Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Забавни RSS Feed

0 1622
Навярно всеки мечтае да живее дълго и най-важното – дори и в старостта да запази разума си и физическата си форма, които ще му помогнат да се грижи сам за себе си. Фактори, които, според мнението ..
0 2658
Охлаждащи факти за любимия десерт: 3000 г. пр. н. е. сладолед. Придворните готвачи на император Танг му приготвяли смес от лед и мляко с парченца портокал и зрънца нар. 380 г. пр. н. е. ..
0 2095
15 кг., а аз ги пия вече 3 месеца и съм качила 5 кг.” И сама си отговаря: „Сигурно проблемът е в структурата. Нейната е еди-каква си, а моята е друга.”. ГРЕШКА, скъпи дами! Разликата е в позитив..
0 1760
Знаехте ли, че... Промивайки носа си със солена вода, Вие укрепвате също и имунната си система. Обонянието на кучето му позволява да усети ниското съдържание на захар в кръвта и раковите ..
0 2933
1. Захарта е лекарство за депресия Не за дълго. Чаша вода с три лъжички захар действително може да доведе до антидепресантен ефект, но не за дълго — не повече от половин час. После настъпва обратен..
0 3171
За стройна и красива фигура мечтаят всички жени. Но какво да се прави, ако природата Ви е наградила с пищни форми, а воля не стига за редовно посещение на фитнеса и спазване на диети? Най-важното е да..
0 2399
Сензационно откритие направиха немските учени – оказва се, че употребата на сол пряко влияе на сексуалната активност на жените. Немските учени провели изследвания с участието на 790 жени на въз..
0 3302
Всички сокове са наситени с полезни микроелементи, витамини и антиоксиданти, повишаващи имунитета. Най-богатият антиоксидантен сок е от червено грозде. Неговите лечебни свойства са толкова силни, ч..
0 3624
Популярната в Китай и на остров Ява супа «лястовичи гнезда» се приготвя от гнезда на бързолети. Ако разклатите купа пълна с ядки с различни размери, то най-големите ядки ще се окажат най-отгоре. ..
0 3582
Всички знаем, че смехът удължава живота. Но смехът е способен не само на това! Смехът е най-доброто лекарство за депресия. Само една минута смях е способна да замени цял сеанс релаксация. ..
0 2081
Понякога много силно ни се иска да похапнем нещо определено. Тегли ни ту към солено, ту към сладко или към пушено. Защо на организма му трябват определени продукти? Какво толкова много не му достига? ..
0 2446
1. Спорът за това, кой е изобретил макаронените изделия – италианците, арабите или китайците, е решен научно. Покрай коритото на р.Яндзъ в Китай е намерена фаянсова купа с вкаменена юфка от типа н..
Показани 1 от 12 | 213 (18 Страници)
Позвънете