Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Храни и напитки RSS Feed

В тази категория ще намерите много статии и полезна информация за здравословните и вредни храни. Ще ви помогнем да решите кое е добро за вашето здраве и кои храни и напитки трябва да избягвате. Ще описваме подробно полезните свойства на храните, ще изброим с помощта на кои храни и сокове можете да пречиствате организма си. Ще видите още статии за храни, които пречистват черният дроб, които подобряват настроението и премахват депресията. Ще прочетете за различни напитки, които забързват метаболизма. 

0 4160
Има милиони източници на протеини (белтъчини), но кои от тях са най-добрите? Ако зададете на 10 различни хора този въпрос, най-вероятно ще получите 10 различни отговора. Но от какво значение са про..
0 3164
Едно от чудесата, които природата ни предлага със своите фантастични качества, е медът. мляко или пък в комбинация с намачкани ядки. Една лъжица рано сутрин на гладно пък Ви засища и подпомага изчи..
0 4296
Задавали ли сте си въпроса кое е по-полезно? Да изядем един плод или да изпием един фреш? Някои ще кажат, че изцеждането на сок не е по-здравословно, отколкото яденето на цели плодове и з..
0 4713
В борбата с високия холестерол Ви препоръчваме да наблягате на следните храни: Сьомга и други мазни риби Пълна с омега-3 мастни киселини, сьомгата върши чудеса. Тя пази от инфаркт, инсулт и ..
0 3460
бета-каротин, който контролира зрението, блокира образуването на злокачествени тумори, стимулира имунната система, понижава процеса на преждевременно състаряване. 2. Авокадо — регулира киселинно-алка..
0 2658
Охлаждащи факти за любимия десерт: 3000 г. пр. н. е. сладолед. Придворните готвачи на император Танг му приготвяли смес от лед и мляко с парченца портокал и зрънца нар. 380 г. пр. н. е. ..
0 4339
Нашите мозъци също се нуждаят от хранене. Освен свежия въздух и приятните мисли, се нуждаят също и от витамини и микроелементи. Градински чай Градинският чай има репутацията на продукт подобряв..
0 2933
1. Захарта е лекарство за депресия Не за дълго. Чаша вода с три лъжички захар действително може да доведе до антидепресантен ефект, но не за дълго — не повече от половин час. После настъпва обратен..
0 2399
Сензационно откритие направиха немските учени – оказва се, че употребата на сол пряко влияе на сексуалната активност на жените. Немските учени провели изследвания с участието на 790 жени на въз..
0 3302
Всички сокове са наситени с полезни микроелементи, витамини и антиоксиданти, повишаващи имунитета. Най-богатият антиоксидантен сок е от червено грозде. Неговите лечебни свойства са толкова силни, ч..
0 3624
Популярната в Китай и на остров Ява супа «лястовичи гнезда» се приготвя от гнезда на бързолети. Ако разклатите купа пълна с ядки с различни размери, то най-големите ядки ще се окажат най-отгоре. ..
0 2446
1. Спорът за това, кой е изобретил макаронените изделия – италианците, арабите или китайците, е решен научно. Покрай коритото на р.Яндзъ в Китай е намерена фаянсова купа с вкаменена юфка от типа н..
Показани 1 от 12 | 480 (40 Страници)
Позвънете