Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Омега-3 1233 мг с Витамин Д3 и А 470 мл Топ Цена | Webber Naturals

Омега-3 1233 мг с Витамин Д3 и А 470 мл Топ Цена | Webber Naturals
Омега-3 1233 мг с Витамин Д3 и А 470 мл Топ Цена | Webber Naturals
Омега-3 1233 мг с Витамин Д3 и А 470 мл Топ Цена | Webber Naturals
Омега-3 1233 мг с Витамин Д3 и А 470 мл Топ Цена | Webber Naturals
Омега-3 1233 мг с Витамин Д3 и А 470 мл Топ Цена | Webber Naturals
Омега-3 1233 мг + Витамин D3 470 мл от Webber Naturals на топ цена подпомага мозъчното здраве, развитие и функции. Оmega-3 Liquid plus Vitamin A + Vitamin D3 подсилва имунитета, грижи се за кожата, косата и ноктите, укрепва зрението.Научете повече

Омега-3 1233 мг + Витамин D3 и А 470 мл | Webber Naturals

  • Достатъчно количество витамин А в доза за здрав имунитет, добро зрение, блестяща коса, млада кожа
  • Достатъчно витамин D за здрава костна система, добри мускулни функции, добро мозъчно здраве
  • Достатъчно омега-3 за добро здраве на сърцето, нормално ниво на холестерола, добри нива на кръвната захар
  • Синергично въздействие за подобряване на когнитивните възможности и поведенчески качества
  • При психични разстройства като депресия, шизофрения, стрес
  • За здраве на клетъчно ниво
  • Удобна за употреба течна хранителна добавка
  • За деца и възрастни
  • Оmega-3 Liquid plus Vitamin A + Vitamin D3 470 ml е на топ цена от Webber Naturals

Какво знаем за Оmega-3 Liquid plus Vitamin A + Vitamin D3?

Омега-3 1233 мг + Витамин D3 и А от Webber Naturals подобрява мозъчните функции и усилва имунитетаТялото на човека се състои от клетки (130-150 трилиона). И всяка клетка живее по своите си закони и изпълнява своите си функции. Така например, на клетките на главния мозък им е нужен кислород и глюкоза, на клетките на щитовидната жлеза – йод, на клетките на мускулната тъкан – белтък.

От работата на всяка клетка зависи състоянието на целия организъм. За да може клетката да работи нормално, мембраната и трябва да е гъвкава, еластична и проницаема, благодарение на което клетките усвояват необходимите за функционирането им питателни вещества. Това зависи и от това от какво се състои мембраната.

Ако е изградена от полиненаситени мастни киселини омега-3, тя ще е такава, а ако тези вещества не постъпват достатъчно в организма, тя ще се изгражда от каквото може. От това какво даваме на организма си с храната зависи качеството на мембраната.

В състава си Оmega-3 Liquid plus Vitamin A + Vitamin D3 470 ml на Webber Naturals с вкус на лимон и захарни целувки съдържа незаменими омега-3 киселини, а освен това в съдържанието на добавката присъстват и витамин Д и А. Единият (витамин А) защитава от преждевременно стареене, регулира обменните процеси в тялото и намалява времето за заздравяване на раните. Другият (витамин D) влиза в състава на рижната мазнина, често двете много хора ги приемат като синоними. Широко разпространена е била практиката някога да се въвежда рибна мазнина в режима на децата, включително и на най-малките. Защото съдържаият се в нея витамин Д способства усвояването на калция и укрепването на костната тъкан.

Как действа Омега-3 1233 мг + Витамин D3 и А течен?

Омега-3 1233 мг + Витамин D3 и А на супер цена забавя стареенето, бори се със стреса  предпазва от атеросклерозаВ хранителната добавка Оmega-3 Liquid plus Vitamin A + Vitamin D3 470 мл с вкус на лимон и захарни целувки се съдържат 1150 IU витамин А в доза. Ако приемате регулярно тази добавка, в организма ще постъпва достатъчно количество от това вещество, което подпомага нормализиране състоянието на кожата, оздравяването на косата, подобряване структурата на нотките. Този витамин въздейства изключително положително върху зрението. Помага да се съхрани доброто състояние на имунитета, укрепва организма, успешно се бори с инфекциите.

Другият витамин – D, който влиза в съдържанието на Омега-3 1233 мг + Витамин D3 и А 470 мл от Webber Naturals, в една доза е 333.3 IU, което е достатъчно за правилното обработване на калция и фосфора в организма. Така тези елементи се доставят както трябва в клетките. Ако тази система работи нормално, значи човек няма да има проблеми със зъбите и костите. Няма да развива нервни разстройства. Наличието точно на тези два витамина – а и Д в хранителната добавка позволява да действат по-добре, като се допълват един друг. При това се поддържа доброто зрение и при по-тъмната и тъмната част на нощта.

Наличието на витамин Д в Оmega-3 Liquid plus Vitamin A + Vitamin D3 течна добавка на страхотна цена се отразява положително върху много системи в организма, включително намалява и вероятността от възникване на мускулни спазми.

Стигнахме до другият важен активен елемент от съдържанието на продукта. Това са омега-3 мастните киселини, които имат противовъзпалителни свойства. Приемът на добавката забележимо намалява чувството за немощ, оптимизира работата на мозъка и намалява появите на стрес. Освен това се понижава и действието на алергените, подобрява се състоянието при астма.

Омега-3 1233 мг + Витамин D3 и А на Webber Naturals поддържа здравето на костната, нервната и сърдечно-съдовата системаОмега-3 1233 мг Плюс Витамин D3 и витамин А може да се използва и при биполярно разстройство. Омега киселините в съдържанието на добавката въздействат добре на сърдечно-съдовата система. Така употребата и предпазва от развитие на атеросклероза, висок холестерол, лошо кръвообращение. Намалява и опасността от развитие на опасни тромбове. Нормализира сърдечната дейност, предпазва от нарушения като аритмия.

Както споменахме, Оmega-3 Liquid plus Vitamin A + Vitamin D3 в опаковка от 470 мл има антивъзпалителен ефект. Но освен това чрез употребата и ще подхраните всички тъкани в организма си, като в същото време ще избегнете риска от възникване на захарен диабет. Омега-3 киселините участват в построяването на клетъчните мембрани, сформирането на съединителната тъкан, образуването на обвивки около нервните влакна.

Как работят витамин Д3 и омега-3 мастните киселини заедно?

Знаем, че омега-3 и витамин D са необходими за развитието и функционирането на мозъка. Редица изследвания са доказали, че тези два компонента, присъстващи в състава на Омега-3 1233 мг с Витамин D3 и витамин А течна форма на хит цена подобряват симптомите, свързани с широк кръг мозъчни заболявания. Те подобряват когнитивните и поведенческите функции при такива заболявания като аутизъм, синдром на дефицит на внимание, хиперактивност, шизофрения, депресия. Макар и механизмът за такова подобряване до днес да не е ясен, се знае че всички гореспоменати заболявания са обединени под общ фактор – дефицит на серотонин в мозъка. В хода на проведени изследвания станало ясно как влияят двата компонента за производството на този хормон.

Омега-3 1233 мг + Витамин D3 и А на страхотна цена увеличава нивата на серотонина и предпазва от депресия, лошо настроение, психически разстройства.Ейкозапентаеновата киселина от омега-3 класа увеличава освобождаването на серотонин от пресинаптичните неврони. Докозахексаеновата киселина прави серотониновите рецептори в тези нервони по-достъпни за серотонина. Витамин Д регулира преминаването на аминокиселината триптофан в серотонин, което също може да повлияе върху развитието на аутизъм, особено при развиващите се деца с недобър Д-витаминен статус. Освен това този витамин взаимодейства с генетичните серотонинови пътища, които са важни за развитието на мозъка, социалното познание, вземането на решения и които влияят на психо-неврологичните реакции.

Затова употребата на Оmega-3 Liquid plus Vitamin A и Vitamin D3 с вкус на лимон и захарни целувки подобрява симптомите при заболявания на мозъка, свързани с недостиг на серотонин. Тази хранителна добавка помага за предотвратяване и модулиране тежестта на мозъчна дисфункция и облекчава някои симптоми, свързани с мозъчните нарушения.

За справка: Серотонин е химично вещество, което функционира като невромедиатор и хормон. Произвежда се от епифизната тъкан и в червата. В нервната система серотонинът подпомага предаването на нервни импулси по организма, като регулира голям спектър от мозъчните функции. Отговаря за голям диапазон когнитивни способности, включително за настроението, социалното и импулсивното поведение, а също и за филтриране на сензорната информация. Концентрацията, паметта и другите интелектуални процеси също се поддържат от серотонина. Той дори играе роля във вземането на социални решения, като контролира агресивните социални отговори или импулсивното поведение.

Начин на употреба:

Употреба при деца от 9 до 13 години: 5 мл. на ден.

Употреба при деца от 14 до 18 години: 5-10 мл. на ден.

Употреба от възрастни: 15 мл. дневно.

Дозировка: 5 мл

Дози в опаковка: 94

Състав в 1 доза (5 мл)Стойност%ПДД
Масло от черен дроб на треска1233 мг**

Омега-3 мастни киселини, осигуряващи:

Ейкозапентаеновата киселина

Докозахексаеновата киселина

233.3 мг

100 мг

133.3 мг

**

**

**

Витамин А1150 IU**
Витамин D3333.3 IU**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: пречистена вода, ксилитол, глицерин, натурален лимонов вкус, лецитин, лимонена киселина, гума гуар, ксантанова смола, гума арабика, розмарин, смесени токофероли, аскорбил палмитат, сорбинова киселина, ванилин, олеорезин от куркума, динатриев EDTA.

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, мая, царевица, захар, сол, пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, глутен, ядки, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява в хладилник след отваряне на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Ultra Omega 3 90/180 дражета Now Foods Поддържа когнитивната функция Влияе благоприятно на сърдечно-съдовата система Висока концентрация на EPA и DHA ..
50.40 лв.
Без данък:50.40 лв.
Купи
Омега 3 1500 mg 250 ml I Sea-licious Оптимално количество омега-3 Поддържа здравето на сърцето и мозъка Подпомага психическото състояние Подобрява обм..
73.10 лв.
Без данък:73.10 лв.
Ultra Omega 3-D 90/180 гел-капсули | Now Foods  Поддържа здрав организъм и силна имунна система Грижи се за сърдечното здраве Предпазва от развит..
72.00 лв.
Без данък:72.00 лв.
Купи
Позвънете