Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Витамини за бременни Пренатал + DHA 60 + 60 таблетки Цена

Витамини за бременни Пренатал + DHA 60 + 60 таблетки Цена
Витамини за бременни Пренатал + DHA 60 + 60 таблетки Цена
Витамини за бременни Пренатал + DHA 60 + 60 таблетки Цена
Custom Labels
Витамини за бременни Пренатал + DHA 60 + 60 таблетки Цена
Витамини за бременни Пренатал + DHA 60 + 60 таблетки Цена
Витамини за бременни Пренатал + DHA 60 + 60 таблетки Цена
Витамини за бременни Пренатал + DHA 60 + 60 таблетки Цена
Витамини за бременни PreNatal + DHA 60 таблетки + 60 гел-капсули | 21st Century на супер цена за развитието на здрав мозък, очи и гръбнак при плода и бебетата, за бременни и кърмещи майки с DHA от растителен произход.Научете повече

Витамини за бременни PreNatal + DHA 60 таблетки + 60 гел-капсули | 21st Century

PreNatal + DHA на 21 Century - витамини за бременни подпомагат развитието на мозъка при плода.Продуктът на 21st Century витамини за бременни PreNatal + DHA 60 таблетки + 60 гел-капсули на много добра цена представлява 2-стъпков мултивитаминен комплекс с DHA от растителен произход с изключителни свойства:

 • Помага за развитието на здрав мозък при плода и бебетата,
 • Помага за развитието нервната система, ретината и гръбначния стълб;
 • За бременни и кърмещи майки;
 • Не съдържа риба, живак и PCB (полихлориран бифенил);
 • Съдържа DHA от растителен произход;
 • Лекарите препоръчват прием на DHA по време на бременност и кърмене.

Клиничните изследвания показват, че прием на 200 мг DHA по време на бременност и кърмене осигурява значителна подкрепа за развитието и здравето на мозъка, функциите на очите при плода и нервната система при новородените. Мултивитамини за бременни PreNatal + DHA от 21st Century на добра цена съдържа също така допълнително фолиевата киселина, която допринася за правилното развитие на гръбначния стълб на бебето.

Едновременно с това може дори да се говори за дългосрочното положително влияние върху поведението и способността на ученето при децата, като приемът на DHA от майката по време на бременност и кърмене помага да се предотвратят или да се намалят симптомите на хиперактивност, дефицит на вниманието, неспособност за концентрация, дислексията при децата.

Наистина, лекарите специално препоръчват на бременните жени и кърмещите майки да приемат поливитамини и да получават до 200 мг DHA, за да се подпомогне правилното развитие на плода и бебето. BioMall Ви предлага 2-степенната система мултивитамини за бременни PreNatal + DHA от производителя 21st Century на изгодна цена.

Какво е DHA?

DHA е докозахексаеновата киселина – вид на Омега-3 полиненаситени мастни киселини, които са от жизненоважно значение за развитието на мозъка и много други органи и системи. От съществуващите девет вида Омега-3 мастни киселини три са от важно значение за човека, и те са:

 • Алфа линоленична киселина (АЛК / ALA)
 • Ейкозапентанова киселина (ЕПК / EPA)
 • Докозахексанова киселина (ДХК / DHA)

Витамини за бременни PreNatal + DHA на 21 Century помага за правилното развитие на мозъка, ретината и нервната система на бебето.

Най-голямата здравословна полза за човека представлява комбинацията от EPA и DHA, тъй като алфа линолеичната киселина ALA много трудно се запазва и се оползотворява от организма.

Комбинацията на EPA и DHA често се нарича рибено масло, защото най-богатите източници на тези мастни киселини се явяват риба и морските дарове: херингата, сьомгата, риба тон, пъстървата, крил и др.

В много ограничени и крайно недостатъчни количества EPA и DHA се намират и в други животински и растителни продукти като говеждото месо, яйцата, лененото и тиквеното семе, орехите.

С какво е уникална DHA от 21 Century?

Прекомерната консумация на риба с цел получаване на омега 3 - DHA може да причини поглъщане на твърде високи нива живак и други отровни химикали, с които често са замърсени морските и океанските води. Натрупването на тези токсични вещества в органите и тъканите на майката и плода може да навреди на здравето им.

Специално за бременните и кърмещи жени производителят 21 Century разработи и патентова метода за получаване на ултра чиста докозахексаеновата киселина (DHA) изцяло от растителни източници, което гарантира отсъствието на опасните замърсители като живак, който може да се съдържа в рибните продукти.

Затова най-добрият начин за бременните жени и майки да си набавят безопасна DHA е чрез витаминен комплекс за бременни PreNatal + DHA на 21 Century на супер цена.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: като хранителна добавка за бременни и кърмещи жени, приемайте по 1 таблетка и 1 гел-капсула дневно по време на хранене.

Дозировка: 1 таблетка - Мултивитамини/минерали за бременни PreNatal

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност  %ПДД  
Витамин А (100% като бета каротин)1200 мкг92%
Витамин С (като аскорбинова киселина)120 мг100%
Витамин Д3 (като холикалциферол)400 IU67%
Витамин Е (dl-алфа токоферил ацетат)13,5 мг71%
Тиамин (като тиамин мононитрат)1.8 мг129%
Рибофлавин (витамин В-2)1.7 мг106%
Ниацин (като ниацинамид)20 мг111%
Витамин В6 (като пиридоксин НСI)2.6 мг130%
Фолат1334 мкг DFE (800 мкг фолиева киселина)222%
Витамин В12 (като цианкобаламин)8 мкг286%
Калций (като калциев карбонат и дикалциев фосфат)200 мг15%
Желязо (като железен фумарат)28 мг104%
Цинк (като цинков оксид)25 мг192%

Дозировка: 1 гел-капсула - DHA за бременни гел-капсули

Дози в опаковка: 60

Съставв 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Общо мазнини0.5 гр<1%
DHA (докозахексаенова киселина от масло от водорасли)200 мг**

** Daily Valie не е установено.

Други съставки:

 • Таблетка: нишесте, целулоза, стеаринова киселина, малтодекстрин. Съдържа <2% изкуствени оцветители (FD&C синьо #2 кармин, FD&C червено #40, FD&C жълто #6), аскорбил палминат, BHA,BHT, натрива кроскармелоза, dl-алфа токоферол, желатин, гума арабика, хидроксипропил метилцелулоза, магнезиев силикат, магнезиев стеарат, PEG, поливинилов алкохол, силициев диоксид, натриев албуминосиликат, захароза, титаниев диоксид, растително масло, вода.
 • Гел-капсула: високо олеиново слънчогледово масло, смесени токофероли (Витамин Е, антиоксидант) в желатинова капсула (желатин, глицерин, вода, анато, FD&C червено #40).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на стайна температура! Ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства (особено за разреждане на кръвта), страдате от някакво заболяване или Ви предстои медицинска процедура, консултирайте се с лекар преди употреба! Прекратете употребата и се свържете с лекар, ако се появят нежелани реакции! Приемът на фолиева киселина не трябва да надвишава препоръчителната доза за ден от 1000 мкг (1667 мкг фолат/471%ПДД). ВНИМАНИЕ! Случайното предозиране с желязо е водеща причина за смърт при деца под 6 години! Дръжте далеч от деца! В случай на предозиране потърсете незабавно лекарска помощ!

Default
Прием и дозировкаПрием и употреба:Препоръчителен дневен прием: като хранителна добавка за бремени и кърмещи жени, приемайте по 1 таблетка и 1 гел-капсула дневно по време на хранене. Продуктът не е предназначен за деца и други възрастови групи.
СъставДруги съставки:Таблетка: нишесте, целулоза, стеаринова киселина, кроскармелоза натрий, титанов диоксид, силициев диоксид, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители.Гел-капсула: желатин, слънчогледово масло, глицерин, лецитин, токоферол, аскорбилпалмитат., Съставки:Дозировка: 1гел-капсула стойност- % DVКалории 5 Калории от мазнини 5 Общо мазнини 0,5 грама <1%Наситени мазнини 0 гр Полиненаситените мазнини 0,5 грама DHA (докозахексаенова киселина от масло от водорасли) 200 мг **** Дневни Values (DV) не е установено.
Прием и дозировка
ВниманиеХранителните добавки с омега-3 мастни киселини трябва да се избягва при пациенти с наследствени или придобити предразположения на кървене, включително и тези, приемащи антикоагуланти. Както при всеки продукт, който съдържа омега-3 мастни киселини, се придържат внимателно към препоръчаната от Вашия лекар дозировка.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Използвайте само, ако вътрешното уплътнение не е счупено или липсващо.Съхранявайте на хладно и сухо място, плътно затворен.Случайно предозиране на желязо-съдържащи продукти е водеща причина за фатални отравяния при деца под 6. Съхранявайте този продукт далеч от обсега на деца, в случай на случайно предозиране, повикайте лекар или дежурен токсикологичен център веднага.Фолиевата киселина може да замъгли диагнозата на пернициозна анемия. Прием на фолиева киселина не трябва да надвишава 1 000 мкг на ден.Както при всеки продукт, съдържащ фолиева киселина, желязо или неразтворими във вода витамини D и E, придържайте се внимателно към препоръчаната от вашия лекар дозировка.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

PreNatal Мултивитамини за бременни 60 таблетки | 60 дни | 21st Century21 st Century създават специална формула мултивитамини, която съдържа 800 мкг фо..
21.90 лв.
Без данък:21.90 лв.
Купи
DHA Супер Силна 500 мг 90/180 гел капсули | Now FoodsАко често ви се случва да забравяте имена, срещи или събития или понякога просто паметта Ви изнев..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Купи
Elevit 30 капсули | Bayer Фолиевата киселина намалява риска бебето да развие дефект на невралната тръба Йодът е важен за здравословното психическо раз..
39.90 лв.
Без данък:39.90 лв.