Да се погрижим за себе си след всяка тренировка!

Първата ви работа след края на тренировката, трябва задължително  да включва почистване на лицетоспорт и движение непосредствено преди и след работния ден, то за Вас е от изключително важно значение да изглеждате добре след това. Ето как да го постигнете, без да отделяте много време.

Погрижете се за лицето си

Първата Ви работа след края на тренировката трябва задължително да включва почистване на лицето с подходящ за целта измиващ гел, който да пъпки.

Бъдете бързи, но в същото време ефективни под  душа и редувайте топла със студена водаВземете си кратък контрастен душ

Бъдете бързи, но в същото време ефективни под душа и редувайте топла със студена вода, за да тонизирате тялото си и да освежите кожата си. Използвайте душ-гел с хидратиращи съставки, тъй като възвръщането на хидробаланса след обилно потене е от особено значение.

Не бива да забравяте и лосиона за тяло. Колкото и да бързате, трябва да намерите време за този задължителен ритуал. Хидратацията на кожата в дълбочина е гаранция за ефективна защита срещу преждевременното стареене на клетките. Ако времето Ви наистина е ограничено, изберете специална емулсия, която хем се нанася по-лесно, хем се абсорбира по-бързо от кожата. Маслото от макадамия е подходящо за всички типове кожа, тъй като притежава свойства, които я хидратират, подхранват и тонизират.

След интензивна оформяща тренировка се погрижете за визията си и посредством модулатор за тяло. Нанесете го с интензивни масажни движения непосредствено след констрастния душ. Не се отказвайте и от борбата с целулита. Винаги, когато се сетите, използвайте този тип продукти и ги втривайте нежно върху засегнатите места. Тялото Ви ще бъде благодарно за положените грижи!