Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Хранителни добавки и продукти RSS Feed

​В категорията Хранителни добавки и продукти ще даваме подробна информация за продуктите, които предлагаме в нашия сайт. Сигурно се питате как нашите баби и дядовци са живеели без добавки и здравословни продукти, а ние сега само за тях говорим. Основната причина е в храната. Храната, която консумираме сега е много по-различна от хранaтa, консумирани от предшествениците ни преди години. В наши дни бързата и силно обработена храна е лишена от важни витамини и минерали. През последните 20 години, в състава на храната съдържанието на есенциални нутриенти е намаляло с до 80%. 

В организма ви вече присъстват все по-малко полезни градивни материали. За това хранителните добавки добиват все по-голяма популярност и се използват за възстановяване и като превенция срещу настинки и дори и по-сериозни заболявания – с две думи хранителните добавки и продукти имат широк набор от приложения. Някои хранителни добавки се приготвят от растителни екстракти и други хранителни вещества, а други са синтетични. 

Хранителни добавки имат задачата е да допълват ежедневното ни меню с допълнителни хранителни вещества като: витаминиминералимастни киселини и аминокиселини, чието присъствие в храните е недостатъчно. Именно затова хранителните добавки са толкова важни - те осигуряват на организма ни това, което е било изгубено в процеса на обработка на храните.

 

0 3104
Има много митове за продукта малинови кетони. Това е от съществено значение за всеки, който се интересуват от това, трябва да се отделят фактите от митовете за използване на продукти правилно и да не ..
0 2170
ABC Acai Berry (ABC Акай Бери) и другите акай бери продукти за отслабване ABC Acai Berry или ABC Акай Бери е продукт за отслабване добил масова акай бери в гугъл+ и къде ли още не. Последните 2..
0 2289
Все повече хора по цял свят разчитат на семената от Чиа като суперхраната за трайна енергия, здраве и целодневна издръжливост. градинския чай. Позната е от дълбока древност и неизменно присъства в ..
0 3667
Серапептаза притежава мощно противовъзпалително действие Ензимът Серапептаза има и други названия – те са още серопептидаза или сератиопептидаза. Той се извлича от микроорганизма сератия. Много любоп..
0 2801
Здравословно подслаждане без калории заместител на захарта? Напълно възможно е за пръв път да срещате наименованието на това растение, защото то е обект на по-широк интерес сравнително отскоро. Вре..
0 3444
Произход на Гинкото единственият съществуващ и днес вид в този отдел. Някои изследователи смятат, че от векове насам това невероятно дърво е изчезнало безвъзвратно в дивата природа и се култивира с..
0 3055
Супер плодът Маки бери ни помага да отслабнем Най-вероятно това чудо на природата все още е познато на малцина у нас. Истината обаче е, че в световен мащаб хиляди хора се доверяват на уникалния пло..
0 3630
Чудото на водораслите Лечебната сила на водораслите е известна от хилядолетия. Те имат широко приложение както в хранителната индустрия за приготвяне на различни ястия и хранителни добавки, така и ..
0 3202
Когато растението е неизпечено, в него се запазва хлорогенната киселина Питате се защо не отслабвате, след като всяка сутрин пиете по 1-2 чаши кафе? Може би не сте чували, че кафето може да се изпо..
0 4782
Ново поколение дезодоранти навлиза в ежедневието на все повече хора Кристалните дезодоранти, които доскоро бяха почти неизвестни у нас, мощно навлизат и на нашия пазар. В последно време много се за..
0 2624
Кленовата заха​р е по-полезна от тръстиковата В последните години кленовият сироп стана едно от най-предпочитаните средства зa отслабване и за пречистване на организма. Благоприятното му влияние вс..
0 1899
антиоксиданти, фибри и омега мастни киселини, които разграждат мазнините в тялото. Акай Бери (ABC Acai berry или други Acai Berry продукти) и Малинови Кетони (естествено фенолно съединение, от коет..
Показани 1 от 12 | 211 (18 Страници)
Позвънете