Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Зелен чай 80 капсули Цена Cvetita Herbal

Зелен чай 80 капсули Цена Cvetita Herbal
Зелен чай 80 капсули Цена Cvetita Herbal
Зелен чай 80 капсули Цена Cvetita Herbal
Зелен чай 80 капсули Цена Cvetita Herbal
Зелен чай 80 капсули Цена Cvetita Herbal
Зелен чай 80 капсули от Cvetita Herbal на добра цена подпомага разширяването на кръвоносните съдове и подобрява оросяването на сърцето и главния мозък. Green Tea има противоинфекциозни свойства.Научете повече

Зелен чай 300 мг 80 капсули | Cvetita Herbal

 • Регулира налягането на кръвта
 • Прави организма по-издръжлив
 • Разширява съдовете на кръвоносната система
 • За укрепване на капилярите и другите кръвоносни съдове
 • За подобряване състава на кръвта
 • Подобрява качеството на зрението
 • Подобрява съпротивата на тялото към инфекциозни прояви
 • За понижаване на телесната температура
 • Подобрява паметта
 • Green Tea 80 capsules на топ цена от Cvetita Herbal подобрява дишането и белодробното здраве

Какво знаем за Green Tea?

Зелен чай е многогодишен вечнозелен храст, достигащ 10 метра височина. Растението има красиви, дълги, тъмно-зелени листа с овална форма. Периодът на цъфтеж е от края на лятото до последния ден на есента. От октомври до декември растението носи плодове. Плантациите от Зелен чай се намират в Китай, Индия, Япония, Южна Америка и в Африка.

Зелен чай от Cvetita Herbal регулира кръвното налягане и подпомага сърдечното здраве

Като хранителна добавка Green Tea 80 капсули от Cvetita Herbal на уникална цена оказва благотворно влияние на състоянието на човека. Помага за повишаване работоспособността, извежда токсините, влияе на най-важния показател за физическото състояние – артериалното налягане. От XI век до наши дни Зелен чай се използва на територията на Китай като лекарствено растение, при това с помощта на това растение можели да се лекуват всички – и богатите, и представителите на императорското семейство, и бедняците. Широко се използвали чаените листа за ритуални цели. Били намерени кутийки с различни сортове чай в гробниците на владетелите на Китай. Учените предполагат, че по този начин чаят се принасял като дар за Боговете.

Как действа Зелен чай на капсули?

Green Tea 80 капсули усилва възбудителните процеси в нервната система, благодарение на увеличаване скоростта на реагиране на човека. А това, на свой ред, се достига благодарение на ускорението на обработването на информация от мозъка. Този продукт способства повишаването на издръжливостта, увеличава периода на съпротивлението към инфекции и стресове като разширява кръвоносните съдове на главния мозък и забързва процеса на насищането им с кислород. Допринася и за увеличаване яснотата на зрението, ускорява усвояването и запомнянето на нова информация. В случай на простуда Зелен чай 80 капсули от Cvetita Herbal също оказва много добро действие. Усилва отделянето на пот и уринирането, премахва температурата и усилва вентилацията на белите дробове. Увеличава дълбочината на дишането и разширява дихателните пътища. Имайки предвид това, се препоръчва употребата на този препарат при бронхити, белодробни възпаления и трахеити.

Зелен чай на страхотна цена помага за детоксикация и има подмладяващ ефектGreen Tea на капсули въздейства на съдовете като спазмолитик, разширява ги и по този начин намалява кръвното налягане. Укрепва стените на капилярите и съдовете и нормализира работата на сърцето. Също така възпрепятства големите количества отлагания на мазнините и липидите, подобрява кръвта, подпомага бързото образуване на кръвни телца, нормализира функциите на сърдечния мускул. Способства активацията на далака и черния дроб, а благодарение на разширяването на съдовете на сърцето и главния мозък, се ускорява кръвообращението. В резултат на това се възстановява дейността на мозъка след инсулт например. Зелен чай капсули на достъпна цена оказва влияние и на храносмилателната система. Има антисептично и антибактериално действие. Благодарение на дъбилните вещества, които се съдържат в Зелен чай, се потискат процесите на гниене, които протичат в червата, унищожават се болестотворните бактерии и се неутрализират токсините. Освен това способства заздравяването на рани на стомаха и чревни язви. Регулира киселинността на стомаха и действа положително при такива проблеми като гастрит или язва. Освен всички изброени полезни ефекти, които оказва Green Tea на капсули върху организма, този продукт отлично пречиства стомаха, черния дроб и бъбреците и предотвратява развитието на атония на храносмилателния тракт. Елиминира натрупаните шлаки, никотинови отрови, алкохол и наркотици, в случай че се приема регулярно. Спомага и за подмладяване на тялото и дори намалява рисковете от заболяване от рак.

Още ползи при прием на Green Tea:

 • Има противобактериално действие
 • За неутрализация на токсините и други вредни елементи
 • Подпомага процесите на храносмилането
 • За пречистване на бъбреците и черния дроб
 • Минимизира риска от развитие на ракови заболявания
 • Има свойствата да подмладява тялото
 • Подобрява притока на кръв в мозъка и сърцето
 • Green Tea на капсули от Cvetita Herbal на невероятна цена помага за нормализация функционирането на сърцето
 • Срещу нарушено храносмилане и стомашни проблеми
 • Премахва мастните и липидните отлагания в организма
 • При възпаления на белите дробове
 • Срещу бронхит и трахеит
 • За ускоряване на кръвообращението
 • Възстановява мозъчната дейност
 • Помага раните да заздравяват по-бързо

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте 2 пъти по 1 капсула след прием на храна. За спортисти препоръчителният прием е до 4 капсули дневно между храненията. 

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 80

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Екстракт от Зелен чай300 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин.

Не съдържа консерванти и изкуствени оцветители.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на проветриво и сухо място!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете