Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Здравословни проблеми и състояния RSS Feed

<p>Тук ще описваме всичко за различните <strong>здравословни проблеми и състояния </strong>на човека. Можете да намерите полезна <strong>информация </strong>за <strong>продукти</strong>, които могат да подобрят вашето състояние. В различни <strong>статии </strong>ще намерите описани <strong>здравословни проблеми</strong> и начини как да се справите с тях и да подобрите начина си на живот. Много <strong>болестни състояния </strong>всъщност могат да бъдат открити в самото им начало. Достатъчно е само да разпознаете най-видими признаци и внимателно да се вгледате в себе си. Например ако косата ви е загубила блясъка си - значи трябва да приемаме повече витамини от група В, ако е станала по-суха - ви липсва витамин Е. Погледнете си езика - ако е нежно розов значи всичко е наред, но ако е покрит с бял налеп, обърнете внимание на стомаха и червата и начина на хранене. </p>

Тук ще описваме всичко за различните здравословни проблеми и състояния на човека. Можете да намерите полезна информация за продукти, които могат да подобрят вашето състояние. В различни статии ще намерите описани здравословни проблеми и начини как да се справите с тях и да подобрите начина си на живот. Много болестни състояния всъщност могат да бъдат открити в самото им начало. Достатъчно е само да разпознаете най-видими признаци и внимателно да се вгледате в себе си. Например ако косата ви е загубила блясъка си - значи трябва да приемаме повече витамини от група В, ако е станала по-суха - ви липсва витамин Е. Погледнете си езика - ако е нежно розов значи всичко е наред, но ако е покрит с бял налеп, обърнете внимание на стомаха и червата и начина на хранене. 

0 4687
В борбата с високия холестерол Ви препоръчваме да наблягате на следните храни: Сьомга и други мазни риби Пълна с омега-3 мастни киселини, сьомгата върши чудеса. Тя пази от инфаркт, инсулт и ..
0 4303
Нашите мозъци също се нуждаят от хранене. Освен свежия въздух и приятните мисли, се нуждаят също и от витамини и микроелементи. Градински чай Градинският чай има репутацията на продукт подобряв..
0 1984
Понякога много силно ни се иска да похапнем нещо определено. Тегли ни ту към солено, ту към сладко или към пушено. Защо на организма му трябват определени продукти? Какво толкова много не му достига? ..
0 3601
Чудото на водораслите Лечебната сила на водораслите е известна от хилядолетия. Те имат широко приложение както в хранителната индустрия за приготвяне на различни ястия и хранителни добавки, така и ..
0 3149
Ленът предпазва от рак и сърдечни проблеми Както ленът, така и маслото, приготвяно от него, напоследък все по-често са наричани суперхрана. Това се дължи на високото съдържание на различни полезни ..
0 19543
Да се научим да разчитаме сигналите, които организмът ни изпраща Питали ли сте се какво се случва в тялото ни, ако започнем да страдаме от дефицит на някои от макро- или микролементите, съдържащи с..
0 4811
Започнете с приемането на повече вода Бъбреците могат да се нарекат пречиствателната система на организма и заедно с черния дроб са едни от най-натоварените органи, през които минават редица вещест..
0 3639
Как да спрем хода на времето чрез диета? Представяме Ви едни от най-мощните антиейджинг храни, които ще Ви помогнат да забавите процесите на стареене и да съхраните красотата и здравето си за по-дъ..
0 6080
Кожните състояния може да са знаци за други здравословни проблеми Най-големият орган на тялото ни е кожата. Малко хора се замислят, че функцията на човешката кожа, особено тази на лицето, далеч не ..
0 2379
Кратките почивки могат да имат чудотворен ефект Понякога стресовите ситуации ни връхлитат неочаквано и нямаме време да реагираме адекватно на тях. Доказано е, че паниката пречи на трезвата преценка..
0 2722
Всички протичащи в организма на човека процеси, необходими за живота и растежа на клетките, се наричат обмяна на веществата. В този обмен участват различни химически и природни елементи, всеки от ко..
0 2454
На всеки му се иска да мирише хубаво. Въпреки това само с едно къпане и парфюмиране не винаги се получава. Затова диетолозите решиха да напомнят на човечеството за ползата от някои продукти и тяхн..
Показани 1 от 12 | 610 (51 Страници)
Позвънете