Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Holland & Barrett

Марка: Holland & Barrett
Selenium Plus Zinc 90 таблетки | Holland & Barrett Укрепва имунитета Неутрализира свободните радикали Осигурява превенция и намаляване на симптомите на вирусни, бактериални и гъбични заболявания Увеличава антиоксидантните ресурси, спомага за възстановяване и общо укрепване на тялото За поддържане на..
23.95 лв.
Без данък:23.95 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Chelated Copper 2 мг 90 таблетки | Holland & Barrett Помага за здрава съединителна тъкан Участва в енергийния метаболизъм Подпомага функцията на нервната система Подобрява транспорта на желязо в тялото Поддържа имунната функция Има антиоксидантни свойства Хелатирана Мед 2000 мкг таблетки е на отличн..
12.00 лв.
Без данък:12.00 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
High Strength Aloe Vera 20000 мг 90 таблетки | Holland & Barrett Помага за стабилизиране нивото на кръвната захар Проявява противовъзпалителни свойства Намалява излишъка от свободни радикали Регулира работата на храносмилателната система Оптимизира чревната микрофлора Има антимикробни ефекти Супер С..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Super Hair 120 таблетки | Holland & Barrett  Комбинация от витамини и минерали За здрава и сияйна коса Действа успешно против загуба на коса Възстановява изтощената и третирана коса Добавка за Супер Коса на таблетки е на топ цена от Holland & Barrett Какво знаем за Добавка за Супер Коса?&n..
43.00 лв.
Без данък:43.00 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Spirulina 500 мг 200 таблетки | Holland & Barrett  Укрепва организма и го дарява със здраве Намалява риска от развитие на сърдечни заболявания Регулира високите нива на холестерол и нивата на триглицеридите Спирулина 500 мг на таблетки е на топ цена от Holland & Barrett Какво знаем за ..
26.00 лв.
Без данък:26.00 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Biotin 1000 мкг 120 таблетки | Holland & Barrett За здравето на косата и кожата Дарява тялото с повече енергия Поддържа сърдечното здраве Биотин 1000 мкг на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за Биотин? Витамин Н, по-известен като биотин, е част от групата витамини Б комплек..
19.50 лв.
Без данък:19.50 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Skin Hair Nails 90 каплети | Holland & Barrett Естествен продукт, който се грижи за Вашата красота Действа успешно против чупенето на нокти Предотвратява косопада и поддържа здравето на кожата Формула за Коса, Кожа и Нокти на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за Формула за Коса,..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Skin Hair Nails 30 каплети | Holland & Barrett Естествен продукт, който се грижи за Вашата красота Действа успешно против чупенето на нокти Предотвратява косопада и поддържа здравето на кожата Формула за Коса, Кожа и Нокти на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за Формула за Коса,..
14.90 лв.
Без данък:14.90 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Silica Complex 180 таблетки | Holland & Barrett Естествен продукт, който се грижи за доброто здраве Предпазва от костни фрактури Грижи се за здравето на косата, кожата и ноктите Супер Силен Силиций Комплекс на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за Супер Силен Силиций Комплекс?Тоз..
39.50 лв.
Без данък:39.50 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Maximum Strength Zinc Gluconate 25 мг 250 таблетки | Holland & Barrett Натурален продукт, който подкрепя здравето Предпазва от развитието на куп заболявания Грижи се за очното здраве Максимално Силен Цинк Глюконат 25 мг на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за Максимално Силен Ци..
25.95 лв.
Без данък:25.95 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Marine Collagen with Vitamin C 1000 мг 60/90 таблетки | Holland & Barrett Укрепва костите и ставите Поддържа подходяща стегнатост, еластичност и тонус на кожата Ви Грижи се за здравето на Вашите кости и зъби Морски Колаген с Витамин C на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
L-Carnitine 500 мг 60 каплети | Holland & Barrett Подходящ за хора, обичащи спорта и интензивните тренировки Стимулира изгарянето на мазнини Подобрява качеството на сперматозоидите L-карнитин 500 мг на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за L-карнитин? L-карнитинът е съединен..
38.90 лв.
Без данък:38.90 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 179 (15 Страници)
Позвънете