Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Manganese Chelate 25 мг 90 таблетки Цена I Natural Factors

Manganese Chelate 25 мг 90 таблетки Цена I Natural Factors
Manganese Chelate 25 мг 90 таблетки Цена I Natural Factors
Манган (Хелат) 25 мг 90 таблетки I Natural Factors на невероятна цена нормализира мозъчната функция. Манган спомага за растежа на съединителна тъкан, стимулира имунната и е силен антиоксидант.Научете повече
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Манган (Хелат) 25 мг 90 таблетки I Natural Factors

 • Стимулира изработването на аскорбинова киселина
 • Нормализира мозъчната дейност
 • Участва в клетъчното делене
 • Спомага за растежа на съединителна тъкан
 • Стимулира имунната защита
 • Регулира нивото на глюкоза в кръвта
 • Манган (Хелат) 25 мг 90 таблетки на Natural Factors на топ цена има антиоксидантни свойства
 • Подобрява храносмилателната функция

Manganese на Natural Factors предпазва клетките от увреждащото действие на излишъка на желязо, което може да породи голямо количество свободни радикали.

Какво знаем за Манган? 

Манган се явява елемент от вторичната подгрупа на VII група IV период от периодичната система на химичните елементи. Той е с атомен номер 25 и атомна маса 54,9380. Съдържа се във фъстъците, орехите, бадемите, пшеницата, граха, фасула, лещата, цвеклото, копъра, спанака, чесъна и др. 
Като хранителна добавка Манган (Хелат) 25 мг 90 таблетки на Natural Factors на добра цена е необходим за растежа, възпроизводството, заздравяване на раните, максимално ефективната мозъчна работа и правилния метаболизъм на захарите, инсулина и холестерола. Като важен антиоксидант, той се отнася към веществата, необходими за изработването на супероксид-дисмутаза, който е един от предпазващите тялото ферменти, които защитават от увреждащите клетките свободни радикали

Как действа Манган на таблетки? 

Манган (Хелат) 25 мг 90 таблетки на Natural Factors е способен да предпазва клетките от увреждащото действие на излишъка на желязо, което може да породи голямо количество свободни радикали. Той укрепва тъканите на артериите, като ги прави по-устойчиви към образуването на склеротични плаки. В оптимални количества може да помогне за намаляване на нивата на холестерол и триглицериди, оказвайки особено стабилизиращо действие на липопротеините с ниска плътност, намалявайки тяхната потенциална способност да предизвиква атеросклероза и запушване на съдовете. Той е толкова важен за профилактика срещу болести на костите, колкото и калций. Без него са невъзможни растежа и самовъзстановяването на костните хрущяли, а освен това той съставя необходимата част глюкозамин, който е главен благодетел на ставите.

Манган хелат на уникална цена намалява на нивата на холестерол и триглицериди, оказвайки особено стабилизиращо действие на липопротеините с ниска плътност, намалявайки тяхната потенциална способност да предизвиква атеросклероза и запушване на съдовете.

Manganese Chelate на уникална цена избавя от симптомите на предменструален синдром, облекчава дишането при астма. Дефицитът му може да провокира развитието на ревматоиден артрит, остеопороза, катаракта, разсеяна склероза и заболявания от типа на епилепсия. При болните от диабет, като правило, съдържанието е само наполовина от приетото за нормално количество за организма, а този недостиг има определена роля в неспособността за преработване на захар

Манган (Хелат) 25 мг 90 таблетки на Natural Factors помага за справяне с глюкозата в кръвта. Той повишава подвижността на сперматозоидите при мъжете, а липсата му оказва сериозни проблеми при жените, като носи риск от неправилно формиране на плода при бременните жени, включително повишаване на вероятността от дефекти на нервната тръба. Недостигът му води до по-чести припадъци при страдащите от епилепсия и до неблаготворна дейност на централната нервна система. Продуктът помага за спокойствие и здраве, действа при стрес и ниско самочувствие. Той контролира изработването на специални вещества-невромедиатори, които са физиологично активни и отговарят за по-бързо предаване на нервните импулси от влакната на нервната тъкан до други такива влакна. Манган на Natural Factors повишава съпротивлението на организма към патогенни бактерии и вируси, като помага за по-бързо и ефективно справяне с тях и защитава от простуди. С негова помощ произтича по-активна мастна обмяна и се контролира всички процеси в стомашно-чревния тракт. 

Още ползи при прием на Manganese:

 • Помага при нервно напрежение
 • При захарен диабет
 • Стимулира дейността на централната нервна система
 • Регулира обмяната на веществата
 • Подобрява метаболизма на инсулин
 • Манган (Хелат) 25 мг 90 таблетки на Natural Factors на топ цена поддържа функциите на половите жлези
 • Влияе благотворно върху опорно-двигателния апарат
 • Подходящо средство при патологии на щитовидната жлеза 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно. 
Дозировка: 1 таблетка 
Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД

Манган (*HPV Хелат)

(*HPV хидролизиран растителен протеин)

25 мг**

 

 

 

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.
Нелекарствени съставки: Дикалциев фосфат дихидрат, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат със зеленчуци (смазващо вещество), кроскармелоза натрий.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Хелатиран Манган (Chelated Manganese) 8mg 100 таблетки | Solgar Патентован процес  Поддържа здрави костите, ставите и нервната система Подпомага ..
26.20 лв.
Без данък:26.20 лв.
Купи
Chelated Manganese 5 мг 100 таблетки | Holland & Barrett Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес Поддържа здравето на костите и доприна..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Купи
Manganese Cuivre 500 мл | PurOligo Поддържа имунната система Помага за защита на клетките от оксидативен стрес Улеснява нормалното образуване на съеди..
54.60 лв.
Без данък:54.60 лв.
Позвънете