Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Билки и растения RSS Feed

Тук ще намерите много информация и снимки за най-различни растения и билки. Още в древността човекът е осъзнал, че растенията и билките могат да бъдат много полезни на организма. Билките помагат и облекчават симптоми на различни заболявания. Хипократ описва около 200 вида лечебни растения, а малко по-късно Аристотел прави пълна класификация на около 500 вида растения.

Истината е, че човек използва  растенията от незапомнени праисторически времена. Екипът на БиоМол се стреми да ви предостави подробна информация за всяка билка или растение, което има доказани ефекти в борбата срещу различни болести и симптоми, както и за поддържане на тонуса и цялостното здраве.

0 9
Все повече хора по цял свят разчитат на семената от Чиа като суперхраната за трайна енергия, здраве и целодневна издръжливост. градинския чай. Позната е от дълбока древност и неизменно присъства в ..
0 10
За стройна и красива фигура мечтаят всички жени. Но какво да се прави, ако природата Ви е наградила с пищни форми, а воля не стига за редовно посещение на фитнеса и спазване на диети? Най-важното е да..
0 4
Здравословно подслаждане без калории заместител на захарта? Напълно възможно е за пръв път да срещате наименованието на това растение, защото то е обект на по-широк интерес сравнително отскоро. Вре..
0 4
Произход на Гинкото единственият съществуващ и днес вид в този отдел. Някои изследователи смятат, че от векове насам това невероятно дърво е изчезнало безвъзвратно в дивата природа и се култивира с..
0 16
Кокосовото масло крие редица здравословни ползи Кокосовото масло е известно като най-полезната съществуваща растителна мазнина. Не го бъркайте обаче с палмовата мазнина. Както и да го употребите, н..
0 91
Как най-здравословно и вкусно да употребяваме чудотворните семена? Искате да се възползвате от невероятните хранителни качества на чиата, но не сте сигурни как да я приготвите, за да бъде хем вкусн..
0 13
Чудото на водораслите Лечебната сила на водораслите е известна от хилядолетия. Те имат широко приложение както в хранителната индустрия за приготвяне на различни ястия и хранителни добавки, така и ..
0 22
Кленовата заха​р е по-полезна от тръстиковата В последните години кленовият сироп стана едно от най-предпочитаните средства зa отслабване и за пречистване на организма. Благоприятното му влияние вс..
0 12
Ленът предпазва от рак и сърдечни проблеми Както ленът, така и маслото, приготвяно от него, напоследък все по-често са наричани суперхрана. Това се дължи на високото съдържание на различни полезни ..
0 3
Концентрацията на THC-психоактивно вещество в състава му е под 1% Конопът е едно от най-разпространените растения по целия свят. Култивира се в редица страни, а приложенията му са многобройни. Може..
0 12
Въпреки че прилича на житно растение, киноата е от семейството на спанака и цвеклото Ако търсите нов и полезен продукт, който да включите в менюто си, киноата е отговорът за Вас. Тя е вкусна, много..
0 31
Малките семенца не съдържат глутен В последните години сред любителите на здравословното хранене много се заговори за малки на вид, но много полезни семенца – амарант. Това растение навлиза в менют..
Показани 1 от 12 | 199 (17 Страници)
Позвънете
Добавен на | Последно обновен на