Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

К-Остеолайф 120 капсули Цена К-линк България

К-Остеолайф 120 капсули Цена К-линк България
Не се преглага
К-Остеолайф 120 капсули Цена К-линк България
К-OsteoLive капсули на К-линк България е продукт с изключително качество и здравословни ползи на добра цена. Те се отдават предимно на компонентите в състава му. Водораслите са богат, природен източник на минерали, сред които калций, магнезий, фосфор и дрНаучете повече
75.00 лв.
Без данък: 75.00 лв.
 • Наличност: Не се преглага
 • Марка: К-линк България ООД
 • Модел: К-Остеолайф 120 капсули К-линк България
 • SKU: KLI-00005
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:02

К-OsteoLive, 120 капсули К-линк България

Калцият в К-OsteoLive се абсорбира изключително лесно и бързо и така допринася за един по-здрав организъм.

Какво представляват капсулите К-OsteoLive?

К-OsteoLive са капсули, чиято основна съставка е добита от органични водорасли, които са йонизиран източник на калций. Калцият е минерал, участващ в структурата на костите, зъбите, мускулите и отговорен за работата на сърцето. За съжаление, много хора изпитват дефицит на елемента, което се отразява на общото им здравословно състояние. При повишаване общата киселинност в тялото, калцият намалява, което води до заболявания на костите, например остеопороза.  От друга страна, набавянето му чрез хранителни добавки често не се характеризира с висока усвояемост. Калцият в К-OsteoLive се абсорбира изключително лесно и бързо и така допринася за един по-здрав организъм. Освен калций в състава на продукта влизат още магнезий и цели 73 минерали и витамини.
К-OsteoLive капсули за здравето на вашите кости, нерви и сърце е на атрактивна цена с гарантирано качество от К-линк България.

На какво се дължи ефектът от К-OsteoLive?

К-OsteoLive е продукт с изключително качество и здравословни ползи на добра ценаК-OsteoLive е продукт с изключително качество и здравословни ползи на добра цена. Те се отдават предимно на компонентите в състава му. Водораслите са богат, природен източник на минерали, сред които калций, магнезий, фосфор и др. 
Най-важните функции на калция са: изграждане на костната тъкан, провеждане на нервни импулси, мускулни съкращения и участие в кръвосъсирването. Скелетът на здрав мъж съдържа около 1.2 кг калций, който се намира в непрекъснато движение между костите и  кръвта и останалите части на тялото. Особена нужда от калций възниква при жените по време на бременност, както и в периода на менопаузата, а също и при продължителни диети и небалансирано хранене.
Магнезият от своя страна е необходим за състоянието на нервите, мускулите и сърцето и дефицитът му се изразява в нервно изтощение, липса на концентрация, умора, депресии и др. Той също участва в образуването на хрущялите и колагена, в калциево-фосфорния баланс и стимулира имунитета.
К-OsteoLive е обогатен с  т.нар MSM (метилсулфатметан), съединение съдържащо до 85% от сярата в организма. Сярата и нейните съединения са полезни при облекчаването на ставно-костни болки и стимулират регенерацията на хрущялна тъкан при заболявания като остеоартрит, ревматоноиден артрит и хронична болка в ставите. Освен това има помага при алергични прояви, вкл. сенна хрема.
К-OsteoLive капсули на много изгодна цена съдържа и витамини D (жизненонеобходим за структурата на костите) и К1, който предпазва от анемии, поддържа гъстотата на кръвта и е важен за мускулните влакна. Ценен в състава е ензимът пептидаза, разграждащ мазнините и улесняващ усвояването на К-OsteoLive.

Кои са полезните действия на К-OsteoLive?

 • К-OsteoLive капсули на много изгодна цена съдържа и витамини D (жизненонеобходим за структурата на костите) и К1Заздравява костите и зъбите
 • Облекчава болките в ставите
 • Намалява риска от фрактури и загуба на костна плътност
 • Регулира сърдечния ритъм и мускулните контракции
 • Предпазва от поява на желязодефицитна анемия
 • Подобрява метаболизма и осъществява контрол на телесното тегло
 • Оптимизира работата на нервната система и се бори със стреса и безсънието
 • Намалява риска от образуването на кръвни съсиреци
 • Предпазва от рак на дебелото черво
 • Има антихистаминов ефект, облекчава пристъпите на сенна хрема

Брой капсули в опаковка: 120 капсули

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула, 2-3 пъти дневно по време на хранене
Препоръчва се ежедневна употреба в течение на 30 дни при установен недостиг на калций и/или магнезий.
Поддържащи и профилактични дози - 2 пъти седмично.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете