Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Аксесоари за кафе

Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Чаша за чай 300мл / 1бр. Порцелановa чашaКафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени и чаени продукти и изделия. Производителят е известен с уникалния си способ за изпичане на кафените зърна по бавна технология, която по..
14.30 лв.
Без данък:14.30 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Бъркалки за кафе 50 брКафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен с уникалния си способ за изпичане на кафените зърна по бавна технология, която позволява съхранението на пол..
1.43 лв.
Без данък:1.43 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Термо чаша 100 млКафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, която  се занимава с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен с уникалния си способ за изпичане на кафените зърна по бавна технология, която позволява съхранението н..
8.80 лв.
Без данък:8.80 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Стъклени чаши за кафе 1 брКафе Мауро е фирма за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез която запазва полезността на кафените зърна. Днес Мауро Ви предлага да изпиете своето кафе по един по-елегантен, по-изискан, по-проз..
3.30 лв.
Без данък:3.30 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Чаша за капучино или чай 1 бр. Порцеланова чашаКафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез която запазва полезността на кафените зърна. Днес Мауро Ви предлага да изпиете своето капучино или чай по ед..
8.80 лв.
Без данък:8.80 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Чаша за еспресо с чинийка 1 бр. Порцеланова чаша за кафеКафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез която запазва полезността на кафените зърна. Днес Мауро Ви предлага да изпиете своето кафе по един ..
6.60 лв.
Без данък:6.60 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Пластмасови чаши 50 бр 80 мл Caffe MauroПластмасовите чаши с логото на Кафе Mauro са невероятно удобни за ежедневна употреба.Събират 80 мл кафена напитка, което ги прави изключително функционални и не е необходимо да се мият. Просто изхвърлете и когато Ви потрябва - вземете си нова! Разфас..
2.75 лв.
Без данък:2.75 лв.
Купи
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Позвънете
Filter Products