Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Термо чаша 100 мл Топ Цена

Caffe Mauro Термо чаша 100 мл Топ Цена
Caffe Mauro Термо чаша 100 мл Топ Цена
Caffe Mauro Термо чаша 100 мл на супер цена запазва температурата на Вашата напитка дълго време и е удобен начин да пренесете кафето си навсякъде и по всяко време, без риск да го разлеете и все така горещо.Научете повече
8.80 лв.
Без данък: 8.80 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Термо чаша 100 мл
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Caffe Mauro Термо чаша 100 мл на топ цена е практична и удобна навсякъдеCaffe Mauro Термо чаша 100 мл

Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, която  се занимава с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен с уникалния си способ за изпичане на кафените зърна по бавна технология, която позволява съхранението на полезните им свойства. Именно за това Мауро е единствена и неподражаема марка, твърдо стъпила на пазара по целия свят.

Днес Mauro Ви предлага да запазите гореща любимата си кафена напитка по-дълго, много по-дълго, като използвате термо чашата с логото на Caffe Mauro. Освен че ще запази температурата на напитката, е с достатъчна вместимост, за да не ограничавате дължината на своето кафе. Дали го обичате късно, нормално или дълго – термо чашата Мауро ще помести всяка капка. Изберете да използвате Caffe Mauro Термо чашата от 100 мл сега на невероятна цена!

Отдайте се на удоволствието от горещото кафе колкото време пожелаете!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете