Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Пречистена Омега 3 (Рибено Масло) 120 гел-капсули Цена | Doctor's Best

Пречистена Омега 3 (Рибено Масло) 120 гел-капсули Цена | Doctor's Best
Пречистена Омега 3 (Рибено Масло) 120 гел-капсули Цена | Doctor's Best
Пречистена Омега 3 (Рибено Масло) 120 гел-капсули Цена | Doctor's Best
Пречистена Омега 3 (Рибено Масло) 120 гел-капсули Цена | Doctor's Best
Пречистена Омега 3 (Рибено Масло) 120 гел-капсули Цена | Doctor's Best
Пречистена Омега 3 1000 мг 120 гел-капсули от Doctor's Best на уникална цена подобрява здравето на сърцето, мозъка, ставите и очите. Doctor`s Best предпазва от атеросклероза, дегенеративни заболявания на очите и ставите и подобрява мозъчните функции.Научете повече

Omega 3 Fish Oil 1000 мг 120 гел-капсули | Doctor's Best

 • За здрави очи, сърце, мозък и стави
 • Не предизвиква киселини
 • Съдържа Golden Omega
 • Без ГМО и глутен
 • Научно доказано качество на хранителната добавка
 • Пречистени полиненаситени мазнини
 • Предотвратява атеросклероза
 • Подобрява когнитивната функционалност
 • За по-добро качество на зрението
 • При възпалителни и дегенеративни патологии на опорно-двигателния апарат
 • Пречистена Омега 3 (рибено масло) 120 гел-капсули е на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Omega 3 Fish Oil?

За пръв път за мастните киселини Омега-3 започнали да говорят още през 30-те години на миналия век. От тогава и до днес се провеждат изследвания, които помагат на учените и медиците да определят свойствата на тези съединения и ефектите, които оказват те върху човешкия организъм.

Omega 3 Fish Oil от Doctor`s Best подпомага здравето на сърцето, ставите, мозъка и очите

През 70-те години на XX век са проведени мащабни изследвания в Гренландия. Станало ясно, че ескимосите – местните жители на острова, практически не боледуват от сърдечно-съдови болести. Това е така, защото тези хора системно употребяват в големи количества мазна риба, богата на полиненаситени мастни киселини.

Днес вече не е под съмнение, че омега-3 помагат за профилактика на проблеми със сърдечно-съдовата система. В същото време нови данни сочат, че полиненаситените мастни киселини са необходими за поддържането на нормалното зрение, а също и на други органи и системи. Затова ние от Biomall.bg Ви предлагаме една хранителна добавка на страхотна цена, която да Ви осигури здраве като на ескимосите – Пречистена Омега 3 1000 мг 120 гел-капсули от производителя Doctor's Best.

Как действа Пречистена Омега 3 на гел-капсули?

Purified and Clear Omega 3 Fish Oil with Golden Omega е хранителна добавка, получена от мазни сортове риба. Основно такава риба съдържа в себе си два вида мастни киселини Omega-3: EPA и DHA. Тези киселини са добре известни с това, че са много полезни за здравето на кожата и сърцето. Освен това рибеното масло оказва и силно влияние върху човешкия мозък. Добавката притежава мощни противовъзпалителни ефекти и е една удобна алтернатива за получаване на полезните за здравето ни омега киселини.

Как Пречистена Омега 3 влияе върху мозъка?

Omega 3 Fish Oil на уникална цена подобрява паметта, когнитивните функции и дейността на мозъка

Този продукт подпомага нормалното функциониране и развитие на мозъка. До голяма степен омега киселините 3 се съдържат в човешкия мозък, като съхраняват здравето на клетъчните мембрани и облекчават връзката между невроните. Ниските нива на тези мастни киселини ускоряват стареенето на мозъка и способстват понижаването на обема на мозъка при възрастните хора. Освен това Omega 3 Fish Oil 1000 mg 120 softgels на Doctor's Best помага и при умерена загуба на паметта.

Изследванията показват, че рибеното масло подобрява мозъчните функции при хора, които страдат от болестта на Алцхаймер, а съгласно данните, маслото може да помогне и на хора с влошени когнитивни функции. Също така приемът на хранителната добавка Пречистена Омега 3 на капсули от 1000 мг помага и в борбата с депресията.

Както вече споменахме, мазната риба с нейните полезни киселини съдейства за по-доброто цялостно здраве, което включва и здравето на ставите. Как става това?

Как действа Purified & Clear Omega-3 Fish Oil на гел-капсули върху ставите?

Тук влияят три основни механизма на омега-3, които способстват запазването на здравето на костите и ставите. Първият механизъм е да активират процесите на костно образуване и да възпрепятстват разреждането на костната тъкан с възрастта, което води до развитието на остеопороза. Омега-3 в тази хранителна добавка способстват съхраняването еластичността на съединително-тъканните елементи на ставите (сухожилия, връзки, ставни капсули), на ставните хрущяли, подобряват свойствата на вътреставната смазка.

Omega 3 Fish Oil на Doctor`s Best заздравява тъканите на ставите и коститеЗдравите кости понижават значително риска от счупване в старческа възраст, като продуктът съхранява структурата и еластичните свойства на съединителната тъкан и запазва нормалния строеж и функции на ставите.

Вторият механизъм, по който действа върху ставите Пречистена Омега 3 1000 мг 120 гел-капсули, която предлагаме за Вас на изумително добра цена, е да забавя разпадането на колагеновите влакна в ставния хрущял при възпалителни и дегенеративно-дистрофични болести на ставите. А третият е да понижава активността на възпалителните реакции в ставите тъкани.

Непосредственото влияние върху състоянието на ставите оказва подобряване състоянието на сърдечно-съдовата система при прием на Пречистена Омега 3 (рибено масло) 120 гел-капсули.

Omega 3 Fish Oil 1000 mg 120 softgels на Doctor's Best за съдовете и сърцето

Omega 3 Fish Oil на изгодна цена подобрява състоянието на сърцето, намалява холестерола и предпазва от инфаркт

И така, защо омега-3 мастните киселини са толкова полезни за сърцето? За да отговорим на този въпрос, първо ще обърнем внимание върху вредата, която оказват върху организма ни наситените мазнини и холестерола. Последният може да се отлага по стените на съдовете, което води до образуването на така наречените холестеролни плаки. Стените на кръвоносните съдове стават по-малко еластични и гъвкави – развива се атеросклероза и вследствие на това редица други сърдечно-съдови патологии.

Но холестеролът не е толкова вреден, колкото ни се струва на пръв поглед. Както знаем, холестеролът бива „добър“ и „лош“. Използването на много наситени мазнини способства увеличаването на концентрацията само на „лошия“ такъв, което съответно увеличава вероятността от развиване на атеросклероза. Но достатъчното използване на омега-3, което предлагаме под формата на капсули с продукта Omega 3 Fish Oil за Вас, понижава нивата на липопротеините с ниска плътност (иначе казано, вредния холестерол).

Освен това при системна употреба на добавката се намалява общото ниво на липиди в кръвта. Удивителен факт е, че за да се понижи концентрацията на мазнини в кръвта, трябва да се използват именно мазнини, но не какви да е, а полиненаситени, които присъстват в тази хранителна добавка.

Днес знаем, че omega-3 оказват антивъзпалително действие, като така намаляват нивото на факторите на възпаление в клетките на сърцето. Нееднократно е потвърдена и положителната роля на полезните мастни киселини при профилактика на инфаркти, исхемии на сърцето и аритмии. Освен това има данни, които свидетелстват за това, че влияят благоприятно за възстановяването на хора, прекарали инфаркт или други сърдечни проблеми.

Purified & Clear Omega-3 Fish Oil за по-добро здраве на очите

Omega 3 Fish Oil на Doctor`s Best подобрява качеството на зрението и предпазва от дегенеративни очни заболяванияМалко хора знаят, че полиненаситените мазнини а и важен компонент за доброто зрение. Скорошни изследвания доказаха, че ненаситените мастни киселини, в частност омега-3, които в продукта Omega 3 Fish Oil 1000 мг 120 меки капсули от Doctor's Best са пречистени от всякакви примеси, понижават съществено вероятността от развитие на старческа дегенерация на жълтото тяло.

Точно това заболяване днес е едно от най-разпространените очни заболявания, вследствие на което се нарушава яснотата на зрението и неговото качество при по-възрастните хора. Тази патология се характеризира с увреждане на централното зрение, а също и с влошаване яснотата на периферното зрение. Лекарите казват, че старческите нарушения на зрението може значително да се „отложат с десетки години, ако имаме добри хранителни навици“.

В частност специалистите съветват да използваме достатъчно полиненаситени мастни киселини, за да поддържаме в добро състояние здравето на очите си. Капсулите Purified & Clear Omega-3 Fish Oil на невероятна цена защитават ретината на окото от възпаления и окисления, а освен това предотвратяват развитието на нервно-съдови нарушения, вследствие на които се развива това очно заболяване.

Знаем, че колбичките и пръчиците (фоторецептори, улавящи светлината) съдържат много омега-3, а при дефицита на тези киселини се повишава вероятността на дегенериране на жълтото петно. Приемайте хранителната добавка на Doctor's Best Пречистена Омега 3, за да запазите здравето на сърцето, мозъка, очите и ставите си!

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 гел-капсули на ден с прием на храна.

Дозировка: 2 гел-капсули

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (2 гел-капсули)Стойност%ПДД
Калории20 
Общо мазнини2 гр3%†
Рибено масло от аншоа2000 мг**

Общо омега-3 мастни киселини от етилови естери

EPA

DHA

1400 мг

800 мг

400 мг

**

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: риба, желатин, глицерин, пречистена вода, микс от токофероли (антиоксиданти).

Съдържа риба (масло: аншоа, желатин, талапия/шаран).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите или приемате антикоагуланти, се консултирайте с лекар, преди да започнете приема на този продукт! Съхранявайте на прохладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Рибено масло Fish Oil 480 EPA/ 240 DHA 50/100/200/300 гел капсули | Pure Nutrition Помага за здраво сърце Стимулира имунната система Подобря..
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Купи
Omega-3 1000 mg капсули I Myvitamins Повишава имунитета Има антиоксидантно въздействие Подпомага метаболизма Съдейства за здравето на сърцето Спомага ..
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Купи
Omega-3 Fish Oil 1000 мг гел-капсули | Natrol За здраво сърце и силен имунитет Срещу проблеми със ставите За подобряване на когнитивните функции Намал..
22.49 лв.
Без данък:22.49 лв.
Купи
Позвънете