Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

RoyalRed Omega-3 Krill Oil (Масло от Крил) 1000 мг капсули Цена | Webber Naturals

RoyalRed Omega-3 Krill Oil (Масло от Крил) 1000 мг капсули Цена | Webber Naturals
RoyalRed Omega-3 Krill Oil (Масло от Крил) 1000 мг капсули Цена | Webber Naturals
RoyalRed Omega-3 Krill Oil (Масло от Крил) 1000 мг капсули Цена | Webber Naturals
RoyalRed Omega-3 Krill Oil (Масло от Крил) 1000 мг капсули Цена | Webber Naturals
RoyalRed Omega-3 Krill Oil (Масло от Крил) 1000 мг капсули Цена | Webber Naturals
Омега-3 Масло от Крил 1000 мг 30 гел-капсули от Webber Naturals на топ цена подпомага здравето на мозъка и сърдечно-съдовата система. RoyalRed Omega-3 Krill Oil съдържа висококачествени омега-3 мастни киселини.Научете повече

Омега-3 Масло от Крил 1000 мг 30 гел-капсули | Webber Naturals

 • Най-качествените омега-3 киселини
 • Неизмеримо по-ефективна добавка от рибеното масло
 • С високо съдържание на астаксантин за неутрализиране на свободните форми на кислород
 • Подобрява мозъчното и сърдечно-съдовото здраве
 • Предпазва от различни сериозни патологични състояния
 • Перфектна профилактична мярка срещу сърдечни и съдови проблеми
 • За остър ум и силна памет
 • RoyalRed Omega-3 Krill Oil (Масло от Крил) 1000 мг гел-капсули е на специална цена от Webber Naturals

Какво знаем за RoyalRed Omega-3 Krill Oil?

Омега-3 Масло от Крил от Webber Naturals предоставя висококачествени омега-3 мастни киселини и астаксантинАнтарктически крил е названието на дребни ракообразни, живеещи на дъното на океана. Точно благодарение на тях се получава ценния продукт за човешкия организъм, от който е изготвена хранителната добавка на Webber NaturalsRoyalRed Omega-3 Krill Oil 1000 мг 30 гел-капсули на страхотна цена. Приемайте от тази добавка по 2 гел-капсули, или изберете RoyalRed Omega-3 Krill Oil 1000 мг 30 гел-капсули за прием по 1 гел-капсула на ден, ако това ще е по-удобният за Вас вариант.

За пръв път продуктът крил започнали да използват в Япония, където го наричали деликатес. Но от началото на 19-ти век този продукт започнали да използват и в други страни от Азия. И тогава вече хората се уверили, че тези дребни прозрачни скариди са изключително полезни за организма, като премахват болката и възпаленията при артрит.

Когато маслото от Крил достигнало Европа, лекарите и учените измислили удобна форма за употреба под формата на капсули, които запазват цялата полза на продукта, а освен това са и с дълъг срок за съхранение. 

Как действа Омега-3 Масло от Крил на гел-капсули?

Маслото от Крил, от което е направен продуктът Омега-3 Масло от Крил 1000 мг 30 гел-капсули има огромно значение в метаболитните процеси в организма, а освен това е и източник на мастните киселини омега-3. Благодарение на тях се укрепва сърдечно-съдовата система, предотвратяват се рискът от възникване на инсулти. Още едно полезно нещо в тази хранителна добавка е един антиоксидант, а именно астаксантин, който е най-ефективният антиоксидант в днешно време.

Точно астаксантин, включен в добавката RoyalRed Omega-3 Krill Oil на гел-капсули от Webber Naturals, неутрализира свободните радикални форми на кислорода, предпазва тялото на човека от развитието на рак, исхемична болест на сърцето, подобрява зрението и предотвратява преждевременното остаряване на човешката кожа, предпазвайки от въздействието на УВ-лъчите върху нея.

Ще отбележим само, че нивото на астаксантин в тази хранителна добавка е изключително високо, което значи, че продуктът оказва невероятно положително въздействие върху целия организъм.

Днес учените по цял свят продължават да изучават положителните свойства на тези ракообразни, от които е направено маслото от Крил. Но ето някои основни факти за ползата на Омега-3 Масло от Крил:

 • Омега-3 Масло от Крил на супер цена е с голяма концентрация на астаксантин - най-мощният антиоксидант, борещ се със свободните радикалиАстаксантинът е антиоксидант, който предотвратява развитието на ракови клетки;
 • Омега-3 – мастни киселини за подобряване състоянието на сърцето и съдовете, за профилактика на инсулт, исхемия и хипертонична болест;
 • Защитава черния дроб от лошото въздействие на алкохола;
 • Въздейства благоприятно върху клетките на мозъка, подобрявайки паметта и концентрацията при деменция;
 • RoyalRed Omega-3 Krill Oil 1000 mg 30 softgels  на супер цена е полезна добавка и за женското здраве при предменструален синдром, намалява болезнеността по време на менструация;
 • Понижава нивата на кръвната захар, като по този начин предотвратява възникването на диабет;
 • Елиминира болката и възпаленията в мускулите при артрит и ревматизъм;
 • Подобрява кожата на лицето, предпазва я от вредните лъчения и стареенето;
 • Отлично средство срещу косопад;
 • Подобрява състоянието при еректилна дисфункция, подобрява кръвотока;
 • Способства формирането на червени кръвни клетки;
 • За по-добро зрение, при профилактика на катаракта;
 • Придава на организма енергия и е особено полезна добавка за спортистите;
 • Ускорява метаболитните процеси в тялото;
 • Помага на хората в борбата с депресията.

Омега-3 Масло от Крил на Webber Naturals подпомага мозъчните функцции - подобрява паметта, повишава концентрацията, подпомага когнитивните функции

Огромно предимство на маслото от Крил е, че една малка доза от него има същия ефект върху организма, както много по-голяма доза от рибено масло.

Уникални са свойствата на RoyalRed Omega-3 Krill Oil от 1000 мг на гел-капсули. Това е пълноценен източник на омега-3 – 25-40 пъти по-ефективен е от рибеното масло. омега-3, съединени с фосфолипидите в добавката се абсорбират в организма на 98%, докато при рибеното масло този показател е едва 2%. Вв маслото има много висока концентрация на един от най-ефективните антиоксиданти, както вече казахме – астаксантин. Той е 400 пъти по-мощен от витамин Е и 25 по-мощен от каротина.

За повечето хора добавките с омега-3 са много полезни!

Макар че Ви препоръчваме да удовлетворявате по-голямата част от нуждата си от омега-3 с истински продукти, в някои случаи приемът на Омега-3 Масло от Крил 1000 мг 30 гел-капсули на Webber Naturals е за предпочитане. Много често рибата, която съдържа омега-3, е прекалено замърсена и консумирането и в такива количества, които да Ви набавят необходимите мастни киселини, са опасни.

Ще кажем само, че омега-3 са критично важни за оптималното здраве и на много хора катастрофално не им достигат тези вещества. Още по-лошото е, че повечето хора употребяват прекалено много увредени омега-6, които се съдържат в растителните масла и обработените хранителни продукти.

Омега-3 Масло от Крил на супер цена подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система, предпазва от исхемия, хипертония, инфаркт, инсултПо данни от изследване, публикувано през 2009 година, дефицитът на омега-3 мазнините може да предизвика или да способства за 96000 случаи на преждевременна смърт на година. Доказано е, че ниските концентрации на ЕПК и ДХК водят до повишен риск от смърт и ускоряват понижаването на когнитивните функции. Освен това е установено, че хората, които страдат от депресия, са с понижени нива на омега-3 в кръвта, за разлика от онези, които не страдат от това състояние.

Независимо от пола и възрастта, добавянето в ежедневния Ви начин на живот на хранителната добавка RoyalRed Omega-3 Krill Oil от 1000 мг по 1 гел-капсула е една от най-лесните и ефективни стратегии, които можете да предприемете, за да защитите здравето си. Особено внимание на този съвет е добре да обърнат бременните жени (разбира се, задължително след консултация с лекар), защото сред повечето от тях се наблюдава дефицит на мастните киселини, което може да се окаже проблем за нероденото дете.

Важно е разберете, че организмът Ви не е способен да произвежда веществата Omega-3, затова бебето Ви трябва да ги получава от Вас – бъдещите им майки. Съдържанието на ДХК в менюто на майката и съответно в кръвта и влияе върху статуса на ДХК на развиващия се плод, а това, от своя страна, може да повлияе върху развитието на мозъка и очите на детето. Отново напомняме да обсъдите с лекаря си приемът на добавката.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсулa на ден.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Масло от Крил1000 мг**

Общо омега-3 мастни киселини, осигуряващи:

Ейкозапентаенова киселина (ЕПК)

Докозахексаенова киселина (ДХК)

240 мг

120 мг

60 мг

**

**

**

Натурален астаксантин300 мкг**
Фосфолипиди400 мкг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: пречистена вода, глицерин, желатин, етил ванилин.

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, сол, мая, царевица, нишесте, пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, ядки, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна или кърмите! Възможно е продуктът да предизвика свръхчувствителност/алергия заради съдържанието на рибни продукти в състава си! Ако възникне реакция, прекратете употребата на хранителната добавка незабавно и потърсете лекарска помощ!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Omega-3 Krill Oil 500 мг 60 капсули | OstroVitМаслото от крил е невероятна хрaнителна добавка, придобиваща все по-голяма популярност в световен мащаб...
37.95 лв.
Без данък:37.95 лв.
Купи
Omega 3-6-9 Complex 60/90 дражета | Natrol Подпомага сърдечните функции Укрепва имунната система Има противоракови свойства Подобрява репродуктивните ..
32.49 лв.
Без данък:32.49 лв.
Купи
100% Pure Krill Oil 500 мг 60 гел-капсули | Swanson Съдържа лесно абсорбиращи се фосфолипидни Омега 3, DHA и EPA С високо съдържание на антиоксиданти ..
79.80 лв.
Без данък:79.80 лв.
Купи
Позвънете