Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Кафе

Belmeno Coffee 30 пакетчета Belmeno Coffee 30 пакетчета
Безплатна доставка
Марка: FORX5
Belmeno Coffee 30 пакетчета | FORX5 По-ефективен, бърз и с траен ефект на отслабване Пълна детоксикация Силно потиска апетита Стимулира и насърчава храносмилането Намалява отоците в различни части на тялото Енергизира и ободрява тялото Belmeno Кафе за Отслабване и Детокс на топ цена от FORX5Какво зн..
110.00 лв.
Без данък:110.00 лв.
Джобна кафемашина Wacaco MiniPresso NS 1бр.с Nespresso капсули
Безплатна доставка
Марка: Nespresso
Джобна кафемашина Wacaco MiniPresso NS с Nespresso капсулиДжобната кафемашина Wacaco е един страхотен подарък за Вас и Вашите близки. Лесна за употреба и много практична. Кафемашина Wacaco за Nespresso капсули прави едно невероятно кафе, на което може да се насладите с удоволствие. Създадена е ..
139.90 лв.
Без данък:139.90 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Чаша за чай 300мл / 1бр. Порцелановa чашaКафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени и чаени продукти и изделия. Производителят е известен с уникалния си способ за изпичане на кафените зърна по бавна технология, която по..
14.30 лв.
Без данък:14.30 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Бъркалки за кафе 50 брКафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен с уникалния си способ за изпичане на кафените зърна по бавна технология, която позволява съхранението на пол..
1.43 лв.
Без данък:1.43 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Термо чаша 100 млКафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, която  се занимава с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен с уникалния си способ за изпичане на кафените зърна по бавна технология, която позволява съхранението н..
8.80 лв.
Без данък:8.80 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Стъклени чаши за кафе 1 брКафе Мауро е фирма за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез която запазва полезността на кафените зърна. Днес Мауро Ви предлага да изпиете своето кафе по един по-елегантен, по-изискан, по-проз..
3.30 лв.
Без данък:3.30 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Чаша за капучино или чай 1 бр. Порцеланова чашаКафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез която запазва полезността на кафените зърна. Днес Мауро Ви предлага да изпиете своето капучино или чай по ед..
8.80 лв.
Без данък:8.80 лв.
Купи
Марка: Caffe Mauro
Caffe Mauro Чаша за еспресо с чинийка 1 бр. Порцеланова чаша за кафеКафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез която запазва полезността на кафените зърна. Днес Мауро Ви предлага да изпиете своето кафе по един ..
6.60 лв.
Без данък:6.60 лв.
Купи
Марка: Nespresso
Nespresso Volluto 10 бр. Кафе капсулиКакво знаем за Неспрессо?Компанията Неспрессо способства за опазването на околната среда поддържа на фермите като осигурява култивирането и доставянето на висококачествено кафе. Програмата „Nespresso Ecolaboration” обединява неправителствени..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Марка: Nespresso
Nespresso Volluto Decaffeinato 10 бр. Кафе капсулиКакво знаем за Неспрессо?Компанията Неспрессо способства за опазването на околната среда поддържа на фермите като осигурява култивирането и доставянето на висококачествено кафе. Програмата „Nespresso Ecolaboration” обединява неп..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Марка: Nespresso
Nespresso Tokyo Vivalto Lungo 10 бр. Кафе капсулиКакво знаем за Неспрессо?Компанията Неспрессо способства за опазването на околната среда поддържа на фермите като осигурява култивирането и доставянето на висококачествено кафе. Програмата „Nespresso Ecolaboration” обединява..
13.09 лв.
Без данък:13.09 лв.
Купи
Марка: Nespresso
Nespresso Vanilla Eclair 10 бр. Кафе капсулиКакво знаем за Неспрессо?Компанията Неспрессо способства за опазването на околната среда поддържа на фермите като осигурява култивирането и доставянето на висококачествено кафе. Програмата „Nespresso Ecolaboration” обединява неправите..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 43 (4 Страници)

Ние от BioMall.bg Ви предлагаме богат асортимент от кафета на водещи марки. Някои от тях са Caffe Gioia, Lavazza, Musetti Miо, Mauro caffe и други изключителни лидери, с доказано качество, стил и невероятен вкус. Богатата гама от кафета, която предлагаме е от кафе на зърна, което е приготвено от зърна Арабика и Робуста. Кафе на капсули, мляно кафе, Кафе на дози и кафе за различни системи са продуктите, които може да откриете тук. За любителите на кафе, които обаче желаят да избегнат приема на кофеин, ние предлагаме и безкофеинови кафета, които са в различни варианти.

Насладете се на ароматните кафета, с невероятен вкус.

Позвънете
Filter Products