Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Магнезий от морски соли 30 капсули Топ Цена Together Health

Магнезий от морски соли 30 капсули Топ Цена Together Health
Магнезий от морски соли 30 капсули Топ Цена Together Health
Магнезий от морски соли 30 капсули Топ Цена Together Health
Магнезий от морски соли 30 капсули Топ Цена Together Health
Магнезий от морски соли 30 капсули Топ Цена Together Health
Магнезий от морски соли 30 капсули от Together Health на изгодна цена подпомага нервната система и се бори с преждевременното стареене. Magnesium from natural marine salts помага за детоксикацията на организма.Научете повече
30.15 лв.
Без данък: 30.15 лв.

Магнезий 30 капсули | Together Health

 • За по-добър сън
 • Срещу предменструалния синдром
 • Подпомага предаването на електронни импулси в тялото
 • За по-добро настроение
 • При хормонален дисбаланс
 • При дефицит на Магнезий
 • За регулиране на теглото
 • Срещу сърдечно-съдови патологии
 • За регулиране съдържанието на Калций
 • Магнезий от морски соли 30 капсули е на топ цена от Together Health

Какво знаем за Magnesium from natural marine salts?

Магнезий от Together Health регулира количеството Калций в тялото и предотвратява сърдечните болести

Магнезий от морски соли е в 30 растителни капсули от Together Health на невероятна цена. Всяка капсула съдържа 188 мг Магнезий във всичките му форми: хидроксид, оксид, сулфат, хлорид и карбонат. Такъв уникален състав ние подарила природата, а нашият организъм е способен ЛЕСНО да усвои минералите само от натурални източници. За това  Магнезий 30 капсули е идеалната форма на Магнезий, която лесно се абсорбира от организма.

Съединенията на Магнезий, за разлика от метала, са широко известни от древни времена. Названието „Магнезий” произлиза от наименованието на планинския град Магнезия. В близост до него се намират залежи на Магнезий. На алхимиците отдавна им били познати минералите, съдържащи магнезий. Например талк, азбест, нефрит вече се използвали активно. Но трябва да се отбележи, че не ги считали за индивидуални вещества. В същото време грешно предполагали, че тези съединения са видоизменения на варта и на други по-рано открити минерали. През 1808 година Хъмфри Дейви за пръв път отделил малко количество метален Магнезий чрез електролиза. Но полученият от него Магнезий бил замърсен с примеси. През 1829 година А. Бюсси успял да го получи в чист вид.

Как действа Магнезий от морски соли на капсули?

Магнезий е минерал, който Ви прави спокойни и щастливи. Магнезий е отпускащ минерал. Чувствате се напрегнали, раздразнителни или сковани в движенията или в мислите си? Недостатъкът на Магнезий в организма може да бъде причината за това. И това не е всичко!

Magnesium from natural marine salts 30 капсули е просто великолепен продукт. Той е способен не само да успокои нервите и да повдигне настроението и усещането за живота, но и да избави от предменструалното „полудяване” – крещенето на роднини и близки, яденето на всичко, което Ви види окото и трупането на килограми в зоната на корема. Магнезий от морски соли капсули способства:

 • Магнезий на супер цена подпомага електролитния баланс и предпазва от главоболиеБалансиране на хормоните и нервната система
 • Качествено подобряване на съня (ще Ви помогне да спите здраво и сладко като дете)
 • Да защити от остеопороза и кариес
 • Избавя от хроничен запек и мигрена
 • Стабилизира захарта и извежда застоялата се в тялото течност (а следователно и бързо понижава теглото)
 • Регулира кръвното налягане
 • Избавя от сърдечни болки, алергии, астма

Магнезий 30 капсули от Together Health е уникална хранителна добавка, заради това, че помага на организма да поддържа здравословния елетролитен баланс, необходим за нормалния сърдечен ритъм. Без магнезий или при неговия дефицит, а електрическите импулси спират или се нарушават.

Всички си мислят, че терминът „хроничен глад” касае само хората в Африка или страните от Третия свят. Това е опасна заблуда. Да, ние сме сити, не ходим гладни. Стомахът е пълен, храносмилателната система е в действие. Но независимо от количеството храна в тялото, организмът ни гладува. В прекия смисъл на думата! Именно ние и именно днес, живеейки в страни с по-висок стандарт на живот и икономическо развитие, страдаме от хроничен недостиг на най-важния минерал в цялата жизнеспособност на организма – магнезий. За това се препоръчва използването Магнезий от морски соли 30 капсули.

Най-високо съдържание на магнезий има в сърцето и в главния мозък. Ето защо магнезиевият дефицит може да бъде изключително коварен. Проста математика: ако Магнезий в тялото е в норма – сърцето е защитено от болести. Недостатък на магнезий в организма – болести на сърцето и дори смърт.

Приемате противозачатъчни средства? Знайте че те изхвърлят магнезий от организма, и Ви прави още по-уязвими! Дъвчете дъвка или пиете спортни напитки? Проверете колко аспартам съдържат! При недостиг на Магнезий и употребата на аспартам, повишената интоксикация води до „необясними” главоболия и мигрени.

Магнезий на изгодна цена от Together Health подобрява настроението и подпомага детоксикацията

Магнезий работи „ в дует” с Калций за урегулирането на електрическите сигнали в клетката, но необходимото съдържание на магнезий в нея е 10 пъти повече, отколкото това на Калций. Освен това Калций може да се набавя чрез храненето на човека доста по-успешно от магнезий, заради което произлиза дисбаланс между двата микроелемента, а това от своя страна води до ранно стареене на организма и втвърдяване на артериите – пряк път до сърдечните заболявания. Използването на Magnesium from natural marine salts 30 capsules, който е на уникална цена, предотвратява тези състояния. Да, без Калций не може да се живее. Но без адекватно количество Магнезий за балансиране на Калций, се създават огромни количества проблеми със здравето. Още повече, че без Магнезий не е възможна детоксикацията! Даже Глутатион – най-силният антиоксидант в организма – не може да се синтезира без Магнезий от тялото.

 • Магнезий на капсули съдейства за извеждането от организма на токсините. Дефицитът на Магнезий прави тялото по-възприемчиво към задържането в себе си на нови токсини, които безпроблемно влизат в него чрез храната, кожата, въздуха.
 • Магнезий от морски соли от 30 капсули също така помага за регулирането на над триста ензима и функции в тялото, които стимулират почти всички биохимични реакции за произвеждането на енергия – енергията на всяка клетка, във всеки ден, през целия живот.
 • Magnesium from natural marine salts от Together Health Ви прави красиви, по-добри, по-весели и щастливи! Най-добрият Магнезий е натуралният, а именно тази хранителна добавка го предоставя точно в тази му форма!

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 2 капсули на ден преди или с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Магнезий188 мг50%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете