Menu
Menu
Филтрирай
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Синузит

Марка: Doctor's Best
Natto-Serra 90 веге капсули | Doctor's Best Подпомага кръвоносната и имунната система Намалява риска от образуване на кръвни съсиреци на сърдечно-съдово, белодробно, мозъчно, бъбречно, чернодробно, очно ниво (подобрява притока и течливостта на кръвта, регулира процесите на съсирване на кръвта) Н..
78.99 лв.
Без данък:78.99 лв.
Купи
Марка: PurOligo
Pur Manganèse Cuivre 30 мл | PurOligo Улеснява дишането Ограничава остротата на алергичния ринит Успокоява носната лигавица Притежава общо антиоксидантно действие и защитава от вредния ефект на свободните радикали, увреждащи клетките Действа като десенсибилизатор Спрей за нос с манган и мед е..
31.44 лв.
Без данък:31.44 лв.
Геломиртол Форте 300 мг 20 капсули | G. Pohl-Boskamp Gmbh Втечнява заседналия жилав секрет Улеснява отхрачването Бори се с възпалението Изчиства дихателните пътища Геломиртол Форте за Лечение на Бронхит и Синузит е на супер цена от G. Pohl-Boskamp GmbhКакво знаем за Геломиртол Форте за Лечение на Бр..
14.90 лв.
Без данък:14.90 лв.
Купи
Геломиртол Форте 300 мг 10 капсули | G. Pohl-Boskamp Gmbh Втечнява заседналия жилав секрет Улеснява отхрачването Бори се с възпалението Изчиства дихателните пътища Геломиртол Форте за Лечение на Бронхит и Синузит е на супер цена от G. Pohl-Boskamp GmbhКакво знаем за Геломиртол Форте за Лечение на Бр..
8.90 лв.
Без данък:8.90 лв.
Купи
VitaJoy Gummies Sambucus Elderberry 60 веге гъмита | 21st Vitamins Повишава защитните сили на организма Поддържа активността на имунната система Намалява риска от развитие на настинки и вирусни заболявания Подпомага възстановяването от настинка (грип) Оказва антиоксидантна защита VitaJoy Gummies Чер..
39.90 лв.
Без данък:39.90 лв.
Купи
Марка: Bärbel Drexel
Drachengold Brustbalsam 50 мл | Barbel Drexel Намалява кашлицата и облекчава симптомите при синузит и астма Подпомага размекването на секретите и изхвърлянето им от организма Поддържа кожата Ви мека и еластична Балсам за Дихателни Пътища е на супер цена от Barbel DrexelКакво знаем за Балсам за Дихат..
19.57 лв.
Без данък:19.57 лв.
Купи
Марка: Haya Labs
Qurcetin with Bromelian 120 веге капсули | Haya Labs Стимулира имунната система Облекчава симптомите на алергия Забавя процеса на стареене Подпомага нормалната функция на сърдечно-съдовата система Спомага за регулиране на нивата на лошия холестерол Кверцетин и Бромелаин капсули е на супер цена от Ha..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Купи
Марка: Walmark
Sinulan Forte Duo 30 таблетки | Walmark За нормалната дейност на дихателните пътища Повишава защитните сили на организма За силна имунна система Помага за спокойно и здравословно дишане Синулан Форте Дуо за Бронхи и Синуси таблетки е на изгодна цена от WalmarkКакво знаем за Синулан Форте Дуо за Брон..
16.67 лв.
Без данък:16.67 лв.
Купи
Марка: PurOligo
Colloidal Silver Spray Спрей с Колоидно Сребро 150 мл | PurOligo  Грижи се за здравето на кожата Облекчава синусовите инфекции и алергии (може да добавите няколко капки в спрей за нос) Насърчава възстановяването след нараняване Подпомагане възстановяването от бактериални инфекции Действа успешн..
31.44 лв.
Без данък:31.44 лв.
Купи
Марка: Holland & Barrett
Bromelain 500 мг 60 таблетки | Holland & Barrett  Подпомага храносмилането и спомага за по-лесно изхождане Намалява болката и сковаността при остеоартрит Облекчава симптомите, свързани с възпалението Бромелаин 500 мг на таблетки е на топ цена от Holland & BarrettКакво знаем за Бромелаин? Б..
19.50 лв.
Без данък:19.50 лв.
Купи
Марка: Now Foods
Serrapeptase 60 000 IU 60 веге капсули | Now Foods За здрава имунна система Поддържа здравето на дихателните пътища, като помага за поддържане на нормална секреция на слуз Стимулира процеса на възстановяване след прекарана вирусна инфекция Облекчава състояния на синузит Стимулира отхрачването при по..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Купи
Марка: OstroVit
NAC (N-Acetyl L-Cysteine) 300 мг 150 таблетки | OstroVit Силен антиоксидант Предпазва сърдечно-съдовата система Възпрепятства раковите заболявания Предпазва от оксидатиевен стрес Помага за детоксикация Стимулира производството на глутатион Укрепва имунната система Благоприятства процесите на изчиств..
18.95 лв.
Без данък:18.95 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 38 (4 Страници)

Синузитът е доста срещано заболяване на около носните кухини. Има много причини, които са причина за това заболяване, като някои от тях са наличие на алергии, гъбички, бактерии и вируси. Среща се през есенно-зимния период или през пролетта. За неговото развитие е от значение и имунната защита на организма, както и устройството на около носните кухини. Синузитът бива няколко вида: Максиларен, Сфеноидален, Фронтален и Етмоидален. Най-разпространеният е Максиларният синузит, които засяга максиларните синуси. Останалите видове се изразяват в болка и напрежение между очите, както и силно главоболие. Процесът на възпаление най-често преминава от носната лигавица към кухината на синусите

Позвънете
Filter Products