Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Здрав Нос

Марка: Boots
Нурофен Стопколд 200 мг/30 мг 24 таблетки | Boots Съдържа ибупрофен и псевдоефедрин Понижава високата температура Действа против болка и възпаление Намалява отока на лигавицата на горните дихателни пътища Нурофен Стоп Колд таблетки при Грип и Настинка на топ цена от BootsКакво знаем за Нурофен Стоп ..
14.75 лв.
Без данък:14.75 лв.
Купи
Марка: Boots
Нурофен Стопколд 200 мг/30 мг 12 таблетки | Boots Съдържа ибупрофен и псевдоефедрин Понижава високата температура Действа против болка и възпаление Намалява отока на лигавицата на горните дихателни пътища Нурофен Стоп Колд таблетки при Грип и Настинка на топ цена от BootsКакво знаем за Нурофен Стоп ..
8.30 лв.
Без данък:8.30 лв.
Купи
Марка: Klosterfrau
Назик Кидс Спрей за нос за деца 10 мл | Klosterfrau Отпушва запушения нос Улеснява дишането Заздравява носната лигавица Подходящ за деца над 2 години Назик Кидс Спрей за нос за Деца на топ цена от KlosterfrauКакво знаем за Назик Кидс Спрей за нос за Деца?Хремата е изключително неприятна за децата. З..
8.87 лв.
Без данък:8.87 лв.
Купи
Марка: Klosterfrau
Назик Спрей за нос за възрастни 10 мл | Klosterfrau Бързодействащ деконгестант Улеснява дишането Отпушва носа Успокоява и заздравява носните лигавици Назик Спрей за Нос за Възрастни и Деца над 6 години на топ цена от KlosterfrauКакво знаем за Назик Спрей за Нос за Възрастни и Деца над 6 години?Подсм..
8.87 лв.
Без данък:8.87 лв.
Купи
Марка: PurOligo
Pur Manganèse Cuivre 30 мл | PurOligo Улеснява дишането Ограничава остротата на алергичния ринит Успокоява носната лигавица Притежава общо антиоксидантно действие и защитава от вредния ефект на свободните радикали, увреждащи клетките Действа като десенсибилизатор Спрей за нос с манган и мед е..
31.44 лв.
Без данък:31.44 лв.
Марка: Swanson
Vitamin C with Rose Hips 1000 мг 250 капсули | Swanson Съдържа екстракт от шипки за допълнителна антиоксидантна поддръжка Поддържа имунната система Подпомага неутрализирането на свободните радикали в тялото Витамин C с Шипка 1000 мг 250 капсули на топ цена от SwansonКакво знаем за Витамин C с Шипка?..
62.30 лв.
Без данък:62.30 лв.
Купи
Марка: Swanson
Vitamin C with Rose Hips 1000 мг 90 капсули | Swanson Съдържа екстракт от шипки за допълнителна антиоксидантна поддръжка Поддържа имунната система Подпомага неутрализирането на свободните радикали в тялото Витамин C с Шипка 1000 мг 90 капсули на топ цена от SwansonКакво знаем за Витамин C с Шипка?Ро..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Купи
Марка: Dhu Arzneimittel
Инфлуцид 40 таблетки | Dhu Arzneimittel Комбиниран хомеопатичен препарат Лесна поносимост, практически без странични ефекти Препоръчва се за деца от 3-годишна възраст и възрастни Стимулира имунната система по естествен и нежен начин Ускорява възстановяването след настинки и грип Инфлуцид Хомеопатичн..
12.56 лв.
Без данък:12.56 лв.
Купи
Марка: Bärbel Drexel
Zistrose mit Vitamin C Rachenspray 30 мл | Barbel Drexel Поддържа естествените защитни сили на организма Има успокояващо и антиоксидантно действие Овлажнява, почиства и поддържа лигавицата на устата и гърлото Спрей за гърло с билки и витамин C е на изгодна цена от Barbel DrexelКакво знаем за спрей з..
44.86 лв.
Без данък:44.86 лв.
Купи
Марка: Walmark
Sinulan Forte Duo 30 таблетки | Walmark За нормалната дейност на дихателните пътища Повишава защитните сили на организма За силна имунна система Помага за спокойно и здравословно дишане Синулан Форте Дуо за Бронхи и Синуси таблетки е на изгодна цена от WalmarkКакво знаем за Синулан Форте Дуо за Брон..
16.67 лв.
Без данък:16.67 лв.
Купи
Марка: Walmark
Sinulan Forte 30 таблетки | Walmark Поддържа естествените защитни сили на организма За по-добро здраве и имунна система Стимулира здравето  Напълно естествен продукт Синулан Фотре на таблетки за Запушен Нос и Синуси е на топ цена от WalmarkКакво знаем за Синулан Фотре за Запушен Нос и Синуси?&n..
16.29 лв.
Без данък:16.29 лв.
Марка: PurOligo
Colloidal Silver Spray Спрей с Колоидно Сребро 150 мл | PurOligo  Грижи се за здравето на кожата Облекчава синусовите инфекции и алергии (може да добавите няколко капки в спрей за нос) Насърчава възстановяването след нараняване Подпомагане възстановяването от бактериални инфекции Действа успешн..
31.44 лв.
Без данък:31.44 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)

За здравето на носа е важна чистата среда, тъй като потенциално вредни замърсители могат да навредят на функцията на носа. Има много различни условия, които могат да повлияят на носа. Те включват  сенна хрема, астма и алергии. Изразеният дихателен орган предпазва от простудни заболявания. Носът може да намали със 7% микробите, които попадат в организма, когато дишаме.
Обичайните симптоми свързани с носа, често нямат нищо общо с алергията. Кихането, течащият или запушен нос, сърбежи на очите и кожата са най-често срещаните алергични симптоми. Кихането е начин организмът да се освободи от прах и др. дразнители, като ги изхвърли с нормалните секрети. При наличие на алергия кихането продължава често с дни без причина, като невинаги се отделя секрет. Ако имате течащ нос, секретът е бистър и воднист за разлика от този при настинка, който е гъст и жълтеникав. Носът може да се запушва вследствие на набъбването на лигавицата.
Сенната хрема е вид алергия, която се проявява в кихане, сърбеж в носа, очите, устата, силно повишена секреция и чувство за отпадналост. Предизвиква се от въздушното опрашване на растенията през пролетно-летния сезон. Симптомите на това неприятно състояние се засилват при слънчево, сухо и ветровито време и намаляват при дъждовно. Сенната хрема не е заболяване, а вид алергия. Свойството да се отделя секрет се отличава от обикновената хрема с това, че течността минава освен през носа, и през гърлото. Това може да предизвика конюктивити, възпаления, хроничен синузит, бронхити и астми, тъй като секрета се разпространява и в долните дихателни пътища. Натуралните продукти за промивка на носната кухина и спрейовете могат да помогнат за по-доброто здраве за носа.

Позвънете
Filter Products