Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Мелатонин с Магнезий 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals

Мелатонин с Магнезий 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Мелатонин с Магнезий 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Няма наличност
Мелатонин с Магнезий 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Мелатонин с Магнезий 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Мелатонин с Магнезий 60 таблетки Топ Цена | Webber Naturals
Мелатонин 10 мг + Магнезий 150 мг 60 таблетки от Webber Naturals на супер цена Ви предлага начин да заспивате естествено, без привикване. Melatonin Magnesium Maximum Strenght смекчава факторите, пречещи на съня и Вие ще се събуждате бодри и енергични.Научете повече

Мелатонин 10 мг + Магнезий 150 мг 60 таблетки | Webber Naturals

  • Осигурява 10 мг мелатонин за противодействие на нарушенията на съня
  • Формула за спокоен и дълбок сън със синергично действащи съставки
  • Намалява усещането за умора
  • Поддържа регулирането на биологичния часовник
  • Не предизвиква пристрастяване
  • Има антиоксидантен ефект
  • Поддържа мускулите и общата релаксация
  • Не причинява странични ефекти
  • Препоръчва се на хора, които страдат от безсъние или работят на смени
  • Мелатонин 10 мг + Магнезий 150 мг 60 таблетки е на много изгодна цена от Webber Naturals

Какво знаем за Мелатонин + Магнезий?

Мелатонин 10 мг + Магнезий 150 мг 60 таблетки от Webber Naturals на супер цена Ви предлага начин да заспивате естествено, без да привиквате към негоЗдравословният сън е неразделна и значима част от живота. Той е безценен източник не само на добро здраве и добро настроение, но и допринася за запазването на красотата и младостта. Това е времето, в което нашето тяло се възстановява. Сънят играе също важна роля в процесите на метаболизма, насърчава обработването и съхраняването на информация, възстановява имунната система и защитата на тялото. Оказва влияние на умствените, емоционалните и физическите му показатели. При отсъствието на качествен сън възможността за продуктивен ежедневен живот рязко намалява. Здравият пълноценен сън е важен фактор, който оказва положително влияние върху здравето, особено в нашето стресиращо време.

Милиони хора страдат от безсъние всяка вечер. Мелатонин 10 мг + Магнезий 150 мг 60 таблетки от Webber Naturals на уникална цена съчетава две ключови съставки за една добра почивка през нощта: магнезий, който Ви помага да се отпуснете, и мелатонин, регулиращ цикъла на организма – сън-будност.

Как действа Мелатонин + Магнезий на таблетки?

Melatonin Magnesium Maximum Strenght 10/150 mg е уникална и синергична формула, осигуряваща нощен сън, без привикване. Тя Ви доставя 150 мг магнезий, който поддържа мускулната функция и спомага за релаксацията, както и 10 мг мелатонин за насърчаване на здравословен цикъла на съня. Тази формула е за всеки, който се бори с безсънието.

Магнезият е известен като антистресов минерал, тъй като е необходим за нервната система и мускулната функция. Приемът на таблетките Мелатонин + Магнезий ще окаже подкрепа на Вашата нервна система. Доставеният от тях магнезий прави оптимално функционирането на нервната система – успокоява, подобрява концентрацията и паметта, насърчава доброто настроение и намалява симптомите на умора. Предполага се, че минералът участва в синтеза на допамин и серотонин. Дори и малкият дефицит на тези елементи може да бъде свързан с патогенезата на биполярни разстройства и депресия. Установено е, че за тяхното облекчаване може да допринесе допълването на нивата на магнезий. Изборът на тази естествена добавка като сънотворно средство може да помогне за облекчаване на безсъние, мускулни крампи, умора, чувството за раздразнителност и неспособност да се отпуснете – всички потенциални признаци за ниски нива на магнезий.

Melatonin Magnesium Maximum Strenght от Webber Naturals на топ цена доставя 150 мг магнезий за поддържане на мускулната функция

Магнезият в Melatonin Magnesium Maximum Strenght влияе върху метаболизма на скелетните мускули. Ако Вие сте от хората, които имат интензивна физическа активност, сте изложени на повишена загуба на magnesium чрез потта. Магнезиевият дефицит става причина за болезнени мускулни крампи, понижава физическия капацитет, намалява мускулната сила и предизвиква проблеми с концентрирането и съня, което може да повлияе отрицателно на атлетичното Ви представяне. Суплементирането на минерала с таблетките Мелатонин + Магнезий ще Ви предпази от неговия недостиг, а това е важно и за правилната минерализация на костите. Тяхната специална синергична формула Ви дава 150 мг магнезий, като 25% под формата на цитрат за оптимална абсорбация. Също така с нея ще си осигурите и 10 мг мелатонин – ендогенно съединение, отговорно за регулирането на естествения биологичен часовник.

Мелатонин е химическо съединение – производно от триптофан, което в човешкото тяло играе ролята на „хормон на съня”. Той се произвежда в епифизната жлеза и по-точно в специални клетки, наречени пинеолити. Melatonin е свързан с друг важен неврохормон – серотонин. Чрез няколко химични реакции серотонинът се преобразува в мелатонин, когато е необходимо (и условията за това са правилни). Нивото на хормона не е постоянно – то се променя с течение на деня, както и през целия живот. Най-висока е концентрацията му през нощта, а по-ниска през деня. С възрастта продукцията му намалява, поради което възрастните хора често се сблъскват с нарушения на съня.

Мелатонин в Melatonin Magnesium Maximum Strenght на чудесна цена регулира вътрешния биологичен часовник и стабилизира ежедневния ритъм на съня и събуждането. Във вечерните часове той изпраща сигнал в организма за времето на почивка, което води до сънливост. Ускорява заспиването, намалява латентността на съня и REM-сънната фаза. Важно е, че хормонът не променя структурата на съня. Благодарение на това, след като се събудите, няма да имате усещане за раздразнение. Точно обратното – мелатонин поддържа нощното регенериране на организма, затова сутринта сте отпочинали и чувствате, че сте спали достатъчно.

Мелатонин с Магнезий 60 таблетки от Webber Naturals на чудесна цена доставя 10 мг мелатонин за насърчаване на здравословен цикъла на съня

Доставеният melatonin с таблетките Мелатонин + Магнезий не само помага за решаването на проблема с хроничното безсъние, но също така може да нормализира цикъла на съня при хора, работещи на смени. Хормонът облекчава и симптомите на „джет-лаг” натоварването (нарушаване денонощните ритми на организма), поради което се препоръчва на хора, които често променят часовите зони. Той улеснява организма в приспособяването му към новата часова зона, ускорява синхронизацията на биологичния часовник и предотвратява разстройствата на съня.

Трябва да се отбележи, че ендогенното производство на мелатонин в тялото намалява с възрастта, поради което сред възрастните хора често се появяват проблеми със съня. Допълнителните дози мелатонин може да се окажат ефективно средство за отстраняване на тези проблеми.

Мелатонин с Магнезий 60 таблетки ще засили имунитета на Вашето тяло. Магнезият от продукта влияе върху механизмите за защита на организма. Той противодейства на ефектите от стреса, кислородния недостиг, алергиите и възпаленията. Участва в предаването на нервните импулси, помага за поддържането на физическото и психическото равновесие, като по този начин подпомага имунната система.

Другата му съставка (melatonin) стимулира имунитета по два начина. Подкрепя работата на тимуса, в който се развиват Т-лимфоцитите – най-важните клетки на имунната система. Освен това забавя естествените процеси на намаляване на тимуса, които напредват с възрастта и отслабват имунната защита на организма. Заедно с това хоромът на съня е активен антиоксидант, който премахва хидроксилните радикали и водородни пероксиди от тялото. Силата на неговата активност е сравнима със силата на най-известните антиоксиданти, т.е. витамин С и Е. Стимулира и секрецията на глутатион, който е най-важният междуклетъчен антиоксидант.

Ако имате проблеми със заспиването, съня или времето за сън се прекъсва поради работа на смени, Мелатонин 10 мг + Магнезий 150 мг 60 таблетки от Webber Naturals на супер цена Ви предлага начин да заспивате естествено, без да привиквате към него. Заедно магнезият и мелатонинът помагат да се смекчат факторите, които пречат на съня и Вие ще се събуждате бодри и енергични. Допълнителни ползи от използването на продукта са повишеният имунитет и защитата срещу остеопороза и невродегенеративни заболявания.

Препоръчителен прием: За възрастни: приемайте по 1 таблетка вечер.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Магнезий (цитрат, фумарат, оксид, сукцинат, малат)150 мг**
Мелатонин10 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: обвивка (титаниев диоксид, въглехидратна гума, триацетин, полидектроза, глицерин полиетинил глицол), микрокристална целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, нишесте, млечни продукти, захар, глутен, пшеница, дрожди, яйца, соя, риба, животински продукти, черупчести, ядки, сол или ГМО.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Употребата със седативни медикаменти и алкохол не се препоръчва! Не използвайте по време на бременност и кърмене! Да не се предозира! Не употребявайте продукта като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Съхранявайте на сухо място! Дръжте далеч от деца! Продуктът е подходящ за вегани и вегетарианци.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Функции на магнезий: Полезен за мозъчната дейност и добрата концентрация При мускулни спазми Магнезий таблетки премахва умората Успокоява нервната сис..
17.00 лв.
Без данък:17.00 лв.
Купи
Защо да изберем Калций, магнезий, цинк + Витамин Д 21st Century? Помага да изградите и поддържате здрави кости и зъби Подобрява дейността на сърдечнат..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Купи
Cissus 500 мг 100 капсули | Haya Labs Предотвратява остеопороза Понижава стреса Потиска апетита Увеличава мускулната маса Спомага обмяната на вещества..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
Купи
Позвънете