Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Спорт, тренировки и упражнения RSS Feed

Aко сте много заети или ви е невъзможно да си позволите тренировка във фитнес зала. Тогава потърсете повече информация при нас. В нашият форум имаме специална категория, в която ще публикуваме различни тренировки и упражнения, които можете да правите дори и вкъщи. Ако търсите алтернатива или разнообразие, започнете с тренировки у дома. Променете тялото си и начина си на живот, като спазвате лесни и прости правила. Препоръчително е да се тренира между 4-6 пъти седмично, без значение какво сте избрали да правите. Каквато и тренировка да изберете, първата седмица я направете подготвителна за тялото си като тренирате до 3 пъти седмично. 

В БиоМол ще намерите както упражнения за начинаещи, така и за напреднали. Всеки, който се занимава с някакъв спорт или с фитнес, трябва да знае, че възтановяването след тренировка е много важно. Тук ще обърнем внимание и на тази част след тренировката, за да можете да продължите с тренировъчния режим. От друга страна най-добрия начин да подобрите еластичността и възстановяването на скелетните мускули са т. нар. стречинг упражненията. Те са изключително важна част от всяка тренировката и са основен фактор за поддържането на тялото в оптимална спортна форма. Стречинг упражненията имат важна роля за нашето тяло - те помагат за баланса на мускулите, релаксацията, възстановяването, растежа и др. Тези упражненията могат да бъдат както статични, така и динамични, като при статичните се използва определена позиция, при която бавно се раздалечават краищата на мускулите.
 

Атанасова Искра 0 87
Кои са начините да отслабнете? Десетки хиляди жени търсят бързи начини да отслабнат. Имайки предвид този факт, търсенето на нови диети, а също и уж много ефективни хранителни добавки, не пада, а вс..
0 48
Има милиони източници на протеини (белтъчини), но кои от тях са най-добрите? Ако зададете на 10 различни хора този въпрос, най-вероятно ще получите 10 различни отговора. Но от какво значение са про..
0 21
Как да компенсираме липсата на движение? спорт. Ако и Вие сте заложници на натовареното ежедневие, ето няколко лесни начина да поддържате тялото си и далеч от фитнес залата. Забравете за асанс..
0 8
Можем да спортуваме и на стола Натоварени с много работа, често не намираме време за спорт. По-лошото е, че много хора по цял ден не стават от компютрите си и така напълно се обездвижват. Ако и..
0 3
Да се погрижим за себе си след всяка тренировка! спорт и движение непосредствено преди и след работния ден, то за Вас е от изключително важно значение да изглеждате добре след това. Ето как да го п..
0 12
Какво знаете за силата на мисълта? Чували ли сте за силата на мисълта? Мислете поне 2-3 пъти на ден за тялото, за което си мечтаете. Опитайте се да изживявате пълноценно тези 10-на минути, в ко..
0 8
Кой спорт е подходящ за Вашата зодия? Сигурно сте се замисляли защо например на някой не му е интересен фитнесът или плуването. Знаете ли, че всеки знак в зодиака управлява определени части от тяло..
0 5
30 дневно предизвикателство – клекове Днес сме решили да Ви поизмъчим малко. Ако желаете, включете се в едно предизвикателство, което ще оформи и стегне тялото Ви. Това е предизвикателство за стегн..
0 6
Ако през лятото Ви е скучно във фитнес залите и не искате да се потите така усилено, има и друг начин да се разхладите и да отслабнете едновременно и той е с плуване. Този спорт е идеален за раздвижва..
0 9
Защо плуването е по-добро от другите видове спорт? Докато плувате се активизират всички мускулни групи. В плуването главно действие взимат гръбните мускули заради загребващите движения, от друга ст..
0 10
тренировка, опитайте с FitBall. Напоследък придобиват огромна популярност упражненията, направени с т. нар. швейцарска топка. Те са полезни не само за трениращите, тъй като могат да подобряват равнове..
0 9
Πo вpeмe нa тpeниpoвĸa или когато спортувате, организмът Ви може да загуби много важни витaмини и минepaли. Това обикновено става чрез изпoтявaнeтo и oбмянaтa нa вeщecтвaтa. Докато се потим във фитнес..
Показани 1 от 12 | 136 (12 Страници)
Позвънете
Добавен на | Последно обновен на