Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Beta Ecdysterone 60 капсули Цена I MYPROTEIN

Beta Ecdysterone 60 капсули Цена I MYPROTEIN
Beta Ecdysterone 60 капсули Цена I MYPROTEIN
xxx
Beta Ecdysterone 60 капсули Цена I MYPROTEIN
Beta Ecdysterone 60 капсули Цена I MYPROTEIN
Beta Ecdysterone 60 капсули Цена I MYPROTEIN
Beta Ecdysterone 60 капсули от MYPROTEIN на уникална цена увеличава силата и издръжливостта, намалява мазнините, способства за нарастване на суха мускулна маса.Научете повече
55.49 лв.
Без данък: 55.49 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Myprotein
 • Модел: Beta Ecdysterone 60 capsules

Beta Ecdysterone от MYPROTEIN не позволява на кортизола да разрушава клетките, а също така нормализира синтеза на креатин. Beta Ecdysterone 60 капсули I MYPROTEIN

 • Проявява антиоксидантни свойства
 • Увеличава силата и издръжливостта
 • Намалява мазнините
 • Стабилизира клетъчните мембрани
 • Понижава нивото на захар в кръвта
 • Усилва синтеза на белтъчини
 • Beta Ecdysterone 60 капсули от MYPROTEIN на разумна цена изчиства кожата

Какво знаем за Beta Ecdysterone?

Бета-Eкдистерон (20-Hydroxyecdysone, Ecdysterone или 20E) e природно хормоноподобно вещество, което се среща при насекомите ракообразните и др. За пръв път е изследван от руските учени Сиров и Курмуков през 1976 година.

Beta Ecdysterone 60 капсули от MYPROTEIN на добра цена стимулира синтеза на протеин в цитоплазмата на мускулните клетки чрез ускоряване на синтеза на протеинови вериги от аминокиселини. Той повишава концентрацията на калиеви и калциеви йони във вътрешността на клетката, което на свой ред предизвиква увеличаване на синтеза на ДНК, РНК и белтъчини. Продуктът е изключително полезен, тъй като не позволява на кортизола да разрушава клетките, а също така нормализира синтеза на креатин. Стимулира адаптационните способности на сърцето, подобрява чернодробната работа и състава на кръвта.

Как действа Beta Ecdysterone на капсули?

Beta Ecdysterone 60 капсули на MYPROTEIN е мощно анаболно средство, което не потиска секрецията на собствен тестостерон от организма, както и хормон на растежа. Той повишава силата, обема на мускулите и ускорява възстановяването. Способен е да оказва влияние на количеството клетки-сателити, от които в последствие се образуват нови мускулни клетки, а също така и да увеличава размера на мускулите. Явява се природно нехормонално средство, което не оказва въздействие върху обмяната на полови хормони.

Beta Ecdysterone на отлична цена намалява действието на кортизола, оптимизира сърдечната дейност, намалява нивото на холестерол в кръвта и способства за изчистване на кожата.

Beta Ecdysterone е хранителна добавка на супер цена, която не предизвиква стероидни странични ефекти, тъй като има друг механизъм на действие. Той намалява действието на кортизола, оптимизира сърдечната дейност, намалява нивото на холестерол в кръвта и способства за изчистване на кожата. Противодейства на натрупването на излишни мастни отлагания, стабилизирайки равнището на захар и инсулин. Оказва стимулиращо действие, способства за усилване на процесите на биосинтез на белтъчини. Под влияние на Beta Ecdysterone на MYPROTEIN се съкращава ефектът на приспивателните и се повишава физическата работоспособност. Използва се също при астенични състояния, при продължителни интоксикации, невроза, хипотензия, дисфункция на сърдечно-съдовата система. Той способства растежа на мускулна маса, като в същото време спира разрушаването на тъканите. Стимулира синтеза на протеин в нервните тъкани и подобрява нервните функции, освен това усилва постъпването на гликоген в мускулите. Beta Ecdysterone 60 капсули подобрява клетъчните мембрани, стабилизира сърдечния ритъм и оказва антиоксидантен ефект. Той има свойства на антикатаболик и влияе позитивно върху състоянието на кожата. Намалява мазнините, увеличава сухата мускулна маса, повишава издръжливостта.

Още ползи при прием на Beta Ecdysterone:

 • Влияе благотворно на сърдечния ритъм
 • Повишава енергията
 • Увеличава сухата мускулна маса
 • Стабилизира нивото на захар в кръвта
 • Предотвратява отлагането на мастни отлагания
 • Beta Ecdysterone 60 капсули от MYPROTEIN на топ цена усилва постъпването на гликоген в мускулите
 • Действа срещу хронична умора
 • Подходящо средство за отслабване

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.
Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Бета Екдистерон300 мг**

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.
**Daily Value не е установено.
Други съставки: 20-Бета-Хидроксиекдистерон (Бета Екдистерон), малтодекстрин, желатин
Може да съдържа следи от мляко, соя, яйца, глутен.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Beta Ecdysterone 250 мг 120 капсули | Double Wood
Безплатна доставка
Beta Ecdysterone 250 мг 120 капсули | Double Wood Стимулира протеиновия синтез в мускулните влакна, което Ви позволява бързо да изградите висококачест..
128.50 лв.
Без данък:128.50 лв.
Купи
Позвънете