Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Arginine Alpha Ketoglutarate 250 гр Цена | MYPROTEIN

Arginine Alpha Ketoglutarate 250 гр Цена | MYPROTEIN
Arginine Alpha Ketoglutarate 250 гр Цена | MYPROTEIN
Arginine Alpha Ketoglutarate 250 гр Цена | MYPROTEIN
Arginine Alpha Ketoglutarate 250 гр Цена | MYPROTEIN
Arginine Alpha Ketoglutarate 250 гр Цена | MYPROTEIN
Аргинин Алфа Кетоглутарат 250 гр от MYPROTEIN на топ цена подпомага подхранването на всички тъкани и органи в организма и повишава мускулната маса.Arginine Alpha Ketoglutarate помага за детоксикация.Научете повече
45.99 лв.
Без данък: 45.99 лв.
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Arginine Alpha Ketoglutarate 250 гр | MYPROTEIN

 • Подобрява физическата трудоспособност
 • Подпомага функцията на панкреаса
 • Увеличава мускулите
 • Подхранва клетките
 • Спомага обмяната на веществата
 • Стимулира имунната система
 • Повишава издръжливостта
 • Увеличава нивото на силата
 • За детоксикация
 • Подпомага деленето на мускулните клетки
 • Аргинин Алфа Кетоглутарат 250 гр е на изумителна цена от MYPROTEIN

Arginine Alpha Ketoglutarate Instantized от MYPROTEIN укрепва мускулатурата и повишава имунитетаКакво знаем за Arginine Alpha Ketoglutarate?

Аргинин Алфа Кетоглутарат е революционна комбинация от Л-аргинин и Алфа-кетоглутарат, която е много по-силна от обикновения Аргинин и за това оказва много по-мощен ефект. Това е представител на първо поколение натурални субстанции, стимулиращи производството на азотен оксид. Работата на учените била съсредоточена върху търсенето на природни вещества, които силно да стимулират синтеза на азотния оксид. Дългото търсене се е увенчало с успех, тъй като била открита формулата на Аргинин Алфа Кетоглутарат (ААКГ), която по-силно увеличава нивото на азота в сравнение с Аргинин. Тази биологично активна добавка веднага предизвикала интерес на спортния пазар.

Като хранителна добавка Arginine Alpha Ketoglutarate 250 гр от MYPROTEIN на страхотна цена е по-биодостъпна, тоест по-добре се усвоява от организма в сравнение с обикновения Аргинин, който се усвоява само 50-60%, а тази формула увеличава това число до около 100%. ААКГ се състои от две молекули на Аргинин, които се съединяват с една молекула на Алфа-кетоглутарат и заедно образуват връзка 2:1. Аргинин е една от най-популярните спортни добавки. Играе важна родя за деленето на мускулните клетки, за възстановяването на мускулите след тренировка, за заздравяването на травми, пречистването от шлаки, за укрепване на имунната система, а също така за увеличаване продуктивността на хормона соматотропин. На свой ред Аргинин Алфа Кетоглутарат е сол на аминокиселината Аргинин и Алфа-кетоглутарат, която добила популярност като добавка за повишението на напомпването на мускулите.

Как действа Аргинин Алфа Кетоглутарат на прах?

Arginine Alpha Ketoglutarate 250 гр от MYPROTEIN подпомага цикъла на образуване на урея в черния дроб, помага на организма да се отърве от излишния токсичен амоняк, стимулира производството на хормона на растежа от хипофизата и възпрепятства процесите на стареене, активира работата на най-важния вътреклетъчен ензим – гуанилатциклаза и регулира обмяната на веществата. Подпомага и сърдечно-съдовата система като отпуска гладката мускулатура на стените на съдовете и потиска агрегацията на тромбоцити, има хипотензивни и спазмолитични свойства. Нормализира работата на централната и вегетативната нервна система, регулира дейността на дихателните органи, органите на стомашно-чревния тракт и пикочно-половата система. Подпомага цитотоксичната активност на клетъчния имунитет, защитава организма от злокачествени образувания и вътреклетъчни инфекции. Регулира тонуса на артериалните съдове, подхранва всички органи и тъкани, включително мускулите и понижава високото кръвно налягане.

Arginine Alpha Ketoglutarate Instantized на невероятна цена подобрява притока на кръв към мускулите и помага при чернодробни проблемиАргинин Алфа Кетоглутарат 250 гр на изгодна цена отпуска и разширява стените на съдовете и подобрява проходимостта им, като по този начин се подобрява постъпването на хранителни елементи и кислород във вътрешността на клетките. Способства за ускоряване синтезирането на белтъчини. Спомага за изхвърлянето на шлаки и токсини, на отпадъчни продукти от разпада на белтъчините. Подпомага образуването на нови клетки, има свойството на разгражда мазнините и да ги преобразува в енергия, подобрява работата на сърдечно-съдовата система, помага за увеличаване на мускулната маса при атлетите, способства възстановяването на метаболитните процеси, подобрява работата на стомашно-чревния тракт и отделителната система, спомага за възстановяване на енергийния баланс в тялото. Освен това Arginine Alpha Ketoglutarate 250 гр стимулира процесите на сперматогенеза, повишава сексуалното влечение, усилва способността на тъканите бързо да регенерират, нормализира артериалното налягане при неговото повишаване, намалява холестеролните нива и спира процесите на развитие на атеросклероза, а също понижава и риска от исхемична болест на сърцето. Намалява вискозитета на кръвта и понижава вероятността от получаване на тромбози, инфаркт и инсулт. Подобрява функциите на черния дроб и бъбреците, обезврежда токсичните метаболити и изхвърля от организма вредните продукти от белтъчния обмен. Увеличава физическата сила и бързия растеж на мускулите при регулярни физически натоварвания. Усилва производството на полови хормони, секретирането от мозъка на хормона на растежа и има анаболитни свойства. Ускорява общата обмяна на веществата, окислението на мастните киселини и помага за намаляване на телесното тегло. Има изразени подмладяващи действия, укрепва защитните сили на организма, повишава устойчивостта на имунитета към различни агресори и способства за бързото възстановяване на тъканите. Аргинин Алфа Кетоглутарат от MYPROTEIN  съдейства за усилване секретирането на инсулин от панкреаса. Препоръчва се при сърдечно-съдови заболявания и като профилактично средство при такъв тип болести, при отслабване на имунитета, при чернодробни и бъбречни болести, понижение на жизнения тонус, при сексуални нарушения и при двата пола, при безплодие, затлъстяване, захарен диабет, имунодефицит, травми. Подобрява ефективността и резултатите от спортните тренировки и има общо укрепващ ефект. Способства и за подобряване на кръвообращението и снабдяването на мускулите с хранителни вещества.

Още ползи при прием на Arginine Alpha Ketoglutarate:

 • Против образуване на тромбове
 • Разширява стените на кръвоносните съдове
 • Подпомага половите функции
 • Повишава либидото
 • За производство на растежния хормон
 • Аргинин Алфа Кетоглутарат на прах 250 гр от MYPROTEIN на невероятна цена възстановява мускулите след физически натоварвания
 • Помага за заздравяване на травми и наранявания
 • Намалява холестерола
 • За по-голяма ефективност при спортни състезания и тренировки
 • Подпомага функциите на пикочно-половата система

Начин на употреба: Приемайте по 1 грам 1 до 2 пъти дневно разтворено във вода, шейк или сок от плодове.

Дозировка: 1 гр

Дози в опаковка: 250

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: 100% Аргинин Алфа Кетоглутарат.

Може да съдържа следи от соя, яйца, млечни продукти, глутен.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на сухо място, без достъп на пряка слънчева светлина! Не превишавайте препоръчаната дневна доза!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

100% Pure AAKG 200 гр Прах | Haya Labs Увеличава производството на азотен оксид Осигурява силна мускулна помпа Улеснява ефективното хранене на мускули..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Позвънете