Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Пластири Кинотакара 10 лепенки Цена К-линк България

Пластири Кинотакара 10 лепенки Цена К-линк България
Безплатна доставка Не се преглага
Пластири Кинотакара 10 лепенки Цена К-линк България
Пластири Кинотакара 10 лепенки К-линк България на добра цена помагат при детоксикацията, отслабване,при стрес, нервност, безсъние, за главоболие и др.Научете повече
110.00 лв.
Без данък: 110.00 лв.
 • Наличност: Не се преглага
 • Марка: К-линк България ООД
 • Модел: Пластири Кинотакара 10 лепенки К-линк България
 • SKU: KLI-00002
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:02

Пластири Кинотакара, 10 лепенки от К-линк България

Какво представляват Пластирите Кинотакара?

Пластирите Кинотакара са иновативен и удивителен начин за изхвърляне на токсините, борба със стреса и подобряване общото физическо, психическо и умствено състояние на организма. Начинът им на действие е вдъхновен от природата след задълбочено наблюдение и изучаване на дърветата. Японският учен д-р Кавасе установява наличието на странен феномен – въпреки гнилостните процеси, праха и други вредители  в основата на дървото, то продължавало да цъфти без ни най-малки следи от заболявания или смърт. След повече от две десетилетия, благодарение на съвременните технологии, той и екипът му успяват да екстрахират  дървесни сокове, съдържащи ценни смоли и дървесни киселини. Именно въпросните киселини са отговорни за всмукването на ненужните вещества от ствола на дървото и отвеждането им навън, позволявайки растежа на здрави видове. Аналогично, ученият открива и доказва действието на дървесната смола в човешкото тяло. Най-ценни се оказват смолите от бук, дъб и вишна.
Лепенките Кинотакара вече завладяха Азия, Америка и много други страни по света. Милиони са хората, успели да изпитат мощния ефект на ценните дървесни киселини върху цялостното здравословно състояние на организма. Изключителен пробив в детокс – терапията, пластирите Кинотакара от К-линк България сега са на невероятно изгодна цена.

Пластирите Кинотакара действат в две основни направления:

 1. На принципа на лимфния дренаж – произвеждат множество отрицателни йони, които неутрализират положителните йони на телесните токсини
 2. Чрез т.нар. осмотична катаплазма – лепенките Кинотакара извеждат ненужните вещества трансдермално(през кожата). До голяма степен това се дължи  на инфрачервеното излъчване - невидима електромагнитна вълна (FIR), която способства  физиологичната регулация и активност. За щастие, и самият организъм притежава естествена склонност към изхвърляне на токсините, заради концентрацията им в тялото.

Първоначално пластирите Кинотакара са били предназначени за средство  за справяне със стреса и нервното напрежение. По-късно се установяват благотворните ефекти на лепенките върху редица други проблеми и смущения. Пластирите Кинотакара доказано подобряват кръвообращението, усилват метаболизма, пречистват и заздравяват кръвните клетки, облекчават ставни и костно – мускулни болки, подобряват качеството на съня и отвеждат излишните течности от организма.
 
Пластирите Кинотакара се поставят на стъпалата или на други части на тялото. Те са бели на цвят, но след употреба се оцветяват в различни нюанси – от зеленикаво, през жълто-кафяво или сиво-черно, като с течение на времето цветът избледнява и изсветлява. Препоръчително е времето за действие да бъде  между 8-12 часа, по време на сън. Още след първата нощ, потребителите съобщават за подобрен тонус и самочувствие. След по-малко от седмица настъпва пълно елиминиране на всички токсини и оптимизиране на здравния статус.
Лепенките Кинотакара абсорбират излишните течности и токсични отлагания от всички части на тялото. Поставянето им на стъпалата не е случайно, тъй като там се намират рефлекторните точки на вътрешните органи.

Какво съдържат лепенките Кинотакара?

Най-ценната съставка на лепенките Кинотакара безспорно е дървесната киселина. Към нея се добавят турмалин, хитосан, вулканичен прах, органичен силициев двуокис и декстрин и получената прахообразна смес се подлага на високотехнологична топлинна обработка.

За кого са предназначени Пластирите Кинотакара?

 • При детоксикацията, отслабване
 • При стрес, нервност, безсъние
 • За главоболие от различен произход
 • При бъбречни заболявания
 • При ревматизъм, отекли и подути крака и болки в ставите
 • Нарушено храносмилане, лениви черва, лошо кръвообращение
 • При прекомерно задържане на течности в организма.

Начин на употреба: Пластирите се залепят на стъпалата, но може и в друга част на тялото.

За интензивно и качествено прочистване се поставят по две лепенки на двете стъпала в продължение на 5 нощи.
Профилактично се поставят по две лепенки на двете стъпала веднъж седмично или веднъж на две седмици.
Кажете сбогом на отровните натрупвания в тялото и започнете „на чисто” сега с Пластирите Кинотакара  10бр. от К-линк, които ви предлагаме на страхотна цена

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете