Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Масло от вечерна иглика (роза) капсули | Now Foods | Цена

Масло от вечерна иглика (роза) капсули | Now Foods | Цена
Масло от вечерна иглика (роза) капсули | Now Foods | Цена
Масло от вечерна иглика (роза) капсули | Now Foods | Цена
Масло от вечерна иглика (роза) капсули | Now Foods | Цена
Масло от вечерна иглика (роза) капсули | Now Foods | Цена
Масло от вечерна иглика или вечерна роза капсули 1300 мг на най-добра цена от Now Foods. Super Primrose oil е богато на GLA и 100% натурално.Научете повече
35.00 лв.
Без данък: 35.00 лв.

Масло от вечерна иглика (вечерна роза) 1300 мг 60/120 дражета | Now Foods

 • Маслото от вечерна иглика (вечерна роза) капсули от Now Foods на супер цена!Съдържа 1300 мг масло от вечерна иглика
 • Понижава холестерола
 • Поддържа сърдечно-съдовата система
 • Понижава кръвното налягане
 • Подпомага черния дроб
 • Богат източник на гама-линоленова киселина
 • Не съдържа хексан!
 • Маслото от вечерна иглика (вечерна роза) гел-капсули от Now Foods на супер цена!

Какво представлява масло от вечерна роза?

Маслото от вечерна иглика на най-добра цена от Now Foods е добавка, която е богата на линоленова и гама-линоленова киселина, които спадат към групата на полиненаситените мастни киселини от семейството на омега-6, а освен тях е и богат природен източник на витамин F, който пък от своя страна е силен антиоксидант, неутрализиращ пагубното въздействие върху тялото, на вредните свободни радикали.

Линоловата киселина (LA) и гама-линоленовата киселина (GLA) имат изключително много положителни ефекти, включително стимулиране и поддържане  на имунната система, предпазване от натрупване на холестеролна плака по стените на кръвоносните съдове, а също така и забавяне на кръвното съсирване. 

GLA е незаменима мастна аминокиселина, която е важна за растежа и развитието, метаболизма, функцията на мозъка и костното здраве. Гама-линоленова киселина може да влияе благоприятно на артериите, помага при сърдечни заболявания, предменструални болки и високо кръвно налягане.

За положителното влияние на маслото от вечерна роза спомага и допълнително добавеният витамин Е, в качеството си на мощен антиоксидант, който освен, че предпазва маслото от окисляване, също така има редица научно доказани оздравителни ефекти върху здравето на човека

Маслото от вечерна иглика - Super Primrose Oil  успокоява болката, намалява възпаленията, подобрява отделянето на полови хормони като естроген и тестостерон, понижава нивата на холестерол и спомага при цироза на черния дроб. От векове в медицината се използва масло от вечерна иглика, а NOW Foods сега предглагат на своите клиенти специална технология за капсуловането му в дражета, които са херметически запечатани и така маслото е предпазено от окисляване и разлагане на супер ценаМаслото от вечерна роза - Super Primrose Oil се предлага на най-добра цена в България

Как действа маслото от вечерна иглика?

Масло от вечерна роза намира широко приложение при нарушения на менструалния цикъл, предменструален синдром (ПМС - болезнен цикъл, нервност, болки в гърдите), климакс (горещи вълни, раздразнителност, отпадналост, болки в гърдите и главоболие) и кистозни процеси в гениталиите. Редуцира кожните проблеми, като екземи, дерматит и акне. Масло от вечерна иглика се определя като успешно допълващо средство при лечението на диабет, като помага да се поддържат стабилни нива на инсулин в кръвта и намалява появата на диабетна ретинопатия и диабетна атеросклероза.

 • Маслото от вечерна роза - Super Primrose Oil се предлага на най-добра цена в БългарияSuper Primrose Oil за предменструален синдром /ПМС/ - Приемането на масло от вечерна иглика значително облекчава предменструалния синдром. Гама линоленовата киселина спомага за производството на един вид хормон, който намалява възпалителните процеси в организма. Използването на масло от вечерна роза намаля тежестта в корема, главоболието, чувствителността и болката в гърдите, наднормено тегло, болки в гърба, повдигане, диария или констипация, уринарни проблеми, кожни проблеми, като изсушаване, акне или лабиален херпес, симптоми, изключително характерни за дните. От друга страна Super Primrose Oil намалява депресията, раздразнителността, агресивността, чувството и безпокойство и т.н. 
 • Super Primrose Oil за акнето Super Primrose Oil намалява появата на черни точки, пъпки и кожни възпаления, характерни за акнето. Това свойство на маслото от вечерна иглика се дължи на способността му да разрежда натрупванията на мазнини в порите на кожата, което възпрепятства появата на акне и кожни недостатъци.
 • Super Primrose Oil за алергиите -  Използва се за превенция на респираторни алергии. Намалява симптомите им, като кихане и сълзене на очите.
 • Super Primrose Oil за екземите - Маслото се използва за лечението на екземи, и по-специално на атопична екзема. Използването му за период от 3-4 месеца редуцира сърбежите, изсушаването на кожата и я предпазва от лющене. Маслото от вечерна роза се използва като алтернатива на лечението с кортикоиди или локални имуномодулатори.
 • Super Primrose Oil за доброкачествените образувания на гърдите - Благодарение на Омега 6 мастните киселини, при употребата на масло от вечерна иглика се наблюдава намаляване на възпаленията в гърдите, отстранявайки или намалявайки образуването на доброкачествени бучки на гърдите (фиброкистична мастопатия).
 • Super Primrose Oil за кисти на яйчниците - Маслото от вечерна иглика помага за редуциране на овариалните кисти.
 • Super Primrose Oil за менопаузата - Приемът на гамма линоленовата киселина, съдържаща се в маслото от вечерна иглика е популярен метод, използван от жените за намаляване на неразположения при менопауза. Счита се, че редуцира лицевата еритема (зачервявания) и т.нар. „топли и студени вълни", характерни за този период.
 • Super Primrose Oil за сърдечно-съдовата система - Използването на масло от вечерна роза намалява нивата на „лошия" холестерол. Маслото от вечерна иглика редуцира нивото на холестерола. Необходимо е  да се каже, че притежава антикоагулантни свойства за кръвта, подобря гъвкавостта на артериите и възпрепятства възпалението им. Като цяло се грижи за превенцията на много болести на кръвообращението като възпаления на вени (флебити), хемороиди, варикози или артериална хипертония.
 • Super Primrose Oil за ревматоиден артрит - вечерната иглика е в основата при лечение на ревматоидния артрит. Ако използвате добавката по обичайния начин в продължение на период от 6 месеца спомагате за подобряване на състоянието при артрит, като намалява болката и сковаността в ставите. В едно проучване в САЩ се доказва, че при пациентите, които приемат масло от вечерна иглика, болката и възпалението в ставите намалява.
 • Super Primrose Oil за множествената склероза - Високи дози от тази добавка /до 8 грама всеки ден/ се използват в лечението множествена склероза с многообещаващи резултати.
 • Super Primrose Oil за диабета – Маслото се използва  като допълнително средство в лечението на диабет. Този продукт  поддържа стабилни нивата на инсулин, и намалява появата на усложнения вследствие от диабета.
 • Super Primrose Oil при употреба на алкохолМаслото от вечерна иглика предпазва лигавицата на храносмилателния тракт. При лечение на алкохолизъм има голямо значение. Облекчава синдрома на абстиненция от този порок и негативните симптоми, които махмурлукът поражда след приемането на алкохол. Предпазва черния дроб от отрицателното влияние на алкохола.

Как се обработва маслото от вечерна иглика, и защо не съдържа хексан?

Маслото от вечерна роза е високо ценено заради съдържанието на гама-линоленова киселина.Now Foods масло от вечерна иглика се извлича от физически механичен метод, без използването на хексан или други химически разтворители. Super Primrose е по-мощна, концентрирана формула на Evening Primrose OilМасло от вечерна иглика отговаря на всички изисквания и стандарти за качество.

Маслото от вечерна роза  е високо ценено заради съдържанието на гама-линоленова киселина. За тази киселина GLA се твърди, че е много ефективна за поддържане на здрави възпалителни пътеки и нормализиране на кожата, нервите и здравето на клетките. Маслата богати на GLA – поддържат сърцето здраво, действат против анти - стареенето, и подкрепят черния дроб.
 
В NOW Foodsмаслото от вечерна иглика се анализира за съдържание на GLA чрез извършване на газова хроматография (GC) на метилови естери на мастни киселини. Now Foods използват този метод за потвърждаване на идентичността на Primrose Oil със своя уникален профил на мастна киселина и се измерва количеството на GLA присъствие в него. Това се постига чрез отделяне на GLA от другите мастни киселини, по-специално линолова и линоленова киселина.

Линолова и линоленова киселини също присъстват в общите масла като соево масло, ленено масло, орехово масло и но GLA е уникален за иглика и някои други специални масла. Съдържанието на GLA е точно измерено с помощта на техника за вътрешни стандарти.

Всички тези стъпки са предприети, за да гарантираме качеството на нашите клиенти, за да получат това, което купуват за Evening Primrose Oil: Автентично масло от вечерна иглика с GLA съдържание над 9% от теглото.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, приемайте 1 гел-капсула от 1 до 2 пъти дневно по време на хранене.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Калории10 

Мазнини

   Полиненаситени мазнини

   Мононенаситени мазнини

  1,3 гр

1 гр

<0,5 гр

2%†

**

**

Масло от семена на вечерна иглика (студено пресовано, без хаксан)

   Гама-линоленова киселина (GLA)

1.3 гр (1300 мг)

120 мг

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: говежди желатин, глицерин, вода.

Не съдържа: хексан, захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, миди или консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Само за възрастни! Ако сте бременна, кърмите, приемате някакви медикаменти или страдате от някакво заболяване, се консултирайте с лекар преди употреба! Съхранявайте в оригиналната опаковка! Съхранявайте на хладно и сухо място! Моля, рециклирайте!

Прием и дозировка
Прием и употребаКато хранителна добавка, приемайте 1 гел-капсула от 1 до 2 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Масло от вечерна иглика 500 мг 60 гел-капсули | 21st Century Подпомага здравето на жените Богат, естествен източник на гама-линоленова киселина (GLA) ..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Купи
Evening Primrose Oil 200 капсули | Sanct Berhard Осигурява гама-линоленова киселина Лесен начин да увеличите доставката на GLA Може да забави появата ..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Купи
Evening Primrose Oil 500 мг 100 гел-капсули | Bioherba Намалява болките по време на ПМС Предотвратява задържането на течности Облекчава симптомите на ..
22.49 лв.
Без данък:22.49 лв.
Купи
Позвънете