезни за здравето съединения, открити в нашата категория – „Витамини и минерали“. Всеки продукт на нашите виртуални рафтове, проследяващ праведния си произход до чистата прегръдка на природата, е фар за добре дошли. Витамините са нашите органични пионери, внимателно извлечени от богатата растителност и издръжливи същества, разпръснати из Майката Земя за ваше благополучие. Минералите, нашите могъщи неорганични рицари, идват от кората на нашата планета и най-дълбоките океански ровове, абсорбират се от растенията и се събират тук за нашите уважаеми клиенти.Заедно тези витамини и минерали играят страхотна симфония, която подхранва растежа и развитието на човешкото тяло, елегантно управлявайки сферата на здравето. Например, помислете за нашия съюзен атрибут,витамин D, който безпроблемно осигурявакалцийза укрепване на костите ви. Моля, не забравяйте, че балансираната диета е добродетелен начин за получаване на тези хранителни вещества. Въпреки това, за тези, които намират това за предизвикателство, ние предлагаме защита на здравето с нашите обогатени хранителни добавки. Възползвайте се от нашата гама от добавки, богати на биотин, витамин B12, витамин В комплекс, желязо, калций, магнезий и цинк. Потопете се в тази уелнес смес, съобразена с вашето оптимално здраве!
Марка: Myprotein
Витамин В комплекс 120 Myprotein таблетки Витамин В комплекс 120 таблетки от Myprotein е вашият ключ към поддържане на оптимална функция на нервната система и подобряване на общото благосъстояние. Продуктът съчетава широка гама от водоразтворими витамини от група В, които подпомагат правилния метабо..
13.49 лв.
Без данък:13.49 лв.
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Позвънете
Filter Products
Добавен на | Последно обновен на