Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Масло от Крил 500 мг меки капсули Топ Цена | Swanson

Масло от Крил 500 мг меки капсули Топ Цена | Swanson
Масло от Крил 500 мг меки капсули Топ Цена | Swanson
Масло от Крил 500 мг меки капсули Топ Цена | Swanson
Масло от Крил 500 мг меки капсули Топ Цена | Swanson
Масло от Крил 500 мг меки капсули Топ Цена | Swanson
Масло от Крил 500 мг меки капсули на невероятна цена поддържа здравето на сърцето и регулира нивата на холестерола. 100% Pure Krill Oil повлиява положително на развитието на мозъка, както и намалява риска от рак на черния дроб, гърдата и на дебелото червоНаучете повече

100% Pure Krill Oil 500 мг 60 гел-капсули | Swanson

 • Съдържа лесно абсорбиращи се фосфолипидни Омега 3, DHA и EPA
 • С високо съдържание на антиоксиданти и противовъзпалителни флаваноиди като астаксантин
 • Добито чрез устойчиви и екологично чисти практики
 • Намалява възпалението и свързаните симптоми
 • Подпомага невротрансмитерите за повишаване на настроението
 • Доказано положително въздействие върху кожата, косата и ноктите
 • Масло от Крил 500 мг меки капсули е на топ цена от Swanson

Какво знаем за Масло от Крил?

Маслото от крил е сред най-добрите източници на Омега 3 есенциални мастни киселини, но не всички добавки масло от крил са еднакви. Екипът от експерти на Swanson Health Products е извършил изчерпателно търсене, за да намери най-доброто. Superba2™ Krill Oil от Aker Biomarine Antarctic AS е с висококачествена бионаличност, която го отличава от останалите. Но също така Superba2 Krill Oil е екологично отговорен избор. Устойчивите техники за екологична реколта защитават океана и неговите нежни екосистеми, поставяйки ги в челните редици на екологично чисти и устойчиви риболовни практики. Superba2 Масло от Крил е направено с патентована технология Flexitech™, която помага да се премахнат нежеланите соли и други примеси, за да се получи Масло от Крил с несравнимо качество.

Масло от Крил 500 мг на Swanson може да намали ставни възпаления и болка, които често съпътстват подагра, остеоартрит и ревматоиден артритВсяка мека капсула Масло от Крил от Swanson доставя както EPA (ейкозапентанова киселина), така и DHA (докозахексанова киселина) за пълноценно хранене. Фосфолипидната форма на Маслото от Крил позволява EPA и DHA да се поемат директно в клетъчните мембрани, драстично повишавайки бионаличността. В допълнение, в Маслото от Крил се съдържа антиоксидантът астаксантин, който не само предпазва EPA и DHA от разграждане, но също така осигурява ценна защита от свободните радикали за организма. 100% Pure Krill Oil 500 мг на Swanson използва най-доброто масло от крил в света, като предоставя полезен източник на Омега 3 за подхранване на сърдечно-съдовата система, поддържане на психичното здраве, подпомагане на имунната система и други.

Как действа Масло от Крил на капсули?

Крил са малки студеноводни ракообразни, подобни на скаридите. По-големите риби като сьомга, китове и други хищници ги консумират като основен хранителен източник. Маслото от рубинен червен крил е уникално като източник на морски Омега 3 мастни киселини, като цял хранителен екстракт, който не се нуждае от дестилация и има значително по-малко стъпки за обработка, за да постигне своето състояние в консумативна форма.

Разположен в началото на хранителния цикъл, крилът е високо хранителен и почти не съдържа примеси и замърсявания, дори в първоначалното си състояние. Не се изисква пречистване или дестилация, което означава, че Маслото от Крил подлежи само на много малко преработка. Уловът на крил се обработва направо от океана на борда на най-съвременните съдове, гарантирайки запазването на неговата свежест и хранителна стойност. Глобалното наличие на крил тежи около 500 милиона тона, но само малка част от това се добива всяка година. Масло от Крил на страхотна цена от Swanson подкрепя Вашето здраве и осигурява някои от най-важните градивни елементи на тялото.

Масло от Крил 500 мг гел капсули на супер цена подкрепя Вашето здраве и осигурява някои от най-важните градивни елементи на тялотоОмега 3 мастните киселини се проучват задълбочено от 1985 г. и е доказано, че играят важна роля за растежа и развитието на човешкия организъм, както и за здравето и болестите. Не получаваме достатъчно омега 3 чрез диетата си, просто защото не консумираме достатъчно риба. Следователно приемането на хранителни добавки с тези мастни киселини e важнo, за да ни помогнe да получим количеството, от което нашите органи се нуждаят.

Кои са топ предимствата на Масло от Крил:

 • Повишава нивата на омега-3

Омега 3 мастните киселини EPA и DHA са важни за оптималното здраве на сърцето, мозъка, очите, ставите и кожата и допринасят за намаляване на възпалението в организма.Рибеното масло наистина работи, но Маслото от Крил показва по-голям потенциал за осигуряване на по-добро здраве на сърцето чрез предотвратяване на сърдечни заболявания. Тази мощна богата на Омега 3 добавка Масло от Крил от Swanson постига това, като понижава нивата на LDL, или лошия холестерол, и триглицеридите, като в същото време повишава нивата на HDL, или добрия холестерол.

Според много изследвания, проведени през последното десетилетие, Маслото от Крил може да предотврати втвърдяването на артериите и атеросклерозата, както и намаляването на високото кръвно налягане, като потенциално намалява значително риска от инсулт или инфаркт.

Изследователите са открили, че ниските метаболитни стойности могат да бъдат една от основните причини за затлъстяването и могат допълнително да доведат до сърдечно-съдови проблеми. Консумирайки Омега 3 като тези, съдържащи се в Масло от Крил от Swanson, можете да намалите мастните депа в тялото, като подобрите общите си метаболитни нива.

Паметта, здравето на мозъка и познавателната функция, свързани с възрастта, са от голямо значение. Тъй като повечето хора имат недостиг на Омега 3, приемането на Масло от Крил може да помогне за подобряване на концентрацията и на паметта чрез намаляване на оксидативния стрес в мозъка и стимулиране на кръвния поток и изчистване на плака, като действа като вазодилататор. Маслото от Крил също показва потенциално намаляване на депресията, подобряване на общото настроение и намаляване на пристъпите на тревожност.

 • Предимството на фосфолипидите

Не всички Омега 3 са еднакви. Омега 3 на Масло от Крил са във фосфолипидна форма, което прави процеса на доставка до клетките на тялото по-ефективен. Всъщност, в сравнение със стандартното рибено масло, по-малка доза Масло от Крил може да даде същите, ако не и повече количества Омега 3. Фосфолипидите играят важна роля за доставянето на Омега 3 на жизненоважни органи като мозъка, сърцето, черния дроб и ставите. Изследванията показват, че фосфолипид-свързаните омега 3 (във формата на EPA & DHA) се абсорбират по-добре поради по-добрата бионаличност и следователно по-ефективно се доставят до местата, които най-много се нуждаят от него.

По-конкретно, едно от най-непосредствените и забележими предимства на маслото от крил е, че не получавате онзи рибен послевкус или оригване, от което потребителите често се оплакват, когато приемат добавка с омега 3. Защо? Фосфолипидните омега 3 се разтварят във вода и лесно се смесват със стомашните течности.

 • Съдържа холин

Масло от Крил 500 мг може да предотврати втвърдяването на артериите и атеросклерозата, както и намаляването на високото кръвно налягане, като потенциално намалява значително риска от инсулт или инфаркт.Маслото от Крил естествено съдържа холин. Холинът е органично, водоразтворимо съединение, което не е нито витамин, нито минерал. Често се групира с витамин В-комплекс поради неговите сходни свойства и функции. Естествено се намира в яйчен жълтък, пилешки дробчета, сьомга, соя и други, както и в масло от крил. Холинът е от решаващо значение за организма за много неща, като клетъчна структура, функция и сигнализация, както и омега 3 мастните киселини, холинът допринася за сърдечно-съдовото, чернодробното и когнитивното здраве. Холин се използва от тялото за производството на ацетилхолин, невротрансмитер, който участва в невронни мрежи, свързани с паметта и мускулната функция. Освен това е доказано, че повлиява положително върху развитието на мозъка, както и намалява риска от рак на черния дроб, гърдата и на дебелото черво. Холинът е официално признат като условно необходима хранителна съставка от Института по медицина през 1998 г.

 • Естествен антиоксидант Астаксантин

Астаксантинът е основен антиоксидант, намиращ се в антарктическия крил, и той естествено запазва омега 3 мастните киселини, като ги поддържа стабилни. Астаксантинът е океанският каротеноид, който прави фламингото розово и сьомгата червена. Астаксантин се намира и в крил, малките ракообразни, храна от антарктическите китове.

Маслото от Крил на невероятна цена съдържа астаксантин, лецитин и морски омега 3 мастни киселини. Маслото от Крил също съдържа дълговерижните мастни киселини докозахексаенова киселина (DHA) и ейкозапентаенова киселина (EPA). Тези „добри“ мазнини са от съществено значение за основните функции на очите и мозъка. Астаксантинът може да намали ставни възпаления и болка, които често съпътстват подагра, остеоартрит и ревматоиден артрит.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула 1-2 пъти дневно.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

100% чисто масло от крил Superba2™ (от миди)

     Омега-3 мастни киселини

          EPA (ейкозапентаенова киселина)

          DHA (докозахексаенова киселина)

     Астаксантин

500 мг

110 мг

60 мг

27.5 мг

50 мкг

**

**

**

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, глицерин, пречистена вода, ванилин.

Съдържа миди (крил).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар, преди да започнете приема на този продукт, ако приемате някакви лекарства, особено такива за разреждане на кръвта!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Omega-3 Krill Oil 500 мг 60 капсули | OstroVitМаслото от крил е невероятна хрaнителна добавка, придобиваща все по-голяма популярност в световен мащаб...
37.95 лв.
Без данък:37.95 лв.
Купи
Krill Oil (Крил Ойл) 1000 мг 30 дражета | Nature's Bounty Подобрява дейността на сърцето Съдържа 170 мг Омега 3 мастни киселини Krill Oil (Крил Ой..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Купи
Total Krill Oil 500 мг 30 гел-капсули I Myvitamins Срещу болести на сърцето Предотвратява атеросклерозата Възпрепятства появата на диабет Бори се с де..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Купи
Позвънете