Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Чай с чесън за отслабване 60 филтъра Цена I BioEfe

Чай с чесън за отслабване 60 филтъра Цена I BioEfe
Не се преглага
Чай с чесън за отслабване 60 филтъра Цена I BioEfe
Чай с чесън за отслабване 60 филтъра от BioEfe на топ цена нормализира храносмилането, поддържа благоприятна чревна микро-флора, изгаря мазнините, стимулира имунитета, ускорява метаболизма.Научете повече
13.99 лв.
Без данък: 13.99 лв.
 • Наличност: Не се преглага
 • Марка: Nurs
 • Модел: Чай с чесън за отслабване 60 филтъра BioEfe

Чай с чесън за отслабване 60 филтъра I BioEfe

 • Нормализира храносмилането
 • Поддържа благоприятната чревна микро-флора
 • Изгаря мазнините
 • Стимулира имунната защита
 • Понижава нивото на холестерол в кръвта
 • Влияе благоприятно при затлъстяване
 • Подобрява сърдечната функция
 • Чай с чесън за отслабване 60 филтъра е на уникална цена от BioEfe

Какво знаем за растението Чесън?

Чай с чесън за отслабване от BioEfe на уникална цена се отразява благотворно върху работата на стомашно-чревния тракт и подобрява обмяната на веществата.

Чесън у многогодишно тревисто растение от под-семейство Лукови. Има влакнеста коренова система, а луковицата му е сложна-образува от 2 до 50 скилидки, всяка от които е покрита със здрава кожеста обвивка. Листата на растението са заострени в края, правостоящи и достигат дължина около 30-100см. Плодът му представлява кутийка, която почти не дава семена. 

Чай с чесън за отслабване 60 филтъра от BioEfe на страхотна цена увеличава кръвотока, което се явява един от важните етапи на обмяната на веществата. Той помага на клетъчните мембрани да се откриват и по този начин в тях да попадат полезни вещества, витамини и микроелементи. Мастните отлагания също се крият в специални клетки, които с времето се разтягат и пълнят все повече и повече. Продуктът отваря тези „хранилища“, задължавайки клетките да се избавят от натрупаните мазнини, които попадат в кръвта. През това време организмът се ободрява и прелива от сили, тъй като това е имунно този енергетичен резерв, който е събиран за „черни“ дни. 

Как действа Чай с чесън за отслабване?

Чай с чесън за отслабване 60 филтъра на BioEfe съдържа Джинджифил, който се използва в качеството на средство за отстраняване на отоци. Той има много мощно дренажно действие, като различните му ферменти премахват излишната вода от клетките на организма и я извежда по естествен начин. Извеждането на излишната течност се отразява положително на фигурата и прави мускулите по-релефни. Чай с чесън за отслабване на изгодна цена се отразява благотворно върху работата на стомашно-чревния тракт и подобрява обмяната на веществата. Здравият метаболизъм е залог за успех в нелеката борба с излишното тегло. Ако този процес бъде нормализиран, организмът и сам може да се справи с излишната мазнина, като използва енергията от запасите си за поддържане на ускорената работа на обменните процеси. Чай с чесън помага за редукция на теглото без излишни усилия и вреда за организма. Той не е разхлабващо средство, а действа по друг начин. Дава сили, за сметка на което се подобрява работоспособността и енергичността.

Начин на употреба: Едно филтърно пакетче се поставя в 150 мл. гореща вода за 5 мин. Приема се 3 пъти дневно.
Дозировка: 1 филтърно пакетче
Дози в опаковка: 60
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете