Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Уши, слух и шум в ушите

Марка: BioShield
Divertaza 30 таблетки | BioShield  Подходящ за хорас шум в ушите Премахва чувството за студенина в крайниците Подобрява качеството на живот Дивертаза 30 на таблетки е на топ цена от BioShieldКакво знаем за Дивертаза? Шумът в ушите може да се появи по всяко време. Но това не е болест. Това ..
30.19 лв.
Без данък:30.19 лв.
Марка: Vitabay
Ginkgo Biloba 6000 мг 365 таблетки | Vitabay Активира мозъчното кръвообращение Има невропротективен ефект Подобрява паметта и концентрацията Поддържа сексуалните функции Подобрява паметта и концентрацията Силен антиоксидант Гинко Билоба 6000 мг за памет таблетки е на изгодна цена от VitabayКакво зна..
44.28 лв.
Без данък:44.28 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Maximum Strength Zinc Gluconate 25 мг 250 таблетки | Holland & Barrett Натурален продукт, който подкрепя здравето Предпазва от развитието на куп заболявания Грижи се за очното здраве Максимално Силен Цинк Глюконат 25 мг на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за Максимално Силен Ци..
25.95 лв.
Без данък:25.95 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Ginkgo Biloba 60 мг 120 таблетки | Holland & Barrett Естествен продукт, който стимулира паметта Предпазва от развитие на Алцхаймер Благоприятства фокусирането и запаметяването Гинко Билоба 60 мг на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за Гинко Билоба?Ако забравяте често, е много въ..
17.00 лв.
Без данък:17.00 лв.
Купи
Марка: Bärbel Drexel
Ohr Relax mit Ginkgo und L-Arginin 136 таблетки | Barbel Drexel Подобрява циркулацията на кръвта и кръвоснабдяването на вътрешното ухо Намалява дискомфорта в ушите като шум, свистене и болка Стимулира когнитивните процеси, подобрява паметта и концентрацията Допринася за нормалното функциониране на н..
60.26 лв.
Без данък:60.26 лв.
Купи
Марка: Healthy Life
Selenogin 60 таблетки | Healthy Life За по-добра памет и концентрация При наличие на шум в ушите Нормализира функциите на щитовидната жлеза Селеногин за Памет, Оросяване и Шум в Ушите на таблетки е на топ цена от Healthy LifeКакво знаем за Селеногин за Памет, Оросяване и Шум в Ушите?Ако страдате от ..
35.17 лв.
Без данък:35.17 лв.
Марка: Holland & Barrett
Taurine 500 мг 50 каплети | Holland & Barrett От съществено значение за спортистите и активно спортуващите Стимулира паметта Повишава издръжливостта и ускорява метаболизма Поддържа хомеостазата на калций в сърцето Таурин (Taurine) 500 мг таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за Таур..
12.00 лв.
Без данък:12.00 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Maximum Strength Zinc Gluconate 25 мг 100/250 таблетки | Holland & Barrett Натурален продукт, който подкрепя здравето Предпазва от развитието на куп заболявания Грижи се за очното здраве Максимално Силен Цинк Глюконат 25 мг на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за Максимално Силе..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Ginkgo Biloba 60 мг 60/120 таблетки | Holland & Barrett Естествен продукт, който стимулира паметта Предпазва от развитие на Алцхаймер Благоприятства фокусирането и запаметяването Гинко Билоба 60 мг на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за Гинко Билоба?Ако забравяте често, е много..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Купи
Марка: OstroVit
Ginkgo Biloba 120 мг 120 веге капсули | OstroVit Поддържа кръвоносната и сърдечно-съдовата система Притежава аналгетичен и противовъзпалителен ефект Подобрява концентрацията Поддържа нервната система Гинко Билоба 120 мг на капсули е на топ цена от OstroVitКакво знаем за Гинко Билоба? Много е ва..
28.95 лв.
Без данък:28.95 лв.
Купи
Марка: Bioherba
Pine Bark Extract 70 мг 60 капсули | Bioherba Подобрява кръвообращението Облекчава симптомите на менопауза Помага при високо кръвно налягане Подобрява нивата на холестерола и кръвната захар Екстракт от Борова Кора​ 60 капсули на топ цена от BioherbaКакво знаем за Екстракт от Борова Кора​? Екстр..
28.11 лв.
Без данък:28.11 лв.
Купи
Марка: Haya Labs
Black Cohosh 100 мг 120 капсули | Haya Labs Подпомага функциите на ставите Притежава противовъзпалителни свойства Облекчава симптомите на менопауза Черен Кохош (Black Cohosh) капсули е на топ цена от Haya LabsКакво знаем за Черен Кохош (Black Cohosh)?Черният кохош е цъфтящо растение, намир..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)

Шумът в ушите не е заболяване, а по-скоро симптом, който се появява в случай на различни заболявания. Среща се доста често. С този симптом се сблъсква около 30% от населението на света. Понижаване остротата на слуха и постоянен (или периодичен) шум в ушите, както при децата, така и възрастните, е субективно усещане, описано от пациентите като бръмчене, скърцане, пищене, съскане, звън. Други симптоми могат да бъдат само в едното ухо или в двете уши. Също така може да бъде придружен от повишена чувствителност към различни звуци и дори непоносимост, както и загуба на слуха. Ако не се предприеме лечение на заболяването, което причинява загуба на слуха може да последва пълна глухота.
Шумът в главата и ушите може да бъде основен или придружаващ симптом. Често той е придружен от болка в различна локализация, фотофобия, звукови аберации и т.н. Ето защо, преди да предпише лечение, лекарят проверява в детайли пълната гама от симптоми, които показват наличието на болестта, за диагностициране и правилно лечение. Преди употребата на хранителни добавки или лекарствени средства е добре да се консултирате задължително с лекар специалист! Причини за появата на шум в ушите са най-често свързани с присъствието на ушни болести, като: възпаление на ухото; запушване на слухов канал или слухови тръба; отосклероза; увреждане на тъпанчето; тумори на средното ухо; увреждане на ухото от лекарства (антибиотици, аспирин, и т.н.); загуба на слуха; травма (например, в резултат на експлозия); ушна кал; чуждо тяло и т.н.

Позвънете
Filter Products