Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Гарлицин 350 мг 90 таблетки Цена | Nature's Way

Гарлицин 350 мг 90 таблетки Цена | Nature's Way
Гарлицин 350 мг 90 таблетки Цена | Nature's Way
Гарлицин 350 мг 90 таблетки Цена | Nature's Way
Гарлицин 350 мг 90 таблетки Цена | Nature's Way
Гарлицин 350 мг 90 таблетки Цена | Nature's Way
Гарлицин 350 мг 90 таблетки на изгодна цена от Nature's Way подпомага здравето на сърдечно-съдовата система и предпзва от развитие на атеросклероза. Garlicin има противовирусно и антимикробно действие.Научете повече
40.70 лв.
Без данък: 40.70 лв.

Гарлицин 350 мг 90 таблетки | Nature's Way

  • За здрав имунитет
  • Подобрява здравето на сърцето, кръвоносните съдове и цялата кръвоносна система
  • Предпазва от сърдечни болести
  • Възпрепятства развитието на атеросклероза
  • Оптимизира налягането на кръвта
  • Има противораково въздействие
  • Срещу паразити, стафилококи, инфекции на храносмилателната система
  • Има силата на антибиотичните средства
  • Бори се с всички видове бацили и други вредители на организма
  • Garlicin 350 мг 90 таблетки на топ цена от Nature's Way регулира нивата на холестерола

Гарлицин от Nature`s Way има противораково действие и предпазва от инфекцииКакво знаем за Garlicin? 

Гарлицин 350 mg 90 таблетки на Nature's Way на уникална цена, представлява продукт, изготвен от зеленчука Чесън, който е с изключително високо съдържание на Алицин. Чесън е двугодишно тревисто растение от семейство Лукови. Това е една от най-популярните зеленчукови култури. Използва се по целия свят. Благодарение на своето противовирусно действие, Чесън се използва широко в медицината. Неоспорими са неговите полезни свойства.

Чесънът е познат на човечеството много отдавна. В Индия са го отглеждали още от дълбока древност. В Русия се е използвал с лечебни цели. Използвал се е в храненето, заради силния му мирис. Приблизително преди 5000 години е започнало култивирането на Чесън, отглеждали са го римляните, гърците, египтяните, асирийците, евреите и арабите. Още древните египтяни знаели за неговите полезни свойства.

В Египет Чесънът се използвал в състава на ежедневната диета на римляните. Също така Чесън е влизал в начина на хранене на работещите, които се занимавали с тежка физическа работа и се използвал за поддържането на техните сили и за увеличаването на производителността на труда им.

Как действа Гарлицин на таблетки?

Гарлицин на топ цена укрепва сърдечното здраве и подобрява състава на кръвтаГарлицин 350 мг 90 таблетки има широко известни полезни свойства. Съдържащите се в сока на Чесън биологично активни вещества оказват противогъбично, противовъзпалително, противовирусно, противоглистно и противомаларийно действие. Употребата на този продукт повишава секреторната, а също и двигателната функция на стомашно-чревния тракт. Също така нормализира и флората на червата, повишава имунитета на организма и съпротивляемостта му към инфекциозни и простудни състояния.

Garlicin 350 mg 90 таблетки на добра цена, повишава активността на фагоцитите, микрофагите, Т-лимфоцитите и клетките-убийци, като по този начин стимулира работата на клетките на имунната система на човека. Освен това, хранителната добавка може да се използва за потискане ферментирането и гниенето в червата. Не допуска отравяне на организма при използването на некачествени хранителни продукти. Научно е доказано, че Чесън е природен антибиотик. Той е способен да убива бактериите и е активен срещу салмонела, ешерихия коли и стафилококи. Доказано е и че използването на Чесън предотвратява заболяване от грип.

Несъмнено е полезното въздействие на Гарлицин 350 мг таблетки от Nature's Way върху сърдечно-съдовата система. Този продукт помага за понижаване общото количество „лош” холестерол и за повишаване общото съдържание на „добър” холестерол. Високата концентрация на „добрия” холестерол намалява рисковете от възникване на сърдечно-съдови патологии и атеросклероза, докато високата концентрация на „лошия” повишава тези рискове. Освен влиянието на нивата на холестерол, Garlicin на таблетки снижава артериалното налягане. Това свойство е много полезно при профилактика на атеросклероза. Съдържащият се в Чесън алицин си взаимодейства с червените кръвни телца. В резултат на това взаимодействие се синтезира сероводород, който намалява напрежението в стените на съдовете и съдейства за активиране кръвния поток вътре в тях. Благодарение на това се намалява натоварването на сърцето и се понижава кръвното налягане, а също така произтича снабдяване на жизнено важни органи в голямо количество кислород.

Гарлицин на супер цена от Nature`s Way регулира налягането и понижава холестеролаМалко повече за Алицин:

Алицин е много мощен антиоксидант, който избавя клетките на организма от свободните радикали. Само по себе си това химично съединение не се намира в Чесъна. То се образува при смесването на алинина и ензима алициназа, които се намират в този зеленчук поотделно. В умерени количества Ализин е много полезен със способността си да унищожава болестотворните микроорганизми, патогенната флора и раковите клетки.

Благодарение на Алицин Гарлицин 350 мг от Nature's Way на страхотна цена, има мощни противовирусни и антимикробни действия. Унищожава гъбичките, болестотворните бактерии, вирусите, дифтерийните бацили, стафилококите, възбудителите на дизентерията. Алицин е „токсичен” за тях и те загиват.

Благодарение на Алицин Garlicin на таблетки значително понижава вероятността от възникване на ракови заболявания и употребата му е един от ефективните методи за онкологична профилактика. Удивителното е, че при употребата на Чесън, туморите с различна локализация, могат да спрат да растат. Оказва много положително влияние при рак на корема, рак на правото черво, рак на млечните жлези, рак на простатата и не само.

Гарлицин от 350 мг на 90 таблетки действа благотворно на храносмилането, стимулира и повишава апетита, което е много положително за хора с понижена маса на тялото. Унищожава болестотворната чревна микрофлора, премахва гнилостните процеси в храносмилателния тракт и метеоризма. Елиминира възпаленията в апендикса в ранните стадии и помага да се избегне оперативната намеса. Много добре помага при колити и ентероколити. Garlicin 350 мг 90 таблетки на супер цена от Nature's Way е и отлично противопаразитно средство. Този продукт може да се използва при метеоризъм, хемороиди, паразити, колити, запек, възпален апендикс, всякакви чревни инфекции.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка 2 пъти дневно. Не дъвчете и не разчупввайте таблетката.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Общо въглехидрати<1 гр<1%†
Чесън на прах, съдържащ 3200 мкг Алицин350 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, натриева кроскармелоза, хипромелоза, стеаринова киселина, титаниев диоксид, натриев алгинат, силиций, етил целулоза, глицерин, средноверижни триглицериди, олеинова киселина.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар, преди да започнете приема на този продукт, ако сте бременна, кърмите или приемате някакви медикаменти! Не приемайте този продукт, ако имате кръвоизлив, приемате медикаменти за разреждане на кръвта или 1 седмица преди или 1 седмица след хирургична операци!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете