Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps Doctor`s Best

Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps Doctor`s Best от виде Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps в категория Стрес. Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps I Doctor`s Best Предпазва от сериозни сърдечни проблеми Пречиства кръвоно
Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps Doctor`s Best от виде Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps в категория Стрес. Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps I Doctor`s Best Предпазва от сериозни сърдечни проблеми Пречиства кръвоно
Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps Doctor`s Best от виде Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps в категория Стрес. Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps I Doctor`s Best Предпазва от сериозни сърдечни проблеми Пречиства кръвоно
Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps Doctor`s Best от виде Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps в категория Стрес. Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps I Doctor`s Best Предпазва от сериозни сърдечни проблеми Пречиства кръвоно
Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps Doctor`s Best
Годжи Бери Екстракт 600 мг капсули от Doctor`s Best на изгодна цена повишава имунитета и се бори с раковите заболявания. Best Goji Berry Extract подпомага сърдечното здраве и неутрализира влиянието на свободните радикалиНаучете повече

Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps I Doctor`s Best

 • Предпазва от сериозни сърдечни проблеми
 • Пречиства кръвоносните съдове
 • Подобрява функциите на кръвта
 • Подпомага функционирането на костния мозък
 • Подпомага храносмилането
 • Срещу вируси и инфекции
 • Годжи Бери Екстракт 600 мг 120 капсули на изгодна цена от Doctor`s Best има антиоксидантен ефект

Какво знаем за Best Goji Berry Extract?

Годжи Бери е дървесно растение. Плодовете му се използват като подправка в китайската народна кухня, но най-голяма популярност имат като народно лечебно-профилактично средство.

Best Goji Berry Extract от Doctor`s Best се бори с онкологичните патологии и имаантиоксидантен ефект

Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps от Doctor`s Best на супер цена оказва положително въздействие практически на всички органи и системи в организма, което се отразява позитивно на общото състояние на човека. Полезните свойства на Годжи Бери дават възможност да се прави както мощна профилактика на различни заболявания, така и успешно да се използват за лечебни цели при различни болестни състояния. Плодовете на Гожди Бери се използват в китайската народна медицина вече повече от 5000 години и са доказали най-добрите си възможности благодарение на свойствата си. Съвременните учени изследвали полезните свойства на плодовете съвсем неотдавна. И благодарение на тези изследвания, тези дребни плодове започнали наистина широко да се използват предимно в производството на натурални продукти за здраве по целия свят.

Как действа Годжи Бери на капсули?

Best Goji Berry Extract 600 mg 120 Veggie Caps е хранителна добавка, която стабилизира артериалното налягане – при повишено или понижено, помага за неговото нормализиране, понижава и количеството холестерол в тъканите на организма и кръвта. Това става благодарение на систоретин, който се съдържа в Годжи Бери. Обилното количество антиоксидантни, които съдържа продукта, възпрепятства образуването на холестеролна плака в кръвоносните съдове. Благодарение на това се предотвратяват такива опасни състояния като инфаркти и инсулти. Също така поддържа здравината и еластичността на артериите и укрепва сърдечния мускул и спомага за регулиране работата на сърцето.

Годжи Бери Екстракт 600 мг 120 вегетариански капсули от Doctor`s Best помага за блокиране на пероксидацията на липидите в кръвта, което е като мощна профилактика на сърдечно-съдови заболявания. Повишава нивото на ензимите на кръвта, които спират образуването на лепкави липиди. Подобрява циркулацията на кръвта и микроциркулацията в дребните съдове и повишава съдържанието на кислород в кръвта. Понижава и нейната киселинност. Значително повишава скоростта на произвеждане на бели и червени кръвни телца, което помага при нарушения на функциите на костния мозък. При регулярен прием на Best Goji Berry Extract 600 мг 120 капсули се наблюдава забележимо подмладяване на кръвта. Увеличава се количеството на т-лимфоцитите, което значително усилва съпротивлението на организма към различен род инфекции и вируси. Също така този препарат има антицелулитен ефект, способства за изгарянето на мастните тъкани и привежда теглото в нормални граници. Употребата на продукта помага по време на храносмилателните процеси да се преобразува повече хранителни вещества в енергия, а не в мастна маса. Също така понижава рисковете от онкологични патологии в тялото като стопира генетичните мутации, способни да доведат до различни злокачествени образувания.

Best Goji Berry Extract на топ цена намалява целулита и теглото и помага при вируси и сърдечни проблемиГоджи Бери Екстракт от 600 мг противостои на разрушителното влияние на свободните радикали, които предизвикват различни тумори. Особено добре се справя с предотвратяване на развитието на рак на черния дроб. Естественото стареене на организма и стресът водят до по-малко производство на ензима супероксид дисмутаза, което въздейства пагубно на способността на организма да противодейства на свободните молекули на кислород и на различни мутации. При употребата на този продукт количеството му се увеличава значително. Може да се използва и в комплекс с тези традиционни способи за превенция на рака, като подпомага усилване гибелта на раковите клетки и извеждането им от тялото. Спира растежа им и повишава шансовете за оздравяване. Защитава от крайно негативното въздействие на химиотерапията и на нейните странични ефекти. Освен това употребата на тази хранителна добавка влияе благоприятно на храносмилателната система, подобрява апетита и подхожда за използване при такива заболявания като гастрит, колит и диария.

Годжи Бери Екстракт 600 mg 120 капсули великолепно забавя неизбежния процес на стареенето на организма, като особено се препоръчва на хора, склонни към преждевременно състаряване. Оказва влияние и върху нервната система. Подобрява съня и по този начин се справя с безсънието. Премахва различни депресивни състояния и безпокойства и повишава доброто настроение. Този препарат има свойствата да нормализира нивата на захар в кръвта и възпрепятства затлъстяване на черния дроб и увреждане на кръвоносните съдове при хора, страдащи от захарен диабет. Best Goji Berry Extract от 600 mg капсули на добра цена оказва благотворно влияние и върху половата система. Стимулира прекрасно половото влечение и при двата пола, повишава потентността и помага при простатит и аденом на простатата. Употребата на този продукт значително увеличава тестостерона в кръвта и води до „разпалване на страстите” и при жените, и при мъжете. Повишава и шансовете за оплождане. Сперматозоидите стават по-устойчиви и жизнеспособни, а яйцеклетките повишават способността си да се оплождат. Екстракт Годжи Бери 600 мг капсули стимулира имунитета. Не само провокира производството на имунни клетки, но и има противоинфекциозно действие. Помага при туберкулоза. Освен това подобрява адаптацията на очите към тъмнината и като цяло подобрява качеството на зрението. Много добре влияе на костно-мускулната система. Укрепва костите и мускулните влакна и премахва слабостта в краката и ставните болки.

Още ползи при прием на Best Goji Berry Extract:

 • Намалява вероятността от развитие на ракови патологии
 • Подпомага чернодробното здраве
 • За по-добро зрение
 • Премахва депресията и стреса
 • Годжи Бери Екстракт 600 мг капсули от Doctor`s Best на страхотна цена помага за възстановяване след химиотерапия
 • Помага при проблеми със зачеването
 • Има подмладяващо въздействие
 • Срещу целулит
 • Регулира теглото

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 4 капсули на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Годжи Бери Екстракт (4:1)600 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: кафяв ориз на прах, калциев силикат, силициев диоксид, растителна целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете