Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

FemmeCalm (Енергия Формула) 460 мг на капсули Цена | Webber Naturals

FemmeCalm (Енергия Формула) 460 мг на капсули Цена | Webber Naturals
FemmeCalm (Енергия Формула) 460 мг на капсули Цена | Webber Naturals
Енергия Формула 460 мг 60 капсули от Webber Naturals на изгодна цена предотвратява някои от симптомите на психически и физически стрес. FemmeCalm™ Energy Formula намалява признаците на хронична умора, укрепва имунитета и насърчава спокойния сън.Научете повече

Енергия Формула 460 мг 90 капсули | Webber Naturals

  • Балансирано съотношение на ценни адаптогени
  • Активни съставки, подкрепящи здравословната надбъбречна функция
  • Дава по-голяма устойчивост на стрес
  • Подобрява настроението и успокоява
  • Намалява тревожността и депресията
  • Поддържа издръжливостта на организма
  • Ефективно намалява нивото на кортизол
  • Увеличава мускулната маса и сила
  • Регулира оста хипоталамус-хипофиза-надбъбречна жлеза (HPA)
  • Енергия Формула 460 мг 90 капсули е на топ цена от Webber Naturals

Какво знаем за Енергия Формула?

Енергия Формула 460 мг 90 капсули от Webber Naturals на изгодна цена предпазва надбъбречните жлези от претоварванеВсеки човек в съвременния свят до известна степен е подложен на стрес, независимо от неговия пол, място на пребиваване, религия, ниво на доходите и социален статус. На работното място, в дома, в обществения транспорт, в магазина и дори на улицата можете да се сблъскате с неприятни ситуации, които могат да причинят стрес. Неговите симптоми са безсъние, главоболие, нервност, постоянна умора, загуба на сила, болки в гърба и стомаха – така реагира Вашето тяло. Известно е, че стресът става причина за 80% от заболяванията.

Физическият и психически стрес са в състояние да накарат тялото да използва повече хранителни вещества, което води до техния дефицит и свързани с това проблеми със здравето. Необходима е хранителна подкрепа за периодите на отрицателни емоционални или физически въздействия, предизвикващи силно нервно напрежение. Тези стресови моменти са в състояние да претоварят надбъбречните жлези, а организмът да не е в състояние да възвърне своите сили адекватно. Отлична подкрепа в борбата със силните стресови ситуации може да Ви окаже продуктът Енергия Формула 460 мг 90 капсули от Webber Naturals на изгодна цена, благодарение на който тялото Ви ще се изпълни с енергия и ще си изгради съпротива срещу умората и стреса.

Как действа Енергия Формула на капсули?

FemmeCalm™ Energy Formula 90 V Caps от Webber Naturals на супер цена предотвратява някои от симптомите на физическия и психическия стресFemmeCalm™ Energy Formula 90 V Caps помага да се укрепи реакцията на организма към свързаната със стреса умора на надбъбречните жлези, за да се подобри емоционалната и физическа издръжливост. Съдържа възстановяващи хранителни вещества – Rhodiola rosea (родиола), бразилски женшен (сума), сибирски женшен, шизандра и Ashwagandha (ашваганда) – тази формула също така насърчава спокойния сън.

Продуктът нормализира дисфункциите на организма, поддържа неспецифичен имунитет и увеличава адаптивните способности към химични, физически и биологични стресови фактори. Адаптогенните вещества в състава му естествено намаляват ефектите на отрицателните емоционални или физически въздействия, като променят взаимодействията между хипоталамуса, хипофизната жлеза и надбъбречните жлези, които контролират реакциите при силно нервно напрежение.

Енергия Формула 460 мг 90 капсули ще Ви осигури издръжливост при стресови ситуации. Тя съдържа лечебното растение Rhodiola rosea (родиола), известно също като „златен корен". То е проверен в много изследвания адаптоген, за който е известно, че повишава емоционалната и физическата устойчивост при силно нервно напрежение. Основните фармакологично-активни вещества, отговорни за полезните свойства на Rhodiola rosea, са полифенолни съединения, сред които най-известните са: розавин, колофон и розарин, розаридини, тирозол и неговият гликозид салидрозид. Тези съединения показват антистресови, антидепресивни свойства и положително влияние върху сърдечния мускул. Демонстрират още антиоксидантни свойства на клетъчно ниво, както и противоракови и имуностимулиращи свойства. Благодерение на тяхното действие се подобряват интелектуалните функции, поддържа се капацитетът на организма и защитата на черния дроб от токсини.

Енергия Формула 460 мг 90 капсули от Webber Naturals на топ цена насърчава спокойния сънФенилпропаноидите (розавин, колофон и розарин) са естери на канелена киселина и захари, характерни само за видовете Rhodiola rosea. Те особено засягат подобряването на психофизичната ефективност и повишаването на производителността, както и намаляването на симптомите на депресия, тъй като повишават нивото на серотонин в мозъка. Освен това показват ценни адаптогенни, кардиозащитни, антиоксидантни и антибактериални свойства.

Приемът на капсулите Енергия Формула 460 мг на чудесна цена намалява признаците на хронична умора, заради съдържащите се в тях екстракти от билките сибирски женшен и сума (бразилски женшен). Екстрактът от сибирски женшен е стандартизиран за 0,65% елеутерозиди (B + E) – най-ценните биоактивни съставки, съдържащи се в растението. Билката се класифицира към така наречените адаптогенни растения. Това означава, че влияе върху нормализирането на функциите на тялото в случай на умствен и физически стрес, чрез увеличаване на неспецифичния отговор на организма към даден вид стресори. Сибирският женшен допринася за по-доброто физическо и психическо състояние на тялото, а неговите адаптогенни свойства се проявяват чрез регулиране на биосинтезата на АТФ, нуклеиновата киселина и протеините в тъканите. Отлично повлиява при състояние на умора и слабост.

Бразилският женшен общо тонизира тялото и също е адаптогенно растение. Съдържа сапонини, бета-ситостерол и стигмастерол, бета-екдистерон, витамини и минерали. В резултат от действието на растението Вашият организъм ще стане по-устойчив на влиянието от редица неблагоприятни фактори. Ще Ви помогне да преодолеете общата отпадналост и хроничната умора. Спомага за поддържането на хормоналния баланс, подобрява вътреклетъчното дишане, подсилва имунитета срещу микроби и туморни клетки, повишава либидото, има нормализиращ и подмладяващ ефект.

FemmeCalm™ Energy Formula 90 V Caps от Webber Naturals на топ цена действа успокояващо върху нервната система при силен стрес

FemmeCalm™ Energy Formula 90 V Caps съдържа също и екстракти от шизандра и ашваганда, които ще укрепят имунитета Ви и които влияят успокояващо върху нервната система. Ashwagandha помага за увеличаване устойчивостта на организма към много стресори, за стабилизиране на настроението и подобряване работата на имунната защита. В растението се съдържат множество активни вещества, включително иандолиди, които са фармакологично активни съединения – имат успокояващо, тонизиращо, противораково, цитотоксично и понижаващо кръвното налягане действие. Имуномодулаторните свойства на ашваганда подобряват функционирането на имунната защита. Повишава се фагоцитозата, активността на макрофагите и на цитотоксичните лимфоцити, които, благодарение на присъствието на специфични клетъчни рецептори, разпознават чуждите антигени на повърхността и ги унищожават.

Екстрактът от шизандра показва адаптогенни свойства, увеличава адаптивните способности на организма и имунитета към стресови фактори. Положително влияе върху нивото на кортизола и уврежданията на черния дроб, причинени от стреса (хепатопротективен ефект). Също така демонстрира положително влияние и върху метаболизма на мозъка, засилва когнитивните процеси, подобрява паметта. Тези свойства се дължат на наличието на биофлавоноиди и лигнани в екстракта. Отлично повлиява при нарушения на паметта, проблеми с концентрацията, при интензивен и стресов начин на живот, трудности при ученето, различни невродегенеративни заболявания, депресия, висока физическа и интелектуална активност.

Всички продукти на FemmeCalm са формулирани на базата на научни изследвания и съдържат стандартизирани екстракти от ключови растителни продукти, известни с подпомагането на специфичните здравословни проблеми на жените. Енергия Формула 460 мг 90 капсули от Webber Naturals на изгодна цена осигурява хранителна подкрепа, за да предотврати някои от симптомите на психическия и физическия стрес.

Препоръчителен прием: приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден (сутрин и обяд).

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Златен корен екстракт /Rhodiola rosea/ (корен)

(3.5% росавини и 1 % салидрозиди)

100 мг**

Сума/ Бразилски женшен пудра /Plaffia paniculata/ (корен)

100 мг**

Сибирски жешнен екстракт /Eleutherococus senticosus/ (корен)

(0.25% елеутрозиди B, 0.4% eлеутрозиди Е)

100 мг**
Шизандра екстракт /Schisandra chinensin/ (плод) (2% шизандриди)80 мг**
Ашваганда екстракт /Withania somnifera/ (корен) (1.5% витанолиди)80 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна капсула (пречистена вода, въглехидратна гума), микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, нишесте, млечни продукти, захар, глутен, пшеница, соя, дрожди, царевица, яйца, черупчести, сол, животински продукти, ядки или ГМО. Подходящ за вегани и вегетарианци.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба! Да не се предозира! Не употребявайте продукта като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Мултивитамини One Daily Energy 75 таблетки | 21st Century Подпомагат нервната система Подсилват имунитета Забавят процесите на стареене Поддържат кожа..
24.10 лв.
Без данък:24.10 лв.
Купи
Добавка за енергия Energy 90 веге капсули | Now Foods Премахва стреса Подобрява настроението Има антиоксидантно действие Подсилва имунитета Повишава е..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Купи
Sports Energy Extreme 90 веге капсули | Now Foods Възстановява мускулните тъкани Зарежда с енергия Спомага обмяната на веществата Стимулира имунн..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Купи
Позвънете