Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

К-линк България ООД

К-Остеолайф 120 капсули К-линк България
Не се преглага
К-OsteoLive, 120 капсули К-линк БългарияКакво представляват капсулите К-OsteoLive?К-OsteoLive са капсули, чиято основна съставка е добита от органични водорасли, които са йонизиран източник на калций. Калцият е минерал, участващ в структурата на костите, зъбите, мускулите и отговорен за работат..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Не се преглага
Органик К-Биогрийн 250/500гр К-линк България
Не се преглага
Органик К-Биогрийн от К-линк БългарияКакво е К-Биогрийн?К-Биогрийн е органична суперхрана, която подобрява здравословното състояние на организма, изчиства от натрупаните токсини и благоприятства постигането на оптимално тегло. К-биогрийн съдържа 58 растителна вида, включително плодове, зеленчуци, зъ..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Не се преглага
К-Ликвид Алфалфа 500мл К-линк България
Не се преглага
К-Ликвид Алфалфа 500мл К-линк България Какво представлява К-Ликвид Алфалфа?К-Ликвид Алфалфа е хранителна добавка за здравословен живот и защита на организма. Ефектът на продукта се дължи на ценните качества на хлорофила. Хлорофилът е вещество, съдържащо се в зеления пигмент на растенията и учас..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Не се преглага
Пластири Кинотакара 10 лепенки К-линк България
Безплатна доставка Не се преглага
Пластири Кинотакара, 10 лепенки от К-линк БългарияКакво представляват Пластирите Кинотакара?Пластирите Кинотакара са иновативен и удивителен начин за изхвърляне на токсините, борба със стреса и подобряване общото физическо, психическо и умствено състояние на организма. Начинът им на действие е вдъхн..
110.00 лв.
Без данък:110.00 лв.
Не се преглага
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Позвънете
Добавен на | Последно обновен на