Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Коса, кожа и нокти RSS Feed

В част от статиите ни ще откриете много рецепти и съвети за да имате красива коса, кожа и нокти. Има статии, които ще ви накарат да преосмислите дневното си меню и ще отговорят на много въпроси защо косата ви е загубила своя блясък, защо ноктите ви се чупят по-често от преди и защо кожата ви е суха. Каквото и да правим през деня, с каквото и да се храним, ако сте подложени на стрес или боледувате - всичко това може да се отрази видимо на косата, кожата и ноктите ви. 

Прочетет някои полезни съвети за грижа за костата, кожата и ноктите. Ако косата ви е крехка и чуплива, кожата ви се лющи а ноктите ви са чупливи и сухи, това говори само за дефицит на ценни хранителни вещества. Друг враг на косата, кожата и ноктите може да бъде и слънцето. При нас ще намерите и много продукти, които ще подобрят състоянието на косата, кожата и ноктите ви, но най-важно от всичко и правило номер едно е да подобрите вашата диета. Става дума не за повече или по-малко храна, а за здравословно и балансирано меню, в което са включени различни групи хранителни компоненти: всичко и в умерени количества.

0 4782
Ново поколение дезодоранти навлиза в ежедневието на все повече хора Кристалните дезодоранти, които доскоро бяха почти неизвестни у нас, мощно навлизат и на нашия пазар. В последно време много се за..
0 3431
Намирате кожата си уморена? Може би е време да промените храненето си! Храните се здравословно, но кожата Ви не изглежда добре? Дори и да спазвате балансиран режим, има храни, на които трябва да об..
0 2928
Какво да похапваме, ако искаме да се разкрасим по естествен начин? Представяме Ви още полезни храни, които да включите в менюто си, ако искате да имате наистина красива, блестяща и здрава кожа с ра..
0 4920
Натурална грижа с нетипични продукти Няма нищо по-добро и полезно за кожата ни от домашно приготвените маски за лице. Можем да сме сигурни, че те са изцяло натурални и не съдържат различни химикали..
0 6104
Кожните състояния може да са знаци за други здравословни проблеми Най-големият орган на тялото ни е кожата. Малко хора се замислят, че функцията на човешката кожа, особено тази на лицето, далеч не ..
0 3964
Кои продукти да избягваме, за да запазим красотата на кожата си? Има храни, които са много полезни за кожата и свежия вид на лицето, защото съдържат различни витамини, минерали и други важни за нея..
0 3460
Храни за красива коса За да е красива и блестяща косата ни, тя се нуждае от грижи. Истина е, че някои коси естествено са по-гъсти и здрави, но има храни, благодарение на които можем да направим и с..
0 2269
Да се погрижим за себе си след всяка тренировка! спорт и движение непосредствено преди и след работния ден, то за Вас е от изключително важно значение да изглеждате добре след това. Ето как да го п..
0 3410
Етерично масло от лавандула от Now Foods Лавандулата е едно от най-известните по цял свят ароматни растения, защото има прекрасни качества и ухае страхотно. Това масло е най-приложимото и полезно о..
0 2831
Какво знаем за бирата? В2 /рибофлавин/ и РР. Освен тях съдържа и въглена ки­селина, която има положително влияние върху сърцето. Освен това подобрява дишането и кръвообращението и прави пивото по-л..
0 2281
витамини от B групата, мед, фосфор, магнезий и желязо. Бирата е изключително полезна за мазната кожа, защото алкохолът почиства и стимулира кръвообращението на кожата. Рецепти за маски за красива ..
0 4857
При всеки човек е възможно да се появят някакъв вид кожни образувания, без значение от възрастта. Би било грешка това да не Ви направи никакво впечатление. В повечето случаи хората не обръщат много вн..
Показани 1 от 12 | 202 (17 Страници)
Позвънете