Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Глицин на прах 454 гр Топ Цена | Now Foods

Глицин на прах 454 гр Топ Цена | Now Foods
Глицин на прах 454 гр Топ Цена | Now Foods
Глицин на прах 454 гр Топ Цена | Now Foods
Глицин на прах 454 гр Топ Цена | Now Foods
Глицин на прах 454 гр Топ Цена | Now Foods
Глицин на прах 454 гр от Now Foods на супер цена е безвреден и представлява кристален прах без мирис и цвят. Glycine в естествен вид се среща във всички живи организми (без изключение), в сложния състав на белтъчните молекули.Научете повече
59.90 лв.
Без данък: 59.90 лв.
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:02

Глицин на прах 454 гр | Now Foods

  • Мощен антиоксидант
  • Стимулира имунната система
  • Важна за ДНК и РНК;
  • Поддържа производство на енергия
  • Хранителна добавка Глицин чист прах от Now Foods на супер цена

Какво представлява Глицин?

Глицин е прекурсор на креатин, който се използва за конструиране на ДНК и РНК.Glycine е не-есенциална аминокиселина и има най-простата структура на всички аминокиселини, което и позволява да се побере лесно в рамките на протеиновите вериги и да направи място за структурно-големи аминокиселини. Тази функция  я прави много важна и специфична за всички телесни функции. Глицин е прекурсор на креатин, който се използва за конструиране на ДНК и РНК.

Аминокиселината глицин не е хирален и има само една форма без D-или L-наименование. Глицинът е безвреден и представлява кристален прах без мирис и цвят. В естествен вид се среща във всички живи организми (без изключение), в сложния състав на белтъчните молекули.
 
Глицинът като неесенциална /заменима/ аминокиселина, участва в състава на белтъците. Глицинът е най-малката аминокиселина, но за сметка на това е една от най-съществените аминокиселини, произвеждани от организма. Може да се използва за създаване на мускулна тъкан и да преобразува глюкозата в енергия.

Глицинът участва в биосинтеза на различни метаболити в човешкото тяло. Той е съставна част на креатина, на пуриновото ядро и взема участие в синтеза на нуклеиновите киселини. Също така доставя азот за синтеза на други аминокиселини.

Кои са ползите от глицина?

Глицина не е важен само за създаването на мускулна тъкан и преобразуването на глюкозата в енергия. Но също така глицина е от съществено значение и за поддържането на здрави централна нервна система и храносмилателна система.

Някои изследвания в последните години доказват, че глицинът предпазва от някои видове рак, благодарение на своето антиоксидантно действие. Той се използва от организма за изграждането на нормални ДНК и РНК направления.

За какво се използва Glycine - Глицин на прах?

Той се използва при стомашни язви, нервни разстройства (шизофрения), превъзбуденост, безсъние, ниска кръвна захар, подагра. Също така може  да облекчи и намали мускулните спазми, симптоми на простатна хиперплазия, както и да засили имунната система.

Глицин на прах на топ цена може да се използва още при: намалена умствена работоспособност, девиантни форми на поведението при децата и подрастващите

Глицин на прах на топ цена може да се използва още при: намалена умствена работоспособност, девиантни форми на поведението при децата и подрастващите, психоемоциално напрежение в стресови ситуации, като например изпити, конфликтни ситуации, при различни функционални и органични заболявания на нервната система, съпроводени с повишена възбуденост, емоционална нестабилност, понижение на умствената работоспособност и нарушение на съня (неврози, неврозоподобни състояния,вегетативна дистония, последствия от инфекция на нервите перинатални и други форми на енцефалопатия и когато е в следствие от алкохол, ишемически инсулт.

Кои са източниците на глицин и кой може да го приема?

В много храни съдържат глицин, основните източници са богати на протеини – риба, месо, бобови растения и млечни продукти.

Хората в добро физическо състояние не се нуждаят от допълнителен прием на глицин под формата на хранителни добавки. При необходимост глицин се приема само под лекарски надзор.

Вероятността от развитие на дефицит на глицин е много малка, тъй като тялото може да синтезира достатъчно количество глицин. Именно затова спада към групата на неесенциалните /заменими киселини/, което означава, че той може да се синтезира и в тялото.

Кой не трябва да приема глицин на прах?

Според проучванията върху  действието на глицин, той няма токсични ефекти. Въпреки всичко, хората с бъбречни или чернодробни заболявания е добре да се консултират с лекар преди да приемат големи количества аминокиселини. Иначе може да възникне нежелано усложнение.

Как глицин въздейства върху организма?

Глицинът рядко може да бъде причина за алергични реакции. Добавката изпълнява роля на регулатор на обменните процеси в организма, намалява психическото и емоционално напрежение, действа благоприятно върху мисловната дейност. Наблюдава се и подобряване на настроението при употребата на веществото, също и по-лесно заспиване. Изследвания показват, че глицинът намалява токсичното и разрушаващо действия на алкохола върху нервната система.

Произведено в: САЩ

Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте 1/4-3/4 чаена лъжичка дневно, смесена с вода или сок..

Дозировка: 3/4 чаена лъжичка (3,0 гр)

Дози в опаковка: 151

Състав в 1 доза (3 грама)Стойност%ПДД
Глицин (свободна форма)3.0 гр (3000 мг)**

† Процент дневни стойности са на базата на 2000 калории диета.

** Daily Value не е установено.
 
Други съставки: Няма.

Не съдържа: захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, миди или консерванти. Вегетариански / вегански продукт.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Само за възрастни! Ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или страдате от някакви заболявания, се консултирайте с лекар преди употреба! Съхранявайте на хладно и сухо място! Моля, рециклирайте!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Накратко за ползите на Глицин: Поддържа производствoто на енергия и е важен за ДНК и РНК Подсилва имунната система и помага при нервни разстройст..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Купи
Глицин на прах 200 гр | OstroVit Мощен антиоксидант Стимулира имунната система Важна за ДНК и РНК; Поддържа производство на енергия Хранителна добавка..
16.95 лв.
Без данък:16.95 лв.
Glycine 500 мг 300 капсули | Double Wood Подпомага здравословния, качествен сън, без да причинява сънливост през деня Подобрява мозъчната дейност Допр..
86.10 лв.
Без данък:86.10 лв.
Купи
Позвънете