Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Citrulline Malate (Цитрулин Малат) 250 гр Цена I MYPROTEIN

Citrulline Malate (Цитрулин Малат) 250 гр Цена I MYPROTEIN
Citrulline Malate (Цитрулин Малат) 250 гр Цена I MYPROTEIN
Citrulline Malate (Цитрулин Малат) 250 гр Цена I MYPROTEIN
Citrulline Malate (Цитрулин Малат) 250 гр Цена I MYPROTEIN
Citrulline Malate (Цитрулин Малат) 250 гр Цена I MYPROTEIN
Цитрулин Малат 250 гр от MYPROTEIN повишава физическата сила и издръжливост и допринася за по-продължителни тренировки. Citrulline Malate укрепва имунитета и помага за растежа на мускулите.Научете повече
47.99 лв.
Без данък: 47.99 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Myprotein
 • Модел: Citrulline Malate 250 g
 • SKU: MYP-30330
 • UPC: 4620-7862
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Citrulline Malate 250 гр I MYPROTEIN

 • Понижава умората
 • Повишава издръжливостта
 • Стимулира уголемяването на мускулите
 • Способства за подхранване на мускулните клетки
 • При изтощение при захарен диабет
 • Подобрява физическата трудоспособност
 • Повишава силата
 • За по-интензивни и дълги тренировки
 • Подобрява спортните показатели и резултати
 • Цитрулин Малат 250 гр е на топ цена от MYPROTEIN

Citrulline Malate от MYPROTEIN повишава физическата работоспособност и помага при захарен диабетКакво знаем за Citrulline Malate?

Цитрулин Малат представлява съчетание на небелтъчната киселина Цитрулин и ябълчената киселина в една молекула. Цитрулин, макар и да не участва в строежа на мускулите, играе важна биологична роля, присъствайки в цикъла на уреята, където в хода на метаболитните процеси позволява да се неутрализира отровния амоняк. Ябълчената киселина, или Малат, участва в енергийните преходи, протичащи във всяка клетка. Съчетанието на тези два компонента в една молекула има важни преимущества за спортистите и физически активните хора.

Като хранителна добавка Citrulline Malate 250 гр от MYPROTEIN на уникална цена увеличава производството на азот, като по този начин увеличава притока на кръв и предизвиква ефекта на „мускулно напомпване”. Макар че, това не е единствения положителен ефект на тази добавка. Изследвания показват, че умелото използване на продукта може да подобри спортните резултати за нарастване на мускулна маса и увеличаване на физическата сила. В експерименти със спортисти при прием на Цитрулин Малат значително се подобрявала физическата работоспособност, издръжливостта и продължителността на спортни натоварвания. Бил отбелязан също така и положителен ефект върху абсорбирането на водород, което довело до подобряване на киселинно-алкалния баланс в организма. Изключително интересно се оказало това, че използването на комбинацията от Цитрулин и Малат понижавало тежестта и болката в мускулите.

Как действа Цитрулин Малат на прах?

Citrulline Malate 250 гр от MYPROTEIN пречиства мускулните тъкани от амоняк и токсини и понижава и премахва умората, като заедно с това удължава и времето за тренировки. Удължава действието на водорода, който е необходим на мускулите по време на натоварвания, за да ги защити от окислителни процеси, които водят до изтощение. Помага за по-голямата издръжливост като повишава съдържанието на аргинин в кръвта и съответно нивото на азотния оксид, което от своя страна подобрява притока на кръв към мускулите. По този начин мускулната тъкан по-дълго издържа на физическо напрежение и получава повече питателни вещества. Ускорява синтеза на АТФ и дава повече сила и интензивност на съкращаването на мускулите при трениране, способства за растежа на мускулната маса като удължава синтезирането на белтъчини и подобрява усвояването на креатин.

Citrulline Malate на супер цена уголемява мускулите и премахва умората при и след тренировкиОсвен това Цитрулин Малат 250 гр на топ цена понижава болезнените усещания, укрепва имунитета и подобрява възстановяването след натоварвания. Влияе върху издръжливостта, тъй като повишава кръвоснабдяването на мускулите и извеждането на млечни киселини от организма, върху напомпването, тъй като добре подхранва мускулната тъкан, за укрепване на имунната система, за повишаване на енергията, тъй като спомага за увеличаване на АТФ молекулите и креатинфосфата в мускулните клетки, поддържа положителен азотен баланс и не на последно място повишава ерекцията и либидото. Помага при астения, хронична умора, отпадналост, изтощение в постоперативния период, старческа умора, отпаднало състояние при диабетиците. Облекчава миалгията при спортистите и коригира метаболитните нарушения при алкохолна абстиненция. Citrulline Malate от MYPROTEIN повишава нивото на азотен оксид в организма, непосредствено влияние на осигуряването на кислород и хранителни вещества на мускулите, повишава енергийните запаси за изпълнение на повече мускулна работа. Способства намаляване производството на млечни киселини в тялото, снижава времето за възстановяване след дълги тренировки. Потиска окислителните процеси и повишава възможността за по-интензивни физически натоварвания. Подобрява дейността на мускулната система, повишава енергията.

Още ползи при прием на Citrulline Malate:

 • Повишава сексуалното желание
 • При еректилна дисфункция
 • За пречистване от токсини
 • Насища мускулните тъкани с кислород
 • Цитрулин Малат 250 гр от MYPROTEIN на топ цена възстановява мускулите след физически натоварвания
 • Изхвърля млечните киселини от организма
 • Подобрява метаболизма
 • Стимулира имунната защита на тялото
 • Намалява мускулната болка
 • За по-високо съдържание на азотен оксид
 • За по-добър приток на кръв в мускулите

Начин на употреба: Прибавяйте 2 гр  от продукта по 2 пъти дневно към вода, сок или друга безалкохолна напитка, след това разбъркайте, докато праха се разтвори.

Дозировка: 2 гр

Дози в опаковка: 125

Състав: Цитрулин малат.

Може да съдържа соя, млечни продукти, яйца, глутен!

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

L-Citrulline Dl-malate 2:1 300 гр неовкусен | Athlete's Nutrition Повишава силата, издръжливостта, спортните резултати Срещу различни здравословни..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Купи
Pure Citrulline Malate Powder 400 гр | KFD Nutrition Увеличава издръжливостта и намалява умората в мускулите Подходящ за активни спортисти, културисти..
52.49 лв.
Без данък:52.49 лв.
Купи
Premium Citrulline Powred 400 гр - Различни вкусове | KFD Nutrition Най-висококачествен източник на цитрулин Насърчава мускулната помпа Помага за пост..
52.49 лв.
Без данък:52.49 лв.
Купи
Позвънете