Можем да спортуваме и на стола

Натоварени с много работа, често не намираме време за спорт. По-лошото е, че много хора по цял ден не стават от компютрите си и така напълно се обездвижват. Ако искате да вкарате тялото си отново във форма, но нямате време да отскачате до фитнеса, ето няколко лесни упражнения, подходящи за изпълнение в офиса. Те ще Ви помогнат да раздвижите и тонизирате тялото си, за да изкарате по-лесно остатъка от работния ден.

Разтягане на гръбнака

гърба.

Огъване на гърба

мускули на гърба. Повторете огъването напред няколко пъти. След това изпълнете същото, но извийте гръбнака назад, като котка. Наведете цялото тяло леко надолу и задръжте. Повторете упражнението с двете извивания последователно 10 пъти.

Упражнение за бедрата

Fitmiss Burn капсули.

Клекове

ABC Акай бери.

Упражнение за крака и равновесие

Застанете зад стола. Хванете се за облегалката и се завъртете настрани. Вдигнете единия крак със свито коляно. Дръжте крака много стегнат, като опитвате да изтеглите максимално нагоре. След това развъртете прасеца от коляното. Ако можете, изнесете крака прав напред и задръжте. За подобряване на равновесието свалете ръката си от стола и изнесете ръцете встрани и нагоре. Опитайте се да запазите баланс. Повторете в тази последователност 10 пъти.

Красиви глезени и стегнати прасци

Подробна програма на 90-дневната диета.