Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Здравословни проблеми и състояния RSS Feed

<p>Тук ще описваме всичко за различните <strong>здравословни проблеми и състояния </strong>на човека. Можете да намерите полезна <strong>информация </strong>за <strong>продукти</strong>, които могат да подобрят вашето състояние. В различни <strong>статии </strong>ще намерите описани <strong>здравословни проблеми</strong> и начини как да се справите с тях и да подобрите начина си на живот. Много <strong>болестни състояния </strong>всъщност могат да бъдат открити в самото им начало. Достатъчно е само да разпознаете най-видими признаци и внимателно да се вгледате в себе си. Например ако косата ви е загубила блясъка си - значи трябва да приемаме повече витамини от група В, ако е станала по-суха - ви липсва витамин Е. Погледнете си езика - ако е нежно розов значи всичко е наред, но ако е покрит с бял налеп, обърнете внимание на стомаха и червата и начина на хранене. </p>

Тук ще описваме всичко за различните здравословни проблеми и състояния на човека. Можете да намерите полезна информация за продукти, които могат да подобрят вашето състояние. В различни статии ще намерите описани здравословни проблеми и начини как да се справите с тях и да подобрите начина си на живот. Много болестни състояния всъщност могат да бъдат открити в самото им начало. Достатъчно е само да разпознаете най-видими признаци и внимателно да се вгледате в себе си. Например ако косата ви е загубила блясъка си - значи трябва да приемаме повече витамини от група В, ако е станала по-суха - ви липсва витамин Е. Погледнете си езика - ако е нежно розов значи всичко е наред, но ако е покрит с бял налеп, обърнете внимание на стомаха и червата и начина на хранене. 

0 13
В борбата с високия холестерол Ви препоръчваме да наблягате на следните храни: Сьомга и други мазни риби Пълна с омега-3 мастни киселини, сьомгата върши чудеса. Тя пази от инфаркт, инсулт и ..
0 8
Нашите мозъци също се нуждаят от хранене. Освен свежия въздух и приятните мисли, се нуждаят също и от витамини и микроелементи. Градински чай Градинският чай има репутацията на продукт подобряв..
0 32
Понякога много силно ни се иска да похапнем нещо определено. Тегли ни ту към солено, ту към сладко или към пушено. Защо на организма му трябват определени продукти? Какво толкова много не му достига? ..
0 13
Чудото на водораслите Лечебната сила на водораслите е известна от хилядолетия. Те имат широко приложение както в хранителната индустрия за приготвяне на различни ястия и хранителни добавки, така и ..
0 12
Ленът предпазва от рак и сърдечни проблеми Както ленът, така и маслото, приготвяно от него, напоследък все по-често са наричани суперхрана. Това се дължи на високото съдържание на различни полезни ..
0 9
Да се научим да разчитаме сигналите, които организмът ни изпраща Питали ли сте се какво се случва в тялото ни, ако започнем да страдаме от дефицит на някои от макро- или микролементите, съдържащи с..
0 34
Започнете с приемането на повече вода Бъбреците могат да се нарекат пречиствателната система на организма и заедно с черния дроб са едни от най-натоварените органи, през които минават редица вещест..
0 6
Как да спрем хода на времето чрез диета? Представяме Ви едни от най-мощните антиейджинг храни, които ще Ви помогнат да забавите процесите на стареене и да съхраните красотата и здравето си за по-дъ..
0 5
Кожните състояния може да са знаци за други здравословни проблеми Най-големият орган на тялото ни е кожата. Малко хора се замислят, че функцията на човешката кожа, особено тази на лицето, далеч не ..
0 25
Кратките почивки могат да имат чудотворен ефект Понякога стресовите ситуации ни връхлитат неочаквано и нямаме време да реагираме адекватно на тях. Доказано е, че паниката пречи на трезвата преценка..
0 13
Всички протичащи в организма на човека процеси, необходими за живота и растежа на клетките, се наричат обмяна на веществата. В този обмен участват различни химически и природни елементи, всеки от ко..
0 1
На всеки му се иска да мирише хубаво. Въпреки това само с едно къпане и парфюмиране не винаги се получава. Затова диетолозите решиха да напомнят на човечеството за ползата от някои продукти и тяхн..
Показани 1 от 12 | 610 (51 Страници)
Позвънете
Добавен на | Последно обновен на