Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Vinpocetine Екстракт от Зимзелен 10 мг 90 капс Biovea

Vinpocetine Екстракт от Зимзелен 10 мг 90 капс Biovea от виде Vinpocetine 10 mg 90 caps в категория Мозъчна функция и нервна система. Винпоцетин - екстракт от Зимзелен - за здравето на вашия мозък Винпоцетинът е полусинтетично производно на алкалоида винк
Vinpocetine Екстракт от Зимзелен 10 мг 90 капс Biovea от виде Vinpocetine 10 mg 90 caps в категория Мозъчна функция и нервна система. Винпоцетин - екстракт от Зимзелен - за здравето на вашия мозък Винпоцетинът е полусинтетично производно на алкалоида винк
Vinpocetine Екстракт от Зимзелен 10 мг 90 капс Biovea от виде Vinpocetine 10 mg 90 caps в категория Мозъчна функция и нервна система. Винпоцетин - екстракт от Зимзелен - за здравето на вашия мозък Винпоцетинът е полусинтетично производно на алкалоида винк
Vinpocetine Екстракт от Зимзелен 10 мг 90 капс Biovea от виде Vinpocetine 10 mg 90 caps в категория Мозъчна функция и нервна система. Винпоцетин - екстракт от Зимзелен - за здравето на вашия мозък Винпоцетинът е полусинтетично производно на алкалоида винк
Vinpocetine Екстракт от Зимзелен 10 мг 90 капс Biovea
Vinpocetine Екстракт от Зимзелен 10 мг 90 капс Biovea на супер цена стимулира кръвообръщението в мозъка. Винпоцетин осигурява защита на нервната система и кръвоносните съдове и подобрява памета.Научете повече
42.00 лв.
Без данък: 42.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Biovea
 • Модел: Vinpocetine 10 mg 90 caps
 • SKU: BVA-01746
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-03-03 13:47:23

Винпоцетин - екстракт от Зимзелен - за здравето на вашия мозък

Винпоцетинът е полусинтетично производно на алкалоида винкамин. Vinpocetine e екстракт, които се извлича се от растението зеленика (зимзелен), което наподобява пълзяща лоза, пълзящо растение, което цъфти обилно главно напролет. Известен с типичния си виолетов цвят, зимзеленът расте в градините от стотици години. Ние от БиоМол предлагаме най-добрата цена за Vinpocetine Екстракт от Зимзелен 90 капсули Biovea.
Винпоцетинът е извлечено за пръв път през 70-те години на миналия век от унгарски химик и малко по-късно започва масово да се произвежда от фармацевтичните компании.

Винпоцетинът на капсули от Biovea може да:

 • стимулира кръвообръщението в мозъка
 • осигурява защита на нервната система и кръвоносните съдове
 • подобрява памета
 • действа противовъзпалително
 • намалява риска от мозъчен и сърдечен удар
 • увеличава притока на кръв към мозъка
 • повишаване на когнитивните функции
 • подобрява мозъчната микроциркулация и кислородния транспорт към тъканите
 • стимулира мозъчната дейност
 • спомага при световъртеж
 • подобрява зрението и слуха

Какво представлява Vinpocetine Екстракт от Зимзелен?

Vinpocetine Екстракт от Зимзелен спада към групата на едни от най-силните природни средстваVinpocetine  Екстракт от Зимзелен спада към групата на едни от най-силните природни средства, които се противопоставят на всички симптоми свързани с остаряването. Винпоцетинът действа като гориво за вашия мозък. Също така може да засилва циркулацията на кръвта в мозъка Ви, и помага на кръвоносни съдове да задържат кислорода  по-ефективно. Действа ефективно срещу остлабването на способностите на мозъка и поради тази причина се употребява в над 50 страни.

Биовеа разработва един продукт, които може да подобри паметта, увеличава познавателната дейност, подобрява кръвообращението в мозъка и подпомага остротата и яснотата на мисълта. Vinpocetine от Biovea действа като зарежда мозъчните Ви клетки с много кислород, и по този начин ги предпазва от евентуална смърт. Vinpocetine капсули на супер цена стимулира  мозъчната активност като цяло. Вече няма нужда да се притеснявате, че ще изгубите умствените си способности, ако приемате допълнително Винпоцетин.
 
Vinpocetine Екстракт от Зимзелен  под формата на капсули на изгодна цена също така има невропротективни ефекти и може да се използва за мозъчно-съдови заболявания, както и за проблеми с паметта. Изследванията показват, че Vinpocentine  помага още за по-доброто фокусиране. Винпоцетинът може да задейства метаболизма на мозъка като подобрява притока на кислород и глюкоза към него. Също така в кръвоносните съдове може да понижава налягането. Винпоцетин помага при световъртеж, действа добре на зрението и слуха, стимулира мозъчната дейност, подобрява памета. Този продукт може да повишава устойчивостта на мозъчните клетки към хипоксия и исхемия, да предпазва от тромбоцитите на агрегация и да подобрява мозъчната микроциркулация. Ефекта от приема на Винпоцетин е благодарение на много механизми, и не всичките са свързани с разширяването на кръвоносните съдове. 
Времето за действие на Винпоцетин е много индивидуално и зависи от организма на човека, които го приема. При някои хора може да се забележи подобрение само след няколко часа, в други ситуации обаче ефекта може да се види след седмици или месеци. Хората употребяващи Винпоцетин казват че усещат лека възбуда, подобрява се способността им да запаметяват по-лесно нещата, свързани с ежедневневието.

Защо да приемаме  Vinpocetine Екстракт от Зимзелен?

Винпоцетин капсули на супер цена горещо се препоръчва при затруднения от когнитивен характер Мозъкът на здрав възрастен индивид получава 1/7 от кръвта, изтласкана от сърцето, всяка минута. Този динамичен процес цели набавянето на кислород, глюкоза и други хранителни вещества, жизненоважни за мозъка. За разлика от други части на тялото, като мускулите например, които могат да функционират нормално няколко минути без кислород, мозъкът е неспособен на т.нар. анаеробен метаболизъм, т.е дори кратък пристъп на кислороден глад води до необратими, дори фатални увреждания на мозъчните клетки. Ето защо циркулацията на кръвта е толкова важна, особена в напреднала възраст, при сърдечни заболявания и стесняване или запушване на кръвоносните съдове. Вижте още 15 уникални факта за нашия мозък.
Винпоцетин капсули на супер цена горещо се препоръчва при затруднения от когнитивен характер – трудности в заучаването и запаметяването, при старческа деменция, хронична церебрална исхемия. Използва се и превантивно срещу заболявания на опорно-двигателния апарат, инфаркт, инсулт, също така облекчава симптомите на менопауза, хронична умора, нарушения на зрението и слуха, уринарни смущения.
Съществуват множество доказателства за подобряване общото състояние на пациенти, страдащи от Паркинсон и Алцхаймер, третирани с Винпоцетин. В първия случай заради антикинвулсивния му ефект, а във втория – благодарение на свойството му да повишава способността за запомняне и възпроизвеждане на информация.

За какво се използва Винпоцетин?

 • В неврологията Винпоцетин може да се използва за лечение на различни форми на мозъчни циркулаторни нарушенияВ неврологията Винпоцетин се използва като лекарствено средство за различни форми на мозъчни циркулаторни нарушения, породени например от  захарен диабет, атеросклероза, васкулити, артериална хипертония и други. Също така предотвратява симптоми, свързани с мозъчни циркулаторни нарушения /нарушения в паметта, афазия, апраксия, двигателни нарушения, обърканост, главоболие/, мозъчен инсулт, съдова деменция, церебрална атеросклероза, посттравматична и хипертонична енцефалопатия.
 • В офталмологията е подходящо за  лечение на хронични съдови нарушения в хориоидеята и ретината, също и  при частична тромбоза.
 • Винпоцетин  действа благоприятно при нарушение на мозъчното кръвообращение (състояния след мозъчен инфаркт; деменция от съдов произход, мозъчна атеросклероза; посттравматична и хипертонична енцефалопатия; вертебробазиларна недостатъчност). Винпоцетин на капсули има положително въздействие върху психичните или неврологични симптоми на мозъчните циркулаторни нарушения.
 • В отологията Винпоцетин  се използва за лечение на пресбиакузис от перцептивен тип, шум в ушите и при болест на Meniere. Помага още при световъртеж; намаляване на слуха с остра съдова, токсична или друга генеза.
 • В гинекологията Винпоцетин  действа положително при автономни съдови нарушения в климактериума.

Защо да приемаме Винпоцетин?

 • усилва паметта
 • нараства познавателната дейност
 • подобрява кръвообращението в мозъка
 • подобрява мисълта, като я прави по остра и ясна
 • помага за усилване на кръвоносния поток към мозъка
 • стимулира мозъчната активност
 • притежава също така неврозащитни ефекти
 • използва при церебралносъдови проблеми, а също и при проблеми с паметта
 • стимулира церебралната активност и подобрява концентрацията и паметта

Какви странични ефекти може да има от приема на Винпоцетин?  

 • Хранителната добавка Vinpocetine НЕ трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.
 • Хората с хипотония или ортостатична хипотония може да имат леки понижение на систолното и диастолното кръвно налягане. Желателно е при употребата на винпоцетин да бъде под контрола на лекар.
 • Ако имате анамнеза за алергични реакции или реакции на свръхчувствителност с други винка алкалоиди, като винбластин и винкристин, НЕ приемайте винпоцетин.
 • Нежелани странични ефекти могат да включват гадене, виене на свят, безсъние, сънливост, сухота в устата, преходна хипотония, преходна тахикардия, налягане тип главоболие и зачервяване на лицето.
Препоръчителен прием: За възрастни по 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 90
СъставСтойност %ПДД
Vinpocetine 10мг**
Други съставки: желатин, соев лецитин, соево масло, глицерин, жълт пчелен восък, пречистена вода.
Тегло: 20.4 грама

Важно: Съдържа соеви съставки. Избягвайте този продукт, ако сте алергични към пчели или пчелни продукти. ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА. Съхранявайте на хладно и сухо място. Не използвайте този продукт, ако уплътнението на опаковката е счупено. Да се прилага с повишено внимание при пациенти с ниско кръвно налягане.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете